6

Ценко

преди 4 години

Невежеството,религията и местните митове и легенди по скоро предпазват хората от всеобщото познание,защото то дава свобода,а това е опасно😁

5

Valeri

преди 4 години

Какви са тези глупости???Май някой се опитва да легализира дрогата.

4

Анонимен

преди 4 години

Срамота за автора и всички които са уж са преценили че алкохола е по вреден от наркотиците особено хероина, съществуват ли такива *** и.

3

Тровят с хлор

преди 4 години

тестови проби на течаща от крановете вода в села и градове често показват ликвидационни за населенето дози от химически бойни отровни оръжия.една от целите е ограбване на няколко милиарда годишно от отровените чрез тн разходи за здравеопазване..

2

Тровят с хлор

преди 4 години

Последните години тн"Арабски терористи" ползват РЗИ и ВиК за ликвидация на БЪлгарската нация чрез повсеместно отравяне на питейните води с хлор токсични канцерогенни препарати.Освен платени агенти /от РЗИ/ теророристите ползват и обемно пси блокиране .Много страшни отравяния се получават ако налеете хлор токсична вода в казана за варене на лечебни дестилати вкл тн ракии.Поелите и малки количества от хлор токсичната ракия се разпознават видимо по смъртно бледия цвят на лицата.

1

zeus

преди 4 години

Усещам как скоро наркотиците ще се продават легално в аптеките, а печалбите на фармацевтичните компании ще скочат до небето :)