225

Анонимен

преди 5 години

Като има пари защо ще вдигате цената на тока и топлото? За играчки пари има, а от хората правите неплатежоспособни длъжници.

224

Оруел

преди 5 години

5 години робство са оказали много лошо влияние на българската народо психология, не знам дали има спасение за нас. Дано не съм прав!

223

Анонимен

преди 5 години

От 1.07.ток,вода,парно нагоре.Според енергийната министърка било обосновано.В същото време се вадят 3 милиарда за самолети,1,5 милиарда за магистрала "Хемус",още милиарди за саниране,а за заплати и пенсии пари няма.Тия са решили да ни довършат.Защо продължаваме да търпим???

222

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Тия от ДАНЪЧНОТО в АМЕРИКА защо се правят на ?Пентагона имала дупка от 5 трилиона долара. Това показала последната ревизия на данъчните на САЩ.Е, може ли сега заради една ревизия на данъчното министерства в САЩ, ПЕНТАГОНА да покаже на ревизорите новата цивилизация, която се изгражда на друга планета, която САЩ започва да създава след Втората Световна Война?Тази нова цивилизация се нуждае от: - трилиона долари всяка година - топ учени - космически кораби, които се задвижват с двигат

221

Анонимен

преди 5 години

Докога ще търпим тези издевателства над нас?Народе?.....

220

Анонимен

преди 5 години

По-големи мазохоисти от българите няма.Колкото повече ги стрижат,толкова повече им се радват.

219

Анонимен

преди 5 години

За :бедните": американци пари има,за бедните българи-не.Тогава викайте американците да ви гласуват,аз повече моя глас за вас няма да дам.

218

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Горанов, добре, че не си учен ;)

217

Интерес

преди 5 години

при еднократно плащане комисионната се взима от ряз, а при разсроченото- я камилата , я камиларя - нещо някога си, някой ще вземе, американският посредник/преговарящия си знае работата/..

216

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Горанов, питай АМЕРИКА за ония самолети дето ги правят онези "учени". От тези самолети искаме, а не тези ***. Чети надолу да разбереш за кво става дума."Алтернатива 3" започва разследване, свързано с мистериозното изчезване на топ учени от света на науката. Според въпросното предаване учените участвали в строго секретна космическа програма.

215

Анонимен

преди 5 години

Най-вярното куче на Бойко.Тоя колко знаееее....

214

Шопо

преди 5 години

Има !!! А за да лекуваме децата събираме пари с СМС-и..

213

Аха

преди 5 години

Е какво толкова... още едно КТБ. Ще платим и това.

212

До 211

преди 5 години

Ставате смешни с тия оставки.Кой доброволно си е подал оставката в РБ?Само си чешете езиците,а зомбитата си гласуват пак за тях.Плюс манипулациите и фалшификациите и резултата е налице.

211

Анонимен

преди 5 години

ЛУДОСТ - МОЖЕЛИ СМЕ!!! ВЧЕРА ВИДЯХ КАК МЛАД МЪЖ ЯДЕ НАПРАВО ОТ КОНТЕЙНЕРА ЗА СМЕТ ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ...ПО-ПРЕДНИЯ ПЪК МЪЖ КЪМ ТРИЙСЕТЕ С БАЛЕТНИ ПОДСКОЦИ МИНА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И ПРОДЪЛЖИ НАТАТЪК С ПОДСКОЦИ.ДА, МОЖЕ, Г-Н ГОРАНОВ, ВСИЧКО МОЖЕ. ВСЯКА ГАВРА МОЖЕ С ЕДИН НАРОД...СТИГА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ИЗНАСИЛВАТЕ ВЛАСТТА!

210

Gary McKinnon

преди 5 години

през 2002 год. САЩ ме арестуваха и искаха да ме осъдят на 70 год. затвор.Аз бях, човека, който видя и показа снимките на най-модерните им самолети. Те нямат никъде дупки за зареждане с ракетно гориво.1.3 трилиона на година могат не само да построят такива ракети, но и да създадат цяла една нова цивилизация извън нашата слънчева система.

209

Анонимен

преди 5 години

Значи имало 3 милиарда за бракмите Ф16,защото така е наредил големия брат,а не може по-ниско ДДС за хляба,нямало да има ползи за хората.Тоя е за затвора,ама няма КОЙ да го вкара.

208

ОХ

преди 5 години

Лягам да дремна.

207

Наглеци

преди 5 години

А народът е потънал в дълбок сън...

206

Анонимен

преди 5 години

А Турция е договорила 100 F35 за 9 милиарда долара.