47

Анонимен

преди 4 години

А едно време какви Милиционери имаше само .Като те извика и ти сeприпикaваше и доосирше само като му видиш опънатата бяла ,кожена лента .Скоро очаквам Джендържчета,Гееювите и демократичните да ги сложат по патрулките и ще почне тогава тормоза над обикновенните и нормални граждани.

46

Анонимен

преди 4 години

Няма и полицейска академия. Една приятелка скоро я взеха полицай и общо взето имаше едни изпити глупави и това беше.

45

ЩурмБанобергупенФюре

преди 4 години

Всички не са служили в казармата трябва да бъдат моментално уволнени,а на техните места назначени хора от Военизирани ведомства и НСА хора със спортен вид от спортни клубове състезатели с опит и знаещи що е то ред.Не може гащник и бомбе вчера влезло и закичило пищов през силяхлъка със надолу главата продаващо наркотици в патрулката да го научиш на ред и дисциплина. Половината от тях са такива.дошли са в МВР да имминава времето м/удругото

44

лудост

преди 4 години

Ха значи нямат дисциплина и не работят ама си прибират заплатите и подкупите така ли?

43

защо?

преди 4 години

Вместо да говори глупости да каже защо полицаите са дали качулка на този престъпник и са го криели от хората!?

42

емигрант

преди 4 години

Нямали казармени навици....Ами подгонете ги бе....В Мадрид съм от 19 г. Не виждам нито един дебел полицай, или полицайка. Изтупани,като топ-модели...В Испания също военната служба е на доброволни начала , а не като при Франко до смъртта му 1975г.Подготовка , батьовото...Скъсват ги от физическо натоварване, че и английски ги учат, а те горките никак не им се говори на друг език.Традиция.

41

Браво ,браво

преди 4 години

Били сте в казарма там са ва научили на ред с дисциплина ,давали сте караул...още по-големи шубета излезнахте от казармите 3-месеца след уволнението като видеха фуражка и отдаваха чест--като бяхте голяма работа 90-те години по митингите като видехте полицайте и бягахте като светомни шампиони--тези схванатите и липсата на казарма са две отделни планети--едно време казармата се пълнеше с куцо и сакато сега полицията се пълни само с връзкари ,че поне има сигурни привилегии....

40

НЕ

преди 4 години

Тоя виц за малките заплати в полицията не е интересен вече и е лъжа,като се сметнат привилегиите,не плащането на данъци и осигуровки,ДМС и тн. хич не са малки заплатите,друг е въпроса заслужават ли ги?

39

цирк мвр

преди 4 години

Какво общо има казармата,просто и ясно е че в полицията цари хаос няма дисциплина и контрол,това е истината.....

38

Анонимен

преди 4 години

Както всичко в България, така и системата за подбор на кадри е сбъркана. Първо трябва да се минава на интервю, а след това на психо и физически тестове. Много добри момчета, които са взели физическата подготовка и психотестта, ги късат на "събеседването", защото не отговарят на "името". От връзкари и наследници на бивши полицаи не могат да се доредят. А колкото до заплатите - хич не са ниски на фона на минималната заплата. Няма редови полицай , който да взима чисто под 1100 лева. А шефовете????

37

Е Браво

преди 4 години

Една умна приказка да кажат от МВР, за това всеки, който иска да стане полицай, първо да мине през частната казарма.

36

Младите полицай

преди 4 години

Не преминават истински тестове за лоялност ,който трябва да са на 6 месеца.....ами ва е страх да напълните теста с неудобни въпроси ,че чистката ще е поголовна и не само за новите колкото е по-високо в ерархията повече тестове и контрол защото горе денгите са много повече и възможностите да ги прибереш също...

35

Анонимен

преди 4 години

МВР шефът-бивш служител на мутрите!Той в казарма ходил ли е?

34

Анонимен

преди 4 години

То рушветите по софийските улици се взимат от младо и старо. Тези,които са ходили на казарма взимат парите по-дисциплинирано.

33

Георги

преди 4 години

Те предварително преди да постъпят знаят,че заплатите са ниски.Те постъпват защото униформата пази до някъде да вършат нещо нередно.

32

до 30

преди 4 години

Трябва да се използва опитът на развитите държави. Във Франция-ако искаш да си полицай, трябва си служил в армията-важи и днес при задължителната казарма, върната във Франция, важи и преди-при доброволческата армия. Обучението после, след постъпване в МВР си е отделно. Службата в армията не ти гарантира назначаването като полицай-ходиш после на конкурс, службата е условие да те допуснат до конкурса.

31

Анонимен

преди 4 години

Бой!

30

Анонимен

преди 4 години

Типично - все друг ни е виновен, кво ме интересува че не са ходили казарма, нали 6 месеца школа минават. Там на какво ги учите и как си вземат изпитите.... Тя казармата я няма от 10-12 години , на тоя още малко и падането на социализма ще му пречи за това че са от некадърник нагоре.

29

1

преди 4 години

фРАНЦИЯ ВЪРНА НАБОРНАТА КАЗАРМА, И В ДОБАВКА-ЗА ДА СИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ТРЯБВА ДА СИ СЛУЖИЛ В АРМИЯТА. Дори във Фанция има връзкари, които не служат в армита, е за тях има доживотна забрана да са държавни служит ели в т.ч. полицаи.

28

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям идеята. Който не е служил в казармата - да не може да работи в полицията или като държавен служител. Защото държавният интерес започва да се пази от там - от казармата. Сега по всички държавни администрации и в полицията се навъдиха едни мамини глезьовци, едни джендърчета, дето само пиене, развлечения, дрога,мацки и прочие интереси имат. Я се опитайте да почнете работа в полицията - никога няма да Ви приемат, ако нямате ДЕБЕЛИ връзки и гръб. А когато гърбът е същия като синчето ...