10

До лили

преди 5 години

Забравих да добава, че когато арабите и африканците станат мнозинство в белите държави, бързо ще ви научат на ред!

9

преди 5 години

Интересно е, че винаги се говори за чувствата и емоциите на жените а се пренебрегва живота на нероденият човек в тях.

8

До лили

преди 5 години

Лиленце - пиленце, не смяташ ли за лицемерно поведението на феминистките, които искат да налагат дискриминиращи документи спрямо мъжете като ИК, уж заради убийствата и насилието над жени, докато годишно се извършват десетки милиони легални убийства - аборти, и то от жените "жертви"?

7

Фашистка кукла

преди 5 години

Избора ми е да си забременявам и да си абортирам със какво право ще ми се месите.

6

лили

преди 5 години

Забранени абортите или не, жените тъй или иначе не са ви вече безплатни роби, май трудно го приемате, а........., както и да го въртите, изтървахте последното място, където да сте господари - дома си........

5

Анонимен

преди 5 години

*** офца - човекът, който предлага законопроекта е ЖЕНА - Тери Колинс, губернаторът на Алабама, пак ЖЕНА - Кай Елън Ивей го подписа.

4

Анонимен

преди 5 години

Българка акъл дава за Алабама.Пък баба ми от мексико знаил ли какво мисли, за кукуруза в Първомай?Голямо самочувстви е иголям нос трабва да имаш, все да се бъркаш в чуждите държави твоята като е ***.А за разлика от изперкалите американки феминистки, Българките са не само красиви, но и силни жени. Много директно управляват и семейството...Не знам там американките как все се жалят и хленчат.

3

Анонимен

преди 5 години

после будалите от целия народ плащат данъциза инвитро на тези безотговорни женизащото след многото безразборно пляскане с богати мъжеим се приискало да родят дете на някой балъкта така

2

Патриот

преди 5 години

a може би пък жените не трябва да бъдат толкова безотоговорни шаврантиии,че да се налага да убиват бебета след разгулният им начин на живот ,просто теория!Абортът е убийство и то убийство на абдолютно беззащитно човешко същество "мили" дами!

1

Критикувайте ме!

преди 5 години

Абортът по избор не е личен избор, а убийство. Тук става въпрос за отделен човешки живот, а не просто за тялото на жената. Хора като Диляна Попова ще са причината за изчезването на еяропейската цивилизация.