106

преди 16 години

а колко други бяха пребити вчера дето не са таксиметрови шофиори?Вярно,кофтие ама ако погледнем статистиката пребиват по един на 2 месеца........а всяка вечер има поне 20 пребити които не са бакшиши и просто са отишли да се повеселят на бар или са се прибирали от работа. Да не говоримза децата в училищата ипо улиците.......Ай стига с тия бакшиши щото не познавам бакшиш дето да не пуска "помпа"......що да не ядът бой в такива случаи. То те са най-наглата професионална категория. Като не искат и им е трудно да са бакшиши да станат консултан-продавачи.

105

таксиметър

преди 16 години

Врачанските таксиметрови шофьори не подкрепят софийските си колеги за 120% увеличение тарифата на услугите, които извършват. Според тях, ако тройно се вдигнат цените на такситата, ще намалеят клиентите им. Увеличение от 30% би било нормално

104

преди 16 години

Таксиметров шофьор е пребит във Варна. Инцидентът е станал вчера през нощта в кв. Аспарухово. Таксиметровият автомобил на фирма Ласия такси е бил спрян на централната автобусна спирка. Шофьорът на колата е 46-годишен варненец.

103

Mac

преди 16 години

Da gi napravqt i 10 leva na kilometur (kakto e v cql svqt - visoki ceni), no da pusnat noshtni reisove (kakto e v cql svqt)- v paris i rome sum daval 40 E za taxi- no v paris i rome se vozia v 03-00 sutrinta v publichen transport sreshtu 1E

102

zxc

преди 16 години

Е КОЙ ЩЕ ИМ СЕ ВОЗИ В МЪРЛЯВИТЕ ТАКСИТЕ НА ТЕЯ НЕЩАСТНИЦИ.Лев и двайсе.Пътуване до морето ще е по-евтино отколкото такова център-краен квартал.Я *** в кофите.

101

преди 16 години

Абе тоя Боснов, имаше цяло предаване по БТВ, Искренно и лично, абе извадете го и вижте за какъв човек става дума, това е формен мошенник, който засмука сумати пари на хора, които го съдят и до момента, откъде го докараха тези таксиджии, той да им се грижи за нещата, или не го знаят що за *** е, и всички да страдаме, или е някаква нова игра!*** бакшиши, толкова ли не се светкат, че ще им намалее съвсем работата, та и вноска лизингова не за месец а за три няма да могат да съберат!Просто племе, всички карат на метан и колко им стр. км??

100

драгич

преди 16 години

като ги дигнат цинити и ша имъ пивичи пияни шафиори по пътишата и ша са мре. е тва е исината щот аз тия пари предпочитам и ги изпия бах маа му и как ша са прибиръ посли в панелката в люлин аку няма парса? ша каръм пиян и така

99

преди 16 години

taksidjiata parvo ti se mra6ti,posle ti izpompa smetkata i nakraia chaka bak6i6...nikvi pari za tia ***!!!

98

theNiksan

преди 16 години

Е нема по-голями *** от таксиджиите !Незнам зашо реват при положение че редовно ми отказват курс (от Младост до Студ.град) за около 3.5-4 лв. щото явно им се вижда малко и предпочитат да си висят и да си чоплят носа!Е незнам те май искат да направят два курса от по 20лв на ден и да се прибират и да лежат!*** наглите ***!!!!

97

slan4eva

преди 16 години

Maloumna rabota ! Te neuseshtat li che tova e poredna manipulatziq?

96

преди 16 години

Bak6i6n li si-*** ot glad,ku4e krastavo!!!Boikot na tia bokluci prtosti i nagli

95

окото

преди 16 години

Господа, монопола в тази държава се управлява от някои министри и бивши такива.Естествено народа се чуди как да преживее и в крайна сметка съсловията се карат ,спорят.....Накрая третия печели!Днес по телевизията показаха три чучела,с неясни аргументи относно тарифите.Пак отклоняване на вниманието.

94

Blade

преди 16 години

Това са глупости, и аз искам да работя 4 часа на ден и да взимам същата заплата като в момента!!! Това са пълни идиотщини.И аз се изморявам от 8 часа в офиса, има опасност да изпратя някой турист в грешна държава!!! Трябва да си спя вкъщи и да работя на двойни цени!*** стотинки!

93

преди 16 години

kak re6i 4e 6te se dignat doxodite,be...tova da ne e Evropa??? A bak6i6ite boikot na tia laynari gadni maloumni

92

boby

преди 16 години

Аз съм с 2 ръце за такситата да станат по левче на километър, че и по-повече. В момента е направо парадоксално, излиза ти почти толкова евтино да се возиш на такси колкото и да караш собствена кола (като сложиш бензини, ремонти, застраховки и т.н.). Таксито трябва да е екстра, не може да искаме защото са ни ниски заплатите да са ни евтини и такситата та на който му хрумне когато си поиска да махне на някое. Като поскъпнат такситата, надявам се ще се повиши и качеството и ще изчезнат нелегалните таксита. Така че давай да поскъпват, за да ни се вдигне стандарта на живот първо трябва да се вдигнат цените. Като се вдигнат цените, ще се вдигнат и доходите, няма как ;).

91

рафи

преди 16 години

абе хора тази инфлация важи за всички, + това какво обвързване с бензина като всички таксита карат на газ. 1,20 е непосилна цена и такситата ще изгубят много клиенти и накрая ще возят себе си ;).Наистина е ниска цената на 1км в София, но 150% увеличение звучи смешно. Ако ми увеличат заплата със 150% и на мен няма да имам нищо против да плащам по 1,20лв./км. и бакшиши ще оставям :). Сега един водач на такси със сигурност печели повече от мен, а моята работа е "малко" по-сложна от неговата. Да не се сърдим ама... не може всеки който тропа с крак и казва искам да му се дава всичко. Айде лека.

90

преди 16 години

това поскъпване е абсурдно ОК нека махнат метана да има климатик в всяка кола да оправят обноските си и да не може всеки некъдърник да става бакшиш и тогава да претендират защото сега освен абсурдно е и безпочвено нито таксите им за лизинг са толкова високи нито фискалните апарати Според мен първо и с по голям преоритет са учителите които освен че са учили и вкарвали средства в своето образование но сега учат и въспитават младото бъдеще на България

89

преди 16 години

ако желаят да си сложат и 5лв на километър! никой няма да им се качи в тея селски жълти каруци! а ДАИ няма ли да почне да отнема лицензи на фирми чиито шофьори манипулират касовите апарати? всяко 2ро такси " помпа" , не желая да коментирам как карат!аз ще си карам колелото ! *** таксета..............

88

Аййййййййййде бегайт

преди 16 години

Аве коя друга работа взимаш 70 лв на час от които 80% са печалба???????????????? Да си сядат на *** и да карат че и 50 стотинки няма да им дам.

87

преди 16 години

1.20 ? е кой ще се качи в такси тогава ? Трябва ни денонощен транспорт, метро или просто личен автомобил.