93

хахха

преди 4 години

А ЕрдоГаня ще прихване ли крилата ракета с ядрена глава с тия С -400?

92

Какво се чудите

преди 4 години

С 400-чудесно защитно средство срещу Израел--в момента Турция не може да им каже нищо щото онези ще ги изпарят ,а на Ердоган не му харесва израелския тон--другите който го дразнят са гърците с многобройните острови който пречат за разработването на шелфа ,но те са по-малък дразнител --само за Израел се стяга ,онази случка с командосите на кораба и после тона на Израел този няма да ги забрави...Турция е уязвима за атомаи той то знае-- а и интересно защо САЩ досега не му продаваха Пейтриът....

91

ОНЗИ

преди 4 години

АБЕ 71 ТИ НАЯСНО ЛИ СИ В МОМЕНТА КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ !?!?! ЕДИН РЯЗРУШИТЕЛ С!!!!

90

Констатнин Велики

преди 4 години

Явно тайпи много си вярва, че са голяма сила и че е 13век и са пред Константинопол? САЩ този път няма да им пуснат аванта, колкото и да ги търпят! Уникална наглост на малкия човек, когото самите турци не искат! Тръмп ще удари здраво...Ние да си гледаме България да е Велика, Бойко се справя перфектно!

89

gosko

преди 4 години

не разбирам защо Ердоган толкова се обяснява за тези ракети С400. Решил, купил, сършил. Но има и последствия. Да си ги носи и да не се обяснява. Ако беше купил други, щеше да има други последствия.Интересно ще е Ердоган да обясни защо са му тези ракети и ОТ КОГО ще се защитава с тях? От Русия, едва ли ще стане. От Сирия, ми то там няма от кого. Може би от България. Но той си знае. хипотезата е че С-400 са му нужни за защита от собствените му военни, когато решат че е прекалено луд

88

Анонимен

преди 4 години

могат да си купят Су57. Рашките имали цели 2 бройки и на клипчетата изглеждат много по-добри от ф35 :).То така беше и с ц400 ама истината се оказа друга. Има и други самолети освен су57

87

До всички ,,чужденц&

преди 4 години

Реплика до всички ,,чужденци,, който до скоро бяха българи, а сега живуркат някъде по света и са най-великите дами и господа. Моля не говорете за Нас по този начин с пренебрежение ( вие българите... Наскоро бях в България), защото познавам много такива, като Вас, които сега се молят за работа тук, да си изкарат пенсики, защото са ги изгонили от работата им на запад и не им достига трудов стаж. Още нещо, национално предателство е да говориш срещу държавата, която ти е дала всичко,.

86

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПравилно, както се молиха после да вземат Пейтриът вместо ц400 така ще се молят да им купят и ф35.могат да си купят Су57. Рашките имали цели 2 бройки и на клипчетата изглеждат много по-добри от ф35 :)

85

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо ще му даде на султана да погали агнето по *** :).Бай Дончо освен да чурулика в чуруликалника друго не може.

84

Диабло

преди 4 години

Умните са умни и това е генетично заложено, не заради държавата и не въпреки нея, на основата на умните изкристализират мъдрите, но ти не можеш да го видиш и никога няма да успееш да го осмислиш.!.

83

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСултанът е великодушен, може и шербет да ги почерпи като му целунат......ръката ;)Бай Дончо ще му даде на султана да погали агнето по *** :)

82

Анонимен

преди 4 години

така ще е и ф-35.Правилно, както се молиха после да вземат Пейтриът вместо ц400 така ще се молят да им купят и ф35. Сега натискат поляците за 32 броя.

81

Анонимен

преди 4 години

Молихме, но те ни отказаха, беше ни заявено, че Конгресът на САЩ няма да допусне това", добави турският президент.така ще е и ф-35

80

Анонимен

преди 4 години

Както Турция е орисана да е заден двор на Европа. С Господ не може да се бориш..А в тоя заден двор на Европа един чешки художник позиционира България като нужник.

79

Който разбра разбра

преди 4 години

Преди повече от 100 години британският географ и геополитически анализатор Халфорд Маккиндер излага пред Кралското географско дружество теорията на средната земя или хартленд. Според нея, нацията или нациите, способнида контролират Световния остров - Евразия и Африка, в крайна сметка ще управляват целия свят.

78

Анонимен

преди 4 години

Вярно, жалко е, че не живея във Франция, а с толкова прости и нагли хора. Ама съдба. Както Турция е орисана да е заден двор на Европа. С Господ не може да се бориш.

77

Анонимен

преди 4 години

САЩ поставиха ултиматум. Турция не отстъпва. Това е много добра новина. Ще има интересно продължение.

76

До 79

преди 4 години

Жалко, че не остана там (Франция), явно не ставаш, нито за там, нито за тук.

75

Анонимен

преди 4 години

Американците ще пият една студена вода и готово..Султанът е великодушен, може и шербет да ги почерпи като му целунат......ръката ;)

74

Анонимен

преди 4 години

Аз пък вчера се върнах от Франция. Тя е това, което мюсюлманите си представят като рай. Каква Турция, каква България. Селски държавици с мании за величие.