75

Анонимен

преди 4 години

С-300 не знам някога да е сваляло истински изтребител, С-400 па хич.С-200 е свалил един Ту-154 с пътници и един Ил-20 с 16 руски военни буклука.

74

Анонимен

преди 4 години

Браво на руснацитеТия ще оживеят в бъдещата война. За други не знам. Но за тия бъдеще ще има. За нас не знам какво да кажа.

73

Хм

преди 4 години

Малко се надценява ролята на тая зенитна система,както и на С-400.Те са просто част от системата за ПВО.По-важно е какви мерки се вземат срещу мащабна атака с десетки хиляди крилати ракети-това е интересното.По тоя проблем се работи,въпросът е докъде са стигнали.Войната в Сирия не даде категоричен отговор.

72

привет от Германия

преди 4 години

Аз съм човек с принципи и не обичам да пиша нещо което не мога да го докажа !Руснаците масово мизеруват включително и офицерите с висше образование ! За доказателство ви предлагамтози клип, клипът е руски и ако не признавате и него за достоверен значи сте рубла-джии -Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!

71

Дв

преди 4 години

Соц изследване сред швабите показва страх от новите бежанци . Плашат децата си с Брадати чичовци и ходещи черни Чаршави.Без матап

70

Анонимен

преди 4 години

Мдаа! Гроздето кисело ,а ?А сега рев ,рев ....! Со.поли !

69

Анонимен

преди 4 години

Ии омбре из от Германия тя. Ний Ко прайм и ракети ли телевизори ли самолети ли коли ли. Даже шкембето внос от Холандия веднъж ядено .произвеждаме скраб от соц времената .още има за рязане.Ти си бачкай на автомивката у ич да не ти пука.

68

привет от Германия

преди 4 години

Смешна нация ! Един фотоапарат ,един телевизор ,един автомобил като хората не могат да произведат ,а станали ракети да произвеждат ?! Те и ракетите им на автомобилите им приличат !

67

Газомразер

преди 4 години

Ния пък си имаме български патент за лазери. Мощни и разрушителни.Концентрирана енергия на квянти възбудени с високи нива *** ти зм Първична злоба избиват дебилнофотони.

66

Анонимен

преди 4 години

Хората компютри и роботи правят... Тея на ракети още се радват. Досадно вече.

65

привет от Германия

преди 4 години

До Бай ГаньоВ русия мизерията е тотална ! Всяка година над 700 000 руснаци емигрират ! Щом офицери с висше образование мизеруват ,представи си какво е положението на обикновените руснаци ! Ето виж ги ! Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!

64

Бай Ганьо

преди 4 години

До привет от ГерманияАми *** е ве брат!Ние сме друга култура...дето се вика друг серт....Сега, разбирам омразата, но разбери единствено те са се застъпели за нашия варварски народ....

63

Един от Северозапада

преди 4 години

"Ердоган май се прекара!Мислеше че взима най-новото,ама ядец!Нищо де, догодина пък да купи С - 500,а братята ще започнат С -600"....Ердоган не знам да ли се е прекарал, купил е нещо дето от Нато още му имат страха, след като проучиха гръцкия вариант на това оръжие, и разбраха какво може.Съвременно, без аналог в света, за сега. Но наш баце здраво е на път да се прекара, тоест, да прекара нас, само и само да остане още на власт, да го крепят.Ф16 е от Виетнамската война-Жигула с електроника....

62

Анонимен

преди 4 години

"ПОРЕДНИТЕ руски ракетни оръжия! Ракети, ракети, ракети!Кога ще прочетем, че Русия е произвела нещо друго за обикновените руснаци?Няма да прочетем! Те се хранят с ракети."Ахаха! Така е брат'чед, ама и в България явно се храним с магистрали.

61

привет от Германия

преди 4 години

Тук някакъв си ми предлага да отида в русия и да видя колко "хубаво" живеели руснаците ! Шо да ходя там бе ?! Те руските идват при мене в Германия и не се връщат обратно в руската *** ! В Германия вече има около 1 милион руски емигранти ! Напълно ми е ясна ситуацията в руската *** щом вече имаме около 1 милион руски емигранти ! А и в ютуб има стотици клипове които доказват тоталната мизерия в русия ! Като си ербап отиди ти там и не на екскурзия ,а да живееш там !

60

Анонимен

преди 4 години

И аз харесвам руснаците и руското кино и култура (когато я има), харесвам спортистите им, мацките гимнастички, доста руски писатели, харесвам руският бит, харесвам доста руски нрави и обичаи и т.н. ............. обаче не съм ударил дъното да обичам Русия повече от мястото на което съм се родил. Българите пак на по-католици от Папата се правят, като гледам по коментарите.

59

Бай Ганьо

преди 4 години

До привет от ГерманияБях на световното по футбол 2018г. и освен "мизерията" видях едни ниско склонили глаава британски фенове, отдавайки почит на загиналите през 2-та световна.

58

Анонимен

преди 4 години

Тези няма ли да произведат нещо полезно за медицината или нещо което човечеството да ползва ? Правят само едни ламарини с динамит

57

Жо

преди 4 години

ПОРЕДНИТЕ руски ракетни оръжия! Ракети, ракети, ракети!Кога ще прочетем, че Русия е произвела нещо друго за обикновените руснаци?Няма да прочетем! Те се хранят с ракети.В тази държава дори прахосмукачките им се казват "Ракета".

56

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 4 години

Колко свалени самолета има от S-400? За един преател питам? А иначе мужиците първо да пробват един тостер да сглобят както трябва, а след това да се пробват военна техника. 99% от военните им разработки са копирани от Запада и по-точно от САЩ.