49

Боби

преди 4 години

До Анонимен"С400 и се отказваш от ф35... Това е тъпотията на века :))) А можеше Пейтриът и Ф35.Ама простотията по мустаците ходи от край време"Ф-35 е провал(спрямо това което искаха и се нуждаеха да бъде)Пейтриът за стрелба по аеродинамични цели(разбирай самолети) от ПАК-2 1987г до сега няма подобренияПАК-3 е чисто антиракетна системаПатриот се развръща на позиция за мин 30мин и след 30 мин може да напусне позициятаС-400 се развръща в полево изпълнение за 5 мин и пак толкова да напусне

48

Анонимен

преди 4 години

Браво на Израел. Всички приказват, а ги в страх да се бият. Само Израел си пази територията и светите земи от тея иранци и всякакви маймуняции. Винаги съм се възхищавал на Израел, че има *** да го прави сама, без да чака и да говори много.Успех момчета вие сте последния вал между исляма и Европа.

47

Анонимен

преди 4 години

Бахаххахахахаххаа нали птица не можела да прехвръкне над Сирия? Явно птица не може ама израелски самолети си бомбата каквото пожелаят. Явно в Сирия има от великите с400 ама сигурно още не са им заредили батериите. Ще ги пуснат към 2028 година.

46

Алекс

преди 4 години

Не би ме учудило ако се окаже, че ракетата е сирийска С-300. Явно пак са стреляли по сватбарски в "млякото".

45

Анонимен

преди 4 години

Дано с развитието на технологиите скоро някоя Руска балистична не плюсне в България по погрешка ,че ще повдигне континенталната плоча на цяла Европа, барабар с части от Северна Афирка.

44

До Шопо

преди 4 години

До ШопоМхм, чисто американска С-200. Тези ракети са на въоръжение в САЩ още от средата на XIX век...

43

Анонимен

преди 4 години

На израелците изобщо не им дреме на............туйнанката от тези ракети. Гърчат си сирийците кога си поискат.

42

Само питам

преди 4 години

До БобиЗащо постоянно замърсяваш форума с копи пейст на ненужните на никого т.т. дании? Или такова е амплоато ти на научно-техничен руски ***, който разкрива предимството на руското оръжие-чудо?

41

Шопо

преди 4 години

Да,бе,да !!! Сирийска !!! Чисто американска си е !!!

40

Анонимен

преди 4 години

Боби не се напъвай момче. Имаме факти днес - разрушения в Сирия, паднала ракета в друга държава, нито един свалям Ф самолет.Какво ни обясняваш алабаланиции

39

Диабло

преди 4 години

Света е пропищял от man. Галите и техните хилядолетни драми, ай сиктир ве кьопоулар.!.

38

Боби

преди 4 години

До привет от Германия"Американците произвеждат умни ракети ,които проследяват движещи се цели и променят посоката си на летене според тази на движещата се цел и 100 % улучват !"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВЕХ ЕКСПЕРТЕ да сравним два комплекс аот 1967 година а?Найк-ХЕРКУЛЕС с С-200Хамериканеца има обсег 130км а С-200А 160кмХеркулеса е срадио командна система за насочване(Както С-75 и С-125) докато Ангара(С-200А) е с пасивен радарИ двете ракети са за стрелба по бомбери,Ауакси,Транспорти

37

Анонимен

преди 4 години

Троловетее сега мислят, как да излязат от ситуация и почват с некви измислени случаи дето само те ги знаят и разузнаването на русияяя :) хахахахахаЕй жалкариии 100 пъти ви бомбихаа ПВО и само блеее беее бееее

36

Анонимен

преди 4 години

Тези ракети са на въоръжение от средата на 60те. При все че Сирийците ги върнаха на въоръжение от складово състояние, успяха да свалят 2 израелски Ф-16ки и 1 руски товарен самолет, при погрешка.Прешественникът С-75 свали Ю2 над Русия и доста други американски самолти във Виетнам.

35

Анонимен

преди 4 години

Затова е много опасно Турция да купува руски ракети. Ние сме много близо.

34

Анонимен

преди 4 години

"За какъв резил през миналата година говориш?"Резила от злополучно проведената атака от САЩ, Великобритания и Франция, при която загубиха повече ракети отколкото да поразят наземни цели в Сирия и всичко това отблъснато с допотопни съветски установки от на дядо ти времето.

33

Анонимен

преди 4 години

С400 и се отказваш от ф35... Това е тъпотията на века :))) А можеше Пейтриът и Ф35.Ама простотията по мустаците ходи от край време.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен31За какъв резил през миналата година говориш?Резила, когато асадовото ПВО свали руски самолет и доста солдати предадоха богу дух ли?

31

Анонимен

преди 4 години

"Не е задължително да е следвала нещо. Имат чипове и куп неща.. Може да е евнтуална техническа грешка или проблем с ракетата."Добре, че не си станал следовател, че даже и новобранците щяха да ти се смеят на анализите. Станало там нещо, ама можело да е имало нещо отвътре, дето направило друго нещо.

30

Анонимен

преди 4 години

А ако ракетата е следвала самолет на Израел и не го е хванала още по жалко звучи хахаххаха. Това означава, че самолета е минал в Стелт режим и първо влиза в Турското въздушно, второ избягва на такава бърза ракета. Едвали... Ще излязат с такава *** версия :) Тв да не са балъъци, Като вас да говорят глуспоти.