11

Анонимен

преди 4 години

Чудех се защо тротоарите в Западна Европа траят десетилетия без да мръднат, а тук траят по няколко месеца. Оказа се, че там слагат педя бетон под плочките, а тук ги хвърлят направо върху калта, само подлагат малко пясък.

10

Анонимен

преди 4 години

Просто са свикнали на декоративно изпълнение на строителството, което да изглежда прилично само докато се отреже лентата. Ама в случая става дума за място, което привлича огромно обществено внимание и като започне да се руши месец след като обекта е предаден хората го приемат доста остро. Иначе, всички ремонти в София са така - няма здрав тротоар няколко месеца след като е направен. Велоалеите се оказа, че са правени от декоративна червена замазка за имитация от 2 мм, която вече се е олющила.

9

Анонимен

преди 4 години

Работниците им на Джи Пи са винаги от тия тъмносините. Въртят ги през няколко месеца, сигурно за да не им плащат. Тъй че Номер 6, като вали си носете чадър за метрото

8

Анонимен

преди 4 години

Евалата, ГеПиГруп! Цeпитe мрака с фенерче!Дето се вика, думите са излишни!Това, авторски надзор, това супервизия на обекта, това обектови ръководители, няма такива животни за бандитите нали?А счетоводителят им сигурно използва АК-47 вместо компютър - за уреждане на сметки?Народът, народът си заслужава и управляващите и бандитските групировки около тях назначени и покровителствани да гeпят колкото могат повече пари.Е да, ама парите свършиха... И ся? Ко ши прайм?

7

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е в корупцията.

6

//

преди 4 години

Наглите в действие. Каквито са ни управляващите, такива са и изпълнителите на обществени поръчки-НАГЛИ.

5

Анонимен

преди 4 години

Мили съграждани, то туй с Града едно на ръка. Само се сетете ,че тези некадърници ДЖИ ПИ ГРУП строиха и метрото- логото име изтипосано над всяко стълбище. Да гледаме и да ахкаме. Дано за там поне да не са наемали некадърни " майстори" да им свършат работата за без пари. Че иначе ядна ни майка - сешъш се???

4

Цонко

преди 4 години

На всички ни беше пределно ясно от самото начало, че който и да е виновен накрая, и сметката, и глобите, че и печалбите на виновните ще ги платим от джоба си ние данъкоплатците! На всички замесени и техните семейства исдкрено желая дълга старост, в тежка болест!

3

българин

преди 4 години

,,Джи Пи " знаят ли , че на крив ..... и козината му пречи ??!!!!

2

???

преди 4 години

ХЕМ ***, ХЕМ ГОЛЕМИ! Баси мошениците са тея Джи Пи Груп, то е явно, че изпълнението на заданието е като в час по трудово обучение, а те си търсят някой друг виновен?! К'во става с тая държава, не е реално просто...

1

Бръм

преди 4 години

Те глоби хубаво налагат, ама някой да е видял да са ги събрали ????