45

До 45

преди 4 години

Ако си много кадърен,на запад за 40 години можеш да станеш милионер,а не да дойдеш гол като църковна мишка.

44

дедко

преди 4 години

До ха хаМ.... ако попрочетете малко, не са го изгонили, всичко е било на интендантството (което е държавата), казано по модерно му - държавна собственост. Пък и... по произход те не са българи, а обедняли немски принцове :) , не знам това старче за какво спори!

43

Анонимен

преди 4 години

Изживяващия се като цар бивш м-р председател съди страната,която го направи богат.Такова безочие трябва да се накаже като му се отнемат всички имоти,които му бяха подарени от някакви сантиментални чувства,нищо,че баща му ни доведе до трета национална катастрофа,от която загубихме територии и се озовахме пак на грешната страна.Да освободи двореца,в който се шири незаконно и да си заминава за Мадрид.

42

ха ха

преди 4 години

До АнонименАко те изгонят от дома ти в Банки при смяна на режима и избегаш в Барцелона,след 40 г и ти ще дойдеш гол кат църковна мишка.

41

Анонимен

преди 4 години

Е, пича се оправи за 800 дни. С него се оправиха и всички царедворци. Е за мен не е цар. Бългрия е Република.

40

Анонимен

преди 4 години

Нахален,безскрупулен,алчен.Човек,чиято единствена цел е да заграби колкото може повече имоти,които не са негови.Неговият дядо е намерен по кръчмите в Австрия/да се чуди човек с кой акъл тогавашните политици са постъпили така/,самият Симеон дойде гол като канцеларска мишка,а сега е милионер и драпа за още.

39

Анонимен

преди 4 години

ПОСЛЕДНИТЕ 10г ГЕРБЕРОКРАЦИЯ НАПРАВО НИ СЪСИПАХА.То последните 30 пак може да минат в главата комункзъм. Боци и той има партийна книжка, не е случаен.

38

Анонимен

преди 4 години

Долно жалко комарджийче!

37

Анонимен

преди 4 години

Из Уикипедия: "В официалната му биография на сайта на Министерския съвет, докато го оглавява, липсва информация с какво се е занимавал от 1962 г., когато се жени, до 1996 г., когато идва за пръв път в България след 1946 г." И този като Станишев, първата му професия - министър председател.

36

Анонимен

преди 4 години

Когато Симеончо е тичал със сестра си в градинката във Врана,бай е бил още в утробата на деда си от Хераково.Комунистите гонят майката с двете и деца веднага щом идват на власт.След идването на демонокрацията-същата работа..

35

продължение

преди 4 години

До АнонименА ПОСЛЕДНИТЕ 10г ГЕРБЕРОКРАЦИЯ НАПРАВО НИ СЪСИПАХА.

34

Анонимен

преди 4 години

500 години турско робство и 45 години комунизъм са се отразили пагубно на нас като нация. Най-лошото е, че не виждам никакви проблясъци.

33

Дельо Хайдутин

преди 4 години

,,Цар,, Симо Мадридски, кога е бил официално цар! Та сервилното журналистче му вика ваше величество!??

32

Анонимен

преди 4 години

"Това е последният български цар..." Ти приятелю си жалък! Последният български цар е Иван Шишман. След освобождението ни донасят една немска ***, намерена в бардак, но с дълго име и от "знатен" род. Ние нали сме си били *** народ (за съжаление и продължаваме да сме, визирам точно теб) и сме започнали да му целуваме краката. И внукът на тази немска *** сега иска още да взима.

31

Анонимен

преди 4 години

Симеон беше премиер при главния секретар Бойко Борисов. И магаре да беше сложил, и то щеше да стане премиер и цар.

30

Анонимен

преди 4 години

Крадлив мЪдридски дедо.

29

Анонимен

преди 4 години

Остави имотите, ами кажи кой ще е следващият български цар? Ще се скарат останалите четирима князе за престола.

28

Активист на БКП

преди 4 години

Какви имоти ,бе Монка ?!!! Дядо ти Ферди е пристигнал в България гол като пушка-с една пътна чанта и един изтъркан на *** брич..

27

Дарт Сидиус

преди 4 години

Тоя ако е цар, аз съм Император

26

Анонимен

преди 4 години

Помня когато той беше Премиер имаше голяма свобода по медиите. Нямаше цензура и милиционерщина. За казуса с имотите не знам. Може и да е прав но има едно предаване с Кеворкян където казва, че не желае нищо. Явно е послъгал.