32

Исти

преди 5 години

Нека покажат снимки които доказват,че те са убити от Българи а не от сърби или германци. Нека покажат личните им документи в уверение на това,че реално са съществували а не са измислени след 1944 г. и да им покажат гробовете за да може с изследване да се потвърди,че са убити а не са умрели от естествена смърт. Нека извадят документи с които да докажат,че тези хора не са били криминално проявени а са убити несправедливо а също документи,че са били "македонци" а не Българи и тогава ще помислим!

31

Иванов

преди 5 години

Македония не е в НАТО, ако ги нападнем, никой няма да им помогне. Трябва върховното главнокомандване да разработи план за нахлуване и окупация на Македония. Ще направим статуя на Бойко Велики Български на площада в Скопие.

30

WTF

преди 5 години

"Македонците" искат да кажат, че по време на война е имало убити? Уоу!!! Да започваме всички да се извиняваме на всички останали държави, с които някога сме били във война! Мисля че хората си нямат никаква друга работа, а да се занимават с престъпления извършени по време на втората световна война. "Македонците" да спрат да издребняват, а да си гледат държавата, че както са я подкарали, само така омразната им България може да ги вкара в ЕС, както винаги сме правили за тях! Чак стават смешни вече.

29

Инженер

преди 5 години

Фашисткото правителство през 1943 е правило същото и в други части на страната, особено срещу партизанското движение. Целият български народ е бил под тази власт. Тогава не е имало македонски народ. Той е създаден след втората световна война под натиска на СССР и Югославия в лицето на Сталин и Тито и със съдействието на българската комунистическа власт в лицето на Георги Димитров.

28

Анонимен

преди 5 години

Макетата първо да поискат извинение от Сърбия,за стотиците хиляди избити и изгнили по концлагети в Титова Югославия!Стотици хиляди!!!Ама кога стане въпрос за сърбите,пълнят все още *** от страх и не смеят да говорят!!!Да се репчат срещу "татаро-монголите" от Територията,могат и го правят непрекъснато и причината за това е слугиското поведение на всички нас,спрямо "многострадална Македония"!Ей така бяхме възпитавани и така си останахме,а светът отдавна е друг!!!

27

Зозо

преди 5 години

.....медиите в Северна Македония пуснаха мателиал.....Хахахахаахах, последните руско-сръбски издихания в Македония. Много важно какво бил написал някъв платен руски шпион! Благодарение на САЩ и ЕС днес получаваме Македония на тепсия :))))))))))))))))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 5 години

Ако сме почнали с извиненията, макетата да се извинят за следното:1. Че живеят на гръцка, впоследствие българска територия;2. Че говорят български език, макар и развален;3. Че цялото им национално самосъзнание се базира на прозрачни и некадърни комунистически лъжи;4. Че правят паметници от стиропор на владетели, които са или гръцки, или български;5. Че поради собствената си глупост скоро ще бъдат горда провинция на Албания;6. Че целия свят им се присмива;7. Че реват за бг паспорти и т.н.

25

Forever

преди 5 години

Това на Бойко,не му се беше случвало,той е непукист,ще се извини с една мазна усмивка.

24

Калоян-Ромеубиецът

преди 5 години

55000 българи загинаха за Идеала македонска България, няколко дядовци и безсмъртни ми дядо Георги Марков!

23

Гответе се иде буря

преди 5 години

Съграждани гответе се за бърза, всеобща и масова реакция, в случай че правителството ни се огъне. Не можем да си позволим да допускаме повече политически грешки. Просто не може. Това е последният ни шанс да извием ръцете на "македонците" и чрез историческата истина да си прокараме пътя към подялбата на Македония с Албания. Всеки българин внимателно да следи що прави българското правителство иначе сме загубени. Същото се отнася и за Западните покрайнини, за които е крайно време да се вдигнем.

22

Анонимен

преди 5 години

Габриела Джекова , що не ходиш да си пишеш в Северо ФИЙромско ! Защо ни занимавате всеки ден с тези пропаднали ***, да не целите нещо ? Да им ....... на тез и до там....

21

Анонимен

преди 5 години

Тез горките напълно са издали багажа... вместо да гледат напред те ровят някакви исторически простотии. Ама така е колко години живяха в коми пропаганда, изпили малкото мозък на няколко поколения и сега се имат за антични македонци...

20

Кога ?

преди 5 години

Извинение за нахлуването в Чехословакия 68 кога ?

19

Анонимен

преди 5 години

Не стига че сме ги отървали от група мандраджии, ами па да им се извиняваме

18

Анонимен

преди 5 години

Ако чакат руснаккк да се извини, ще има да чакате. И за извенение и за ЕС. Поне се научете да пишете на родния си език кирилица. Поне това.

17

Анонимен

преди 5 години

Те албанците ще ви оправят вас.

16

Анонимен

преди 5 години

То и в Ястребино или Ястребово беше е същото.... Т.е. помагали са на партизаните комунисти, а не че са македонци.

15

Анонимен

преди 5 години

Да се извиняваме за убийството на некакви комунистически партизанчета? Хахахахаха, голям смях :))))

14

Анонимен

преди 5 години

Македония да си затваря устата, да не се извиним за Нато и ЕС. И да си останете само Северна маке. Нагляци. Аман с вашата история. 2019 година е. Съвземете се вече.То бива простотаа ама толкова чак.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе,аборигени от Територията,защо не вземем да изметем всички управляващи,барабар с тази "никаква" лизаческа комисия,която непрекъснато се огъва пред така наречените "македонци" ,да прекъснем всякакви "преговори" и им покажем един як среден пръст за ЕС.И толкова.Да се оправят,както си искат.Тези навлеци от друго не разбират и гърците много добре ги познаваха и знаеха какво да правят!Стига с това минало и толкова войни за освобождение на "македонските българи!!!Разберете,такива отдавна няма!!!