149

Анонимен

преди 5 години

4 х 11 не прави 50 !!! Но ...х 13,23 е достатъчно за гласуване ! Заловиха Собственика на ГЕРБ !

148

Анонимен

преди 5 години

Собствеността е неприкосновена, но общите интереси (пътища, инфраструктура, паркове, градинки) налагат ограничения на тази неприкосновеност. Има закони според, които държавата може да ви вземе имушеството като ви възмезди СПРАВЕДЛИВО т.е на текущи пазарни цени. Ако собствениците не съгласни с обезщетението - могат да съдят общината и ако се докаже, че че не е справедливо, съда ще постанови по-високо обезщетение. Вариант да кажете "НЕ няма да го дам тоя парцел за парк, искам да си го застроя" просто НЯМА, няма и да има.

147

4

преди 5 години

И смешно и тъжно !Къде си демокрацийо ?Къде сте демократи от Орлов мост ?В кой век живеем ?Ако някой от западните премиери се разпорежда така не му се разминава психиатрията !

146

курчо

преди 5 години

Според анализа на Института за развитие на управлениети(IMD Швейцария) през 2019 г., България заема 48 място от 63 държави, показва ръст спрямо 2015 на но ИЗОСТАВА СПРЯМО 2009.Ето това е икономиката на ГЕРБ.

145

Анонимен

преди 5 години

,,КОЙ " си ти българино , малко уме..н , който продължи агонията на България и нейното ,,терасиране" ?

144

ЕВРОПА

преди 5 години

1220 г. спирам да давам пари ! До тогава който открадне, открадне, боко да му мисли тогава за пожизнена ОСТАВКА!

143

Анонимен

преди 5 години

Браво!

142

Според анализа на

преди 5 години

Института за развитие на управлениети(IMD Швейцария) през 2019 г., България заема 48 място от 63 държави, показва ръст спрямо 2015 на но ИЗОСТАВА СПРЯМО 2009.Ето това е икономиката на ГЕРБ.

141

Коце

преди 5 години

И мене нема кой да ме накаже оти съм със вишу убразувание и съм партиен секретар на ГЕРБ у село

140

Чиновник

преди 5 години

ОООООООООООООООО УБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

139

ООООООО

преди 5 години

ОООООООООООО УБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

138

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете, че Унгария не иска Вебер за шеф на ЕК и го е отсвирила защо криете ?

137

Чиновник

преди 5 години

Абе льольовци, вие не можете да свалите правителство на ГЕРБ. Не можете дори да го разклатите, както се видя преди няма и месец. Колкото по- бързо свикнете с идеята, че няма да видите власт, толкова по-добре за вас. По-леко ще ви минават дните в опозиция. НАС НЯМА КОЙ ДА НИ НАКАЖЕ!!!!

136

ООООООО

преди 5 години

Ще изпопукате от злоба мишки нещастни. То с големи букви, то лъжи, то плюене. Излейте си отровата зомбита червени. Смешници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сигурно боли, но ще ви мине като на кученце. Ха-ха-ха-. А сега давайте - тролете под строй и слушкайте, какво трябва да тролите.

135

Анонимен

преди 5 години

Боко какво строителство.Вие строите и то след вас пада.Коя магистрала е европейска.Защо ходиш по десет пъти в Германия нищо ли не научи.Коне и крави по Бг магистралите

134

Анонимен

преди 5 години

До жагоАма то той самият е от този червен бълвоч - все си е БКП.

133

Анонимен

преди 5 години

Боко тиквата : ние ние, ний ни крадием ний само си зимами .....

132

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов е поръчал три комплекта ножици Солинген...

131

Анонимен

преди 5 години

Докато има *** полицаи и пожарникари гласуващи под строй, голяма администрация, чиновници и роми Баце винаги ще печели изборите. Умните и интелигентните напуснаха България, малкото останали такива гласуваха за други партии. Някои предпочетоха да не гласуват отвратени от всички управлявали досега. Нали прочетохме и другата статия за закриване на вузовете. На баце не са му нужни образовани хора, на баце му трябват прости полицаи и хора по лесно се управляват.

130

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Крадат и докато спат !!! Тва им е мотото .