5

Запознат

преди 16 години

мале мале докаде стигна нашата даржава, такива невръстни момиченца да се изказват в национален мащаб за цяла държава. и то по начин който дори и в университета няма да и пишат повече от тройка. Знае се че няма по хубаво нещо от София и пианско наркоманските опушени заведения в него пускащи странна музика непозната никаде по Европа, и с отношение на персоналакадето никаде го няма също.Девойче младо явно не си много добре информирана за Румъния и за това колко по напред са от нас и то от много години наред, също така по твоите писания си личи че не си годила в най-хубавата част на Румъния, която е на север от Букурещ.Но все пак човек има право на собствено мнение и на правото да греши (и то много). Проблема е че 90% от списващите журналисти в България са такива и натрапват куп ли не глупости в главите на простосмъртния народ. С две думи не си нищо по различно от Борат.......

4

преди 16 години

snimkite mnogo amatiorski, be....polovinata ot avtobusa :D golqmo obikalqne e bilo nqma shto :P koi gi tolerira podobni zaglaviq...?!

3

Далия

преди 16 години

Страхотна статия, наистина ми допадна че нито ги оплю Румънците нито ги прехвали...описала си нещата точно така както си ги видяла без да ги разуваш или омаловажаваш. Прочетох я с удоволствие.

2

Borqna V.

преди 16 години

I snimite sa mnogo hubavi !

1

Kolio

преди 16 години

Pozdravleniq za avtora, mnogo jaka statiq!