249

Анонимен

преди 4 години

256- ТОВА Е ФАКТ ОТ 2001Г,А СМЕТНАТА ПАЛАТА Е ОТЧЕЛА, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО.

248

До 261

преди 4 години

Недей бълва глупости бе !Какво се е строило при Станишев ?С една заплата си купуваш половин пералня....То ако беше много добре,българина щеше да го преизбере .Не казвам,че ББ е светия,но категорично заявявам,че България е най-стабилна икономически при него и с най-много положителни промени по инфраструктура.Да,ЕС е в основата с помоща си,но за да е така,правителството го е заслужило ! И не е рекет да изискваш от работодател да те осигурява на реалната заплата и т.н...

247

смях

преди 4 години

Другарите са експерти по фалитите ...Фалират партии, фалират държава и после айде средната заплата 7 долара на месецРумен Гечев Финансов министър

246

хаха

преди 4 години

Мая Манолова затова ли вкара закон за фалита, по известен като Фалит на Корнела

245

Чочо

преди 4 години

До 259 ПроСоТоДа не би в името да си забравил да сложиш след С буквата Т ? Алцхаймер или деменция бе брат?

244

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатам/у другото,БЕЗ да съм "ясновидец",но съдейки по "ЗНАЦИТЕ",които това същество-"Б.Б." подава,"бориссоф 4" ще се реализира на 4-ти километър.нито моралните,нито физическите,нито менталните способности на това същество са "стока"!!!!!Единственото,което го крепи на върхът на държавата е ФАКТА,че огромното мнозинство от "българите" са същества БЕЗ МОРАЛ,готови за пари да продадат майка си и баща си.А по зла ирония на Съдбата,до парите се докопа Банкянския мосю ***..

243

Строят и крадат

преди 4 години

До Пян_Гъ: Не е точно така. ГЕРБ повече к'радат, отколкото строят. През първият си мандат са построили толкова, колкото е пътища са построили и по времето на Станишев. Ако има разлика, е в това, че са рекетирали бизнеса повече, затова сега парите не са им проблемА за останалите коментари: Голяма радост сред гербаджийските ***, че БСП в момента не може да върне това, което финансовото министерство на Бойко им е превело в повече. И какво от това. До края на 2020 може и Бойко да се е изнесъл.

242

Бай Х

преди 4 години

ахахахахаха малки долни комунистчета!

241

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатао,трогнат съм от грижата ти за мен!..ЧЕСТНО!..НО:-1. Аз изобщо не се "напъвам" тук!..Ако си по-внимателен/внимателна ще забележиш,че моите коментари са 2-3.За разлика от СТОТИЦИТЕ НАПЪНИ на гербомажоретките!!!!!!и2.:Щом сте толкова "сигурни" за "бориссоф 4",защо е тоя неистов вой?!..Който е сигурен,той просто си трае и си чака "часът"....Но нееее,вас са ви НАСЪСКАЛИ да втълпявате на хората,че "бориссофф 4" е.."неизбежен".....ферщееш?...За теб не знам,но хората РАЗБИРАТ!

240

БГ

преди 4 години

КОГА КОМУНИСТ Е ВРЪЩАЛ,ХЕЛЕ ПЪК ПАРИ? ПО СКОРО ЕВРЕИН ЩЕ РАБОТИ

239

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 257Ами, готин, да ги върнат и да имат 0 лв. субсидия, не 1 лв. Учредяването на партии е право, а не задължение. Който иска партийно чики-брики, ДА СИ ПЛАЩА. Само Гологлавия да не се беше крил, а да беше излязъл по медии (напр. Референдум) и да спори с Данчо Ментата, Корве-лия и с-ие, а не да пише по Face-а. Щото голямата му идея беше да удари ГЕРБ, но не е на нивото на ББ, който с 1-н джаз пирует на 180 градуса го матира. Що сега не го хвали? Нали искаше 1 лв. - на ти 1н лев?

238

Анонимен

преди 4 години

Представете си от 26 май 2016 до 31 март 2019 г. не е имало институция в България, която да види това нарушение на закона, МФ е проспало или е знаело. но така му е изнасяло и единствен Слави разкри фрапиращото нарушение на закона от партиите и МФ. Контролиращите институции и МФ през цялото време са вземали ДМС за отлично свършена работа. Да върнат ДМС тата, а партиите надвзетите пари.

237

Чочо

преди 4 години

Те работят ВИМЕТО на народа .

236

asdf

преди 4 години

Кръв повръщат, пари не връщат. И после ми обяснявайте, че комунистите са хора... Моля ви се...

235

Az

преди 4 години

Комунист да връща пари?!? Това и на филм го няма :)

234

Анонимен

преди 4 години

ама каква хубава снимка са им направили бе - гледат като нaaкaни камунетата :)))Опапаха кинтаците и гушите им пак празни и зяпат за още!Много крадливa тая cгaн бе!

233

Пян_Гъ

преди 4 години

Никоя партия не е идеална - все има проблеми и злоупотреби. И все пак две неща са безспорни. Единствените управляващи, които след 1989 г. СТРОЯТ (къде с проблеми в качеството, къде по-бавничко, но строят!), СА ГЕРБ. И 1ствените, които НЕ МОГАТ БЕЗ ДА КРАДАТ, СА БСП. Не че и другите не побарват, но все пак се съпикясват, оглеждат се за влак на релсите, а БСПие-ту краде С ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ, СЯКАШ ИМ СЕ ПОЛАГА ЗА ЖЕРТВИТЕ В ПАРТИЗАНСКАТА БОРБА. А да видим как ***-на ще плаща на Сашо Симов.

232

Чочо

преди 4 години

Коментар на снимката като скоропоговоркаЧестолюбиви чичкови червенотиквеничковчета чревоугоднически червенеят като червени червейчета.

231

Снимка

преди 4 години

Пълна с емоции! Изразителна!Детска ясла от 1965 малко след сервирането на обяда и точно преди смяна на пелените( по спешност)

230

Анонимен

преди 4 години

И СЕГА ПАРТИЯТА МАЙКА С КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019Г/2030Г- КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ЕВРОПА ОТНЕМА ДЕЦАТА НИ ЗА ДОНОРИ?! КАК ЩЕ ИГРАЯТ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА, КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НА ЧЕРВЕНИТЕ ***, ЗА ДА ТРОЛЯТ, ЧЕ ЕВРОПА ЯДЕ ХОРА...