53

Анонимен

преди 4 години

Реално Eврозоната е във фалит, погледнете Гърция и Италия и Франция нявсякъде горят и данъците им идват в повече. Aко искате и ние да изгорим и да връщаме дълга на Франция, Италия и Гърция. Еврозoнта е нашето място.

52

гост

преди 4 години

При смяната ще надуят цените както се е случило във всички държави. Удобно е да оправдаят инфлацията.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Напротив тогава стадото си мислеше, че ще потекат реки от мед и масло след като влезем в ЕС. Сега много по-малко хора са настроени про ЕС.

50

Анонимен

преди 4 години

Брей, и как така не се е разпаднало еврото вече 30 години-. ЕВрото се държи на две държави - Германия и Франция. Докато те са в съюза, ЕВрото ще е силно.

49

Анонимен

преди 4 години

49 - ако бяхме провели референдум искаме ли в ЕС, навремето масата шяха да кажат, че не искат. Ако ги запиташ - днес голямата част ще кажат, че е от полза че сме в ЕС, най-малкото заради еврофондовете. На хората не трябва да им се дава право на глас, така бяха пропилени безценни възможности като Бургас - АЛександрополус, само защото няколко хиляди човека, които не си знаеха интересите се разбунтуваха.

48

Анонимен

преди 4 години

Еврото се държи на същия принцип, който стои зад Биткойна изчезнат ли балъците дето вярват в Биткойна и той ще стигне дъното. Затуй Германия има нужда от тия 28 държаваи за да *** целия свят чрез продажба на пари без никаква себестойност.

47

Анонимен

преди 4 години

Този който иска НАТО и ЕС вън - нормален ли си? ако излезем от НАТО за пет минути ще ни завладее Турция. НАТО дава някаква сигурност, предполага се, че НАТО-вските държави няма да воюват с нас.А ако не сме в ЕС да ни дава субсидии живи сме загинали.

46

Анальчик-гей

преди 4 години

Твърдо за! Приемането на еврото ни доближава с още една стъпка до Европа и шансовете да приемем гей браковете и ИК според мен се увеличават. Та поне малко да заприличаме на нормална държава...

45

Анонимен

преди 4 години

А защо няма ясен и точен референдум, дали искаме или не, да си сменяме националната валута???Що за демокрация е това? Или по-скоро е диктатура на ЕС?

44

Анонимен

преди 4 години

твърдо ЗА ЕВрозоната. Тя ще въведе сериозни регулации в Банковия пазар и застраховането, ще намали сивия сектор ще бъдат спесени милиарди пари, които могат се използват за икономическо развитие. Да, вероятно цените леко ще подскочат, но те си подскачат и без да сме в Еврозоната, а и разликите между нас и Германия като цени не са големи, голямо подскачане не може да стане

43

Бюлент Мюмюнов

преди 4 години

Еврото ще отнеме от малкото ни останал суверенитет, това е валутата на глобалистите, които са врагове на България и Европа.

42

Анонимен

преди 4 години

Всички във ЕС са валутни изамници и трябва да бъдат съдени за разпространение на фалшиви пари, които не искаме. Цената на 1 евро е 1 стотинка дори и толкова не е, защото не го искаме. Юнкер да си държи еврото и да си лепи тапети с него.

41

Анонимен

преди 4 години

Едно време в Хъшове на Славчо с Веждичката като гост нарече НАТО наемни убийци САЩ! Днес такива като него са про натовци и козируват на 500 евро банкноти пред тях .

40

Анонимен

преди 4 години

И със евро или без всеки в ЕС ще ходи с фес

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Няма какво да те ограбят. Ще си видиш истинската стойност на парите които притежаваш а тя ще нищожна защото дълги години сме били в лева.

38

Лисан

преди 4 години

Какво се случва с многомилиардния валутен резерв на БНБ, ако въведем еврото? За нас ли си остава или европейците се канят да ни го гушнат?

37

Анонимен

преди 4 години

Напълно съм за еврото.

36

Анонимен

преди 4 години

ЕС е трeтият райх създаден за да унищожи народите на Европа чрез женско овластяване и анти-семейна пропаганда, която отнема белите жени от техните роли на майки и ги противопоставя на "потисниците" мъже. Узаконяване на аборта и пропаганда за хомосексуални закони. Cлед 50 год Европа ще е на умирачака без евреите служители на Вермахта да са гръмнали дори един патрон.

35

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се наложи мораториум за приемане на еврото, което е още един инструмент за ограбването на България.

34

Анонимен

преди 4 години

До Предния селюСелюоуууууии! Малчи ся там малчи!