35

Krom

преди 5 години

Не ги харесвам! Това е! И не съм длъжен. Не разбрах защо всичките тези цветни папагали, преди да почнат да плачат не са си потърсили работа в Русия, както правят руснаците? От друга страна, семействата им ги ненавиждат, а руснаците да не са им длъжни? Нещо е сбъркано. Да бяха отпрашили направо към Скандинавия! По тези ширини няма да срещнат съпричастност.

34

Анонимен

преди 5 години

като е толкова лошо в русия за гейовете какво правят там? да се прибират кой от къде е или да ходят в гейропата

33

Зозо

преди 5 години

На никой не му се занимава с обратни, но това да твърдиш, че в Русия няма гейове е нелепо и смешно. Трябва да си тотално промит атакистки мозък :))))))))))))))))))))))))

32

Трол еврейски

преди 5 години

кажете нещо за гей парада в Софиянещо много си траете евреиски *** - цялата ви спонсорирана от Сорос пропагандна машина пази пълно мълчание - що не го "отразихте" това светло събитие, олицетворяващо европейските ценности !?

31

Анонимен

преди 5 години

Ама доколкото аз разбирам и чета български виновни са семейството му от Газа, които са настоявали издръжката му да бъде спряна, а не Руската държава. Семейството му са подали искане. Не Руската държава е реагирала на прегръдката а семейството от Газа. Днес.бг..ще се въздържа да ви коментирам за да ме бъде изтрит коментара. Че нали сме свободна държава..трябва да се нагаждаме според силните..

30

Анонимен

преди 5 години

Руснаците просто ще изчакат всички западноевропейци да се превърнат в гейове,след това лесно ще ги завладеят!

29

бай Спиро

преди 5 години

По стечение на обстоятелствата в разгара на т.н. бежанска криза имах достъп до обектите на ДА по Бежанците. Влизал съм в стаи където мъже се "оправят" и реагират все едно съм ги заварил да играят Сантасе. В смисъл - най-естесвено, чакай да привърша и ще ти обърна внимание. От друга страна най-големите гей-порно сайтова са руски. Та, както не веднъж съм казвал, най-големите хомофоби са скритите хомосексуалисти.

28

писна ми

преди 5 години

Стига с тези гейове по света и у нас.Сбърканяци.Бъг на природата.

27

Анонимен

преди 5 години

То за нормалните хора няма живот в Русия те търсят такъв за хомосексуалните. Много простотия има още по света, трябва да си изключително *** човек за да препоръчваш на децата си да отидат да живеят в Русия. Осъждаш ги на бавна и мъчителна смърт. Както казва нашето генерално натовско светило Румбо Радев смъртта заедно с Русия е неизбежна. Амин.

26

Свещен Гущер

преди 5 години

До Анонимен 22защото богатите и известни хомота имат по 100 милиона в сметката си,а ти като загубен военен със 800 долара заплата там се опитай да го пребиеш или арестуваш богатото хомо.....не можеш щото тоя живее в затворен комплекс със яка охрана и накрая мишката да го надвесят над някой мост както обикновено правят богатите гадове над конкурентите си

25

Анонимен

преди 5 години

Айде сега. В Палестина щели да го хвърлят от сградата и за това избягал в Русия. Пък руснаците виновни че имали лошо отношение към хомосексуалистите. Те си имат свои, не им трябват чужди. С отворени обятия ли да го приемат?Да бягат в Щатите, там Тръмп боб хвърля за тях.

24

Зозо

преди 5 години

Некви криви атакисти искат да кажат, че в рашата няма гейове и лесбийки.ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА, смех :))))))))))))))))))))То само в тяхната партия колко младежи го обичат "благунчо" :))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 5 години

Всеки е в правото си да е хомофоб или хомофил, това е въпрос на личен избор.

22

Руския

преди 5 години

Хората от статията са тежко болниЛудите хора ги затварят в лудници зад решетки и не ги пускат в обществотоЗащо тези хора от статията също не са заключени далеч от обществотоТе не трябва да се показватТрябва да са под ключ и на тежки успокоителни И всички знаем че това е така!

21

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализмът е сексуална патология. Хетеросексуален мъж може да се превърне в гей и обратно.

20

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости. Толкова много известни обратни има в Русия и не ги закачат.

19

Сороски Троле

преди 5 години

хомосексуализма е тежко физиологично и психическо разстройство тези хора трябва да бъдат лекувани а не да им се внушава че да си хомосексуалист е нормалноюдо-масоните организират и използват хомосексуалистите в борбата си срещу семейството и моралните ценности на обществото

18

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

На централния /краснай/ площад в столицата Москва на "православна" , върл защитник на "традиционните" междуполови отношения и "радетел" за мир, хуманност и свобода - РФ има езически монумент - мавзолей с мумия на умрял от сифилис хомосексуалист, масов убиец съсипал съдбите на милиони хора не само в Русия, а и по света. Става въпрос за мавзалея на Ленин.Толкова.

17

Анонимен

преди 5 години

Тези, че ги кълве щъркела е ясно. Защо не заживеят в Пакистан или Сомалия, а създават проблеми в Русия?

16

Гледна точка

преди 5 години

Знам, че в Русия всички са гейт-ове, но има едно по-специално отношение към "откритите" от страна на останалите членове на семейството". Значи може и никрофилия и содомия, но не се говори за това. Който предаде" семейството", бива анатемосан. В този смисъл откритите хомосексуалисти в Русия са по-чисти (морално, физически и духовно) от останалата част от" семейството".