139

Анонимен

преди 5 години

ИЗБОРИТЕ МИНАХА И ГЕРБАВАТА КРАДЛИВА ШАЙКА ВЕДНАГА ПОБЪРЗА ДА ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ТОК,ГАЗ И ПАРНО,КАТО ШЕФА НА КЕВР ОПРАВДА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ С МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ...ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ОВЦЕ И ПАК СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ШАЙКАТА

138

Браво

преди 5 години

Този за овчар не ставаше но милионер стана.В Бг-то е така :)))

137

Прав ти път

преди 5 години

Въобще няма да липсваш на народа!

136

Тъй, тъй, добре

преди 5 години

"Цветанов мислил дълго, правилното било да ХВЪРЛИ оставка" ...И къде я ХВЪРЛИ?Ами където се ХВЪРЛЯ - на *** ...

135

Анонимен

преди 5 години

Комунисти да не коментират Цветанов. След 9.09.1944г. БКП изби десетки хиляди българи без съд и присъда или в скълъпени политически процеси. Десетки хиляди минаха през трудово-поправителни лагери и повечето не излезнаха от там. Това обаче трябвало да се прости на БКП(БСП) и да се забрави.Замяната обаче на 2 апартамента за 1 според тях било непростимо. Ай, давиба родителката *** комунистическа!!!

134

Мнение

преди 5 години

Отива си, но имота не връща. Олицетворение на герберски морал. Трябва да си отидат поне половината гербери, защото са негово копие.

133

12_5

преди 5 години

сега ще работи по специалността си шофьоризмъчи държавата и народа с ...голямата си мисъла... апартаментите ?? какво с тяхще ги по- връща ли??нагъл , малко умен типда преподава във Вършец .. на 1 клас! той само азбуката знае

132

Анонимен

преди 5 години

Цецо и мисЪл: две толкова несъвместими понятияНа този простит..ята му е изписана на лицето, както и на друг..ия де

131

Е.

преди 5 години

И тоя се ояде доволно и напуска. То така се прави- крадеш, лъжеш и накрая подаваш оставка. Пито-платено.

130

Анонимен

преди 5 години

Бе то още когато парламентарната група на Герб му подари маратонки, работата беше ясна... Ама на него му е трябвало доста време да го проумее.

129

ууу

преди 5 години

мислил е дълго, но козарят го ритнал в тъч -- цапаш ни политиката, слугга!

128

8:0

преди 5 години

В ловеч поне ще играете в Б група след изхвърлянето, а не в селската софийска. Чакаме ви.

127

Цвъсансьорът

преди 5 години

Цветанов си отива, крадените му имоти си остават негови. То си знае, че няма кой да го накаже.

126

Анонимен

преди 5 години

До aaa"Оставките много добре,а в затвора кога..."---Е-е, чакайте! Като едно втеме в БКП-то: Първо изключваха провинилия се партиец, а след това го съдеха ... Не можеше член на Партията (БКП ли, ГЕРБ ли все едно) да е престъпник. :) Та, и сега си е така ...

125

Анонимен

преди 5 години

Така с очилцата IQ то малко му се вдига хммм

124

Анонимен

преди 5 години

"Цветанов мислил дълго, правилното било да хвърли оставка"---Интересно, Цветанов С КАКВО е "мислил дълго"? Според мен, друг е мислил за оставката му, а Цветанов се е "опъвал дълго", преди да я подаде (извинете "хвърли"). :)

123

Тольо

преди 5 години

Да не изброявам,че няма да ми стигне денят всички с отявлени кражби за милиони,ама тя била минала давност,как няма да мине те сами си промениха закона на 5 години давност.За мен няма друго обяснение на вашите коментари и пристрастия освен за лев(продалисте се)за мизерни левчета ТОЛЬО САМ ОТ ЦАНКОВ КАМАК

122

Анонимен

преди 5 години

Ай, Цвъцко е подал оставкааа, ще се разплачааа!Не бе, няма, ама си мисля какво ли ново зло е замислил. Щото то шило в торба не стои. А и тия хора не са за оставка, те са затвора. Ама досега не сме чули и за един от #къщизатъщи задържан, отгоре на всичкото, глобата от ЕС за злоупотребите кой знае защо ще я плаща държавата, т.е. ние с нашите данъци. Т.е. веднъж ни ограбват с нарушенията си, втори път с глобите си. Голям майтап е тая дърава един вид.

121

Тольо

преди 5 години

Казват че Цветанов бил прикрит враг на ГЕРБ и работил за неговото дискредитиране но аз не вярвам. Това е кремълска провокация а кога ще си подаде остовката Ленчето с милионите и мис техноимпекс или Гергов или Станишев с 140 милиона за Анджей Свобода и 1,2 милиарда за Цанков камак. КАМАК КАМАК КАМАК.

120

Анонимен

преди 5 години

Цецоу,Цецоу ,толкоз молитвени закуски и накрая - пръта!Що туй? Май много ти станаха господарите,а?