5

Nadi

преди 16 години

Da me izvinqvat mnogo, ama sigurno nad 70-80% ot uchitelite, na den vzimat po 50-60 leva, che nqkoi i poveche samo ot chastni uroci !Tazi godina edin urok po matematika, koito e 90 min struva 30 leva !!!!!!!!

4

melizanda

преди 16 години

Майка ми е учител и спокойно мога да кажа, че се гордея с нея. Но не е възможно те, която има 25 години стаж като учител да има нетна заплата от 240 лева. Това е подигравка и с нея, и с всички, които са ни направили хора. Не може един шофьор на автобус в СКГТ да има заплата около 800, а този, който учи детето му и му помага да стане човек да взема толкова малко. Това е недопустимо. Този министър трябва да си ходи!

3

преди 16 години

Как не го е срам министър Вълчев да заплашва протестиращите!Ей тия властващи няма да си променят манталитета! Нека Вълчев да каже как да се разпределят 250,00 лева за 30 дни ?Какви покупки да се направят с тези пари? Ако неможе да се справя с работата си да си ходи.

2

b0rislav

преди 16 години

Пожелавам на всички първокласници и останалите ученици здраве и успех:)Пожелавам на всички учители да остояват правата си и да постигнат целите си:)Пожелавам на Даниел Вълчев по-скоро да се маха и всички подобни като него. Нека си издава заповедите и да определя кой директор ще носи отговорност, а ние пък като народ да издадем друга заповед и да потърсим истинската отговорност от тази ***!:)

1

преди 16 години

АБСУРДНАТА 2007/2008 ЗАПОЧНА! ОТКРИВАЯ САМИЯТ ХАРИ ПОТЪР!