29

Анонимен

преди 4 години

Населението намалява и там е основната икономия, но държава без население се разпада, а банките изнасят парите в чужди държави.

28

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което доказано се увеличава, е социалната ножица. Евросубсидиите за 10 години създадоха една свръхбогата каста политици и олигарси и едно голямо море от бедняци.

27

Без комент

преди 4 години

Значи статията не е я коментирам ,но махленския начин на поднасянето на новината е просто фрапантен.Ако вие сте журналисти аз съм Иван

26

Анонимен

преди 4 години

И на кои са тези 52 000 000 000 на нас обикновените хора ли. Я дайте да видим по имена кои притежават големите влогове. Познавам много народ но незнам някой да притежава голям влог в банка. Сигурно не познавам правилните хора може би. Ако познавах такива като АсИНСИОрчика сигурно щях да знам за милионен влог в банка. Не ни правете на балъци и не си измисляйте милиарди които са притежание на Мутрите а не на народа. Сигурно искате да ни кажете колко сме забогатели по времето на Тиквите ли/

25

Европейска България

преди 4 години

Терикати тези българи бреи. Всичко богато,лъскави коли, всички имат пари,всичко е прекалено много евтино.Горкото правителство ше трябва да повиши цените поне двойно и да е всичко на место.

24

истината е друга

преди 4 години

хаха, тези пари са налични в банките, колкото бяха налични в КТБ, бражени са вервующите, муахахаха

23

един приятел

преди 4 години

един приятел е програмист . Взима 6 хил. и живее с 2 хил.Той спестява в банката. Аз не мога.

22

Б.Б.

преди 4 години

Заплати и пенсии трябва да се намалят ....българина се дави в пари !

21

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл защото инфлацията е много висока и изяжда всичко. Богати, но стари няма смисъл, няма деца, после умират и парите се изпаряват и населението се топи. Трябва да вдигнат на 100 % лихвата по влоговете както при Виденов за да се компенсира влоговете без да вдигат цените и така ще забогатеят и бедните.

20

Georgiev

преди 4 години

Аз си пестя парите в касичка :)

19

На Иван брат му

преди 4 години

Оставете това фалшиво непредставително изследване на съмнителен сайт. Данните от БНБ за банките еднозначно дава отговор на този въпрос и няма смисъл да се правят съмнителни изследвания. Има си статистика, основана на банкови данни! А каква е тя и на колко време излиза, си е друг въпрос...

18

Абе

преди 4 години

тия пари не бяха ли на Мадуро и група руски олигарси

17

Анонимен

преди 4 години

Тези спестявания са нищо в сравнение със скритото в чужбина, като депозити в банки, имоти, яхти, самолети и т.н. И сега мечтата им е да си направят ковчег с багажник.

16

Анонимен

преди 4 години

"Богатството на българина се увеличава"Името да Ви казвам ли, на българина?!

15

р3

преди 4 години

То че някой приближени на властта кръгове от мастити бизнесмени богатеят все повече и повече е факт. Даже и "почетни грамоти" от щатите получават за това. Днес ни съобщават, че парите трябвало да се държат в банка. Утре ще съобщят и точно в коя определена банка трябва да се държат и как вече нямало "мустакати чичковци" които да ги "източват".Мустакатите са вече извън играта, но "дебелия" тепърва започва своята.

14

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно,пак лъжете нагло,миже да те лажем,загубихме и това,което имахме,а то не бе никак малко - финасово,имоти,здраве,всичко.Някои са и още по-зле.

13

Анонимен

преди 4 години

Нещо не е наред в тая статия. Толкова много пари е възможно в много малко хора да са. Ако е така в кой са?

12

Анонимен

преди 4 години

Кинтите от еврофонодвете,които са хартисали от лукса,който са си позволили някои хора. Народа после връща тези пари.

11

Анонимен

преди 4 години

Хахаха *** в истерия

10

Анонимен

преди 4 години

И какво като има пари в Банка.Крал от тук от там и в спяща сметка. Това значи , че няма професия в която да вкара пари за инвестиция. Освен това го е страх да предприеме нещо в собствен бизнес. Всичко това говори , че е възрастен, пенсионер, несигурен в бъдещето. Слабо развит в професията си. И невижда нищо друго от тия пари в сметката си. Парите чакат да ги изхвърли от балкона.