24

Анонимен

преди 4 години

Продължаващата разследваща трагикомедия показва, че британците явно изпитват някакво перверзно удоволствие от това да се излагат пред цял свят и да стават за смях с фантастичните си, и изсмукани от пръстите твърдения.

23

F

преди 4 години

Вие очевидно не разбирате за какво става дума - целта на цялата трагикомедия е постигната - гониха се дипломати, късаха се връзки, налагаха се санкции, изостри се напрежението между Европа и Русия, всичко от което е в интерес на САЩ. Оттам нататък какви доказателство ще сътворят е без никакво значение - може и накрая да се окаже, че Путин е пратил кучето си и то ги е заплюло с новичок.

22

Анонимен

преди 4 години

"Разследващият уебсайт "Белингкет" обяви снощи, че е направил с Би Би Си разследване, което е потвърдило, че операцията е била ръководена от генерал-майор от Главното разузнавателно управление (ГРУ) на име Денис Сергеев."Това е някаква шега, нали? А имат ли и прокурорски уебсайт, който да повдигне обвинения във виртуалния съд? :D

21

Анонимен

преди 4 години

Да , и аз му помагах , тровихме ги с паста за зъби и крещяхме Велика матушка Рус.

20

Anin

преди 4 години

Руснаците от едно 80 години насам никога в нищо не са замесени и не признават... само че смешното е, че всичко което са пипнали са си оставили пръстите... грубо, нескопосано, неебващо.... и винаги недвусмислено сочещо към нефунцкиониращата им държава...

19

не спряхте

преди 4 години

На лудите Путин е виновен за всичко-за това,че слънцето изгрява от изток,за гловалното затопляне,за земетресенията и за кайво ли не още.Колкото и да се напъвате това е най-умния и авторитетен политик на планетата,а за ваз ще остане само жалкия лай.

18

Анонимен

преди 4 години

Абе къде се изгубиха онези добри момчета Чепига и Мишков !!!Защо не съдят Великобритания за нанесени психически травми и уронване престижа на фирмата им за анаболици, психотропни вещества, хранителни добавки, пянообразуващи субстанции и кулинарни изотопи на Полония !?

17

Макбет

преди 4 години

Русия отрича да е замесена, ама Путин си ходи все с негова чаша на международни срещи. Отровителя го е страх от възмездие, което така или иначе ще го застигне. Много убийства натрупа в актива си и като всеки застаряващ тиранин става все по-страхлив и жесток.

16

Анонимен

преди 4 години

Путин де факто си призна за отравянето на Скрипал предлагайки да оставят случая службите на Англия и Разия да се споразумеят, опитвайки си измие ръцете, като ни лук ял, ни лук мирисал.Трудно ще му се отдаде на дребното ченге да избегне Трибунала в Хага !

15

Анонимен

преди 4 години

На тези, защо покривите на къщите им са такива и изглеждат стари, нали уж са с висок стандарт?

14

Анонимен

преди 4 години

До 15Нищо не се е изтъркало.Рано или късно престъпниците ще си получат заслуженото...макар и след като мумиите в Мавзолея на червения площад станат две !

13

zeus

преди 4 години

Англичаните не разбраха ли, че тази лъжа се изтърка и колкото повече я продължават, толкова по-малко хора и вярват?

12

Анонимен

преди 4 години

Генералите в Русия са като *** в България !

11

Анонимен

преди 4 години

Абе някой знае ли адреса на фирмата на Чепига и Мишков за анаболици, хранителни добавки, халюцогенни вещества, пянообразуващи субстанции и кулинарни изотопи !

10

Анонимен

преди 4 години

Разбира се,че ще е руснак и то генерал. Ако е майор или полковник никой няма да обърне внимание на английските лъжи.

9

ДА

преди 4 години

Няма случай Руските служби да се провалят,това е явна провокация на англичаните.

8

Анонимен

преди 4 години

Ах, пак ли за Скрипалите бе? Не ви ли писна. На кой му пука дали някой е отровил двоен агент или не? Някой знае ли колко двойни агенти са дали фира в САЩ или в коя да е голяма и силна държава? Защо точно за този трябва да ни пука? Още повече, че се твърди че е жив и здрав някъде на тази планета. Супер се изтърка тази история.

7

цирк

преди 4 години

Стига сте препечатвали глупости и лъжи....

6

защо?

преди 4 години

До Гледна точкаТой е вече бил разкрит и наказан в Русия няма никакъв смисъл сега да го тровят,ако са искали там щяха да го изгорят жив,мислете преди да пишете глупости.

5

Баба Ванга

преди 4 години

Свето ке стане по добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!