61

Уеб

преди 5 години

Изцяло подкрепям инициативата.

60

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ако имаш прекалено малки джуки, защо да не ги напомпаш? Суетата е качество, типично за жените. Ако си мъж и прекомерно много държиш на външния си вид, а не на способностите си, кадърността си, волята и интелекта си, значи не си съвсем мъж. Капиш?

59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБългари разберете че хомосекусализма не е заразен.............Разбрали сме го. Няма нужда да ни го повтаряте всяка година. Също хетеросексуализма не е заразен. Само не разбрах вие какво искате? Некой пречи ли ви да сте хомо?Явно вие имате проблем да сте хомо, след като всяка година ревете за това.Ами не бъдете, това също никой не ви спира.

58

Анонимен

преди 5 години

Наистина не гиразбирам хомотота. Те хем искат да са хомо, хем исакат имат т права които имат хетеросекуалните двойки.Ама хайде решете кои сте и какво искате, не може и двете.в крайн сметка сте родени от мъж и жена, това не можете да го отречете.А защо това е така пиайте господ и претенциите и парадите пред него. Ние не можем да го променим.

57

Еврогей

преди 5 години

Наскоро един мигрант надарен ми отказа кекс...мисля да го съдя...*** ме е страх да не ме изкарат ксенофоб...

56

Тафров Пендолфинито

преди 5 години

Ще се включим разбира се.

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСамо че Александър Македнски не е допринесъл за историята с факта че бисекуален, което го чувем за първи път. И силно се съмняват че между вас има личности способни да променят историята с нещо от ранга Алесканъдр Македонски.Ходенето по улиците не е завоевателен поход Това което той е постигал не е в следствие на негова сексалност. Примерът ви показва колко сте дребвани отчайващата ви нужда от внимание.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Ако имаш прекалено окосмени крака, защо да не ги епилираш.

53

Анонимен

преди 5 години

Дори не знаехме че има такъв парад, добре че са ВМРО да го рекламират. Ще ида да ги гледам. Млади колоритни хора какви наклонности имат не ни интересуват. Важното е, че не ни пречат.

52

Анонимен

преди 5 години

А какво ще кажете за всички онези момченца които си скубят веждите, бръснат краката, лакират си ноктите и ходят с тези къси панталони да им се виждат глезените. Е това не е ли супер гейско? Жените станаха повече мъже и от мъжете.

51

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО НАРОДА Е ПРО СТ, ПРОБЛЕМ СА ИМ ГЕЙОВЕТЕ, НО НЕ СА ИМ ПРОБЛЕМ 240 ДЕПУТАТА КОИТО ИМ РАЗБИВАТ ЖИВОТА И ГИ КАРАТ ДА МИЗЕРСТВАТ!

50

Анонимен

преди 5 години

Това е форма на сексуален тормоз срещу хетеросексуалните хора.Колкото и да го сучете е така. Искате то нас нещо, което ние не желаем да ви дадем.Това е морално изнасилване.

49

Анонимен

преди 5 години

Българи разберете че хомосекусализма не е заразен.

48

Анонимен

преди 5 години

До ДеянНикой не си затваря очите, не ни вменявайте вина. От какъв зор секуалността трява да е обект на някакви претенции.Реално погледнато има много повече случаи на секуален тормоз на хетеросекусално жена от мъж, от колкото на хомофобия.Не знам изнасиленити жени да са излезли да парадират за нещо Повечето такива случаи те си мълчат или изпадат депресия а някои си отнемат живота.Та така.

47

Анонимен

преди 5 години

До ПРАВОСЛАВЕН ПАТРИОТИ сега е забранено бието на дете само защото е различно. Въпросът е че децата не си знаят правата и съм на мнение, че още в детската градина трябва да им се разадават флаери и да знаят как да процедират, ако станат жертви на насилие.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Повечето хора са бисексуални. Но даже Алексаъндър Македонски е бил хомосексуалист.

45

ПРАВОСЛАВЕН ПАТРИОТ

преди 5 години

Ако детето ми иска да стане *** ще му тегля един здрав бой и ще го вкарам в правия път! Само че с тая стратегия за детето искат да ми забранят да го бия. Следователно тя има за цел да направи децата ***! Досущ като истамбулската конвенция. И после искат да ми го отнемат и да го дадат на гей двойки от западна европа за оргии! От кадя на кадя? Излизам на протест!

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Всяка година тези от ВМРО протестират против прайда. Накрая ще се окаже, че и те трябва да участват а не да протестират.

43

Деян

преди 5 години

Няма нищо лошо в това който плаща данъците си да си парадира колкото си иска.Все пак е веднъж в годината за един час.Просто тия хора са част от нашето общество и няма как да си затваряме очите.Проблема на българите е в омразата към различните.Крайно време е да узреем като общество

42

Анонимен

преди 5 години

Приличат си с "евреите" - само те са гонени,бити,преследвани..Ехо! Погледнете с отворени очи-целия свят живее така!Създават изкуствени проблеми за да не видим Истинските...Глад,мизерия,болести,войни..Успокойтесе,спите където и с който искате,обаче тихо и спокойно..