64

Весо

преди 5 години

До Анонимен: Щайги , ама напълниха гащите на американските моряци в Черно море -още миришат плажовете край бреговете. Сега не тръгват "да ни пазят " без един бункер с памперси.

63

Анонимен

преди 5 години

Американците вдигнали Ф-22 ??? Че то за тези руски тенекии и два музейни Р 51 Мустанг са достатъчни.

62

някой

преди 5 години

А защо са прехващали самолети в международно небе?

61

Чакъра

преди 5 години

Дрън- дрън... кукуригоооо!!!Играят си хората, летят, забавляват се.А нашите *** и разбирачи се дърлят като *** мъчени от краста!!Или пък, да кажем: нашиТЕ идиоте.... е пресилено? Защото *** тук май е само един?! По писането ще го познаете!

60

Анонимен

преди 5 години

Луди са тези американци. Хабят гориво заради едни таралясници модел 1952 г. които едвам се крепят във въздуха.

59

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

Трябвало е веднага да бъдат свалени руските щайги.

58

Индианеца Джо

преди 5 години

Докато има един жив американец по света ще има войни!

57

<><>

преди 5 години

Не знам ама великата сила САЩ се накендза от един Ким Чен Ун .......те знаят само санкции и да палят държави бъкани с петрол ! Пустата завист ги изяжда и се чудят как да чернят Русия пред света ама само *** им вярват ! Слава Русия, Слава Путин , ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

56

ХХХ

преди 5 години

А какво правят хАмерикански кораби в Черно Море ? "Те били НАТО-вски пазели съюзниците " Абе аланколо на Черно Море няма ли държави от НАТО и от кой на пазите ?така и не разбрах ?

55

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Няма как ф35 да струва 150милионаа и да е по-кофри от щайгаа струваща 20мил. Няма такъв филм на света :)"Войната в Югославия. Зенитно ракетен комплекс С-125 от 1960(първи вариант) случайно вижда Ф-117 и го сваля(ракетите на С-125 са радиоуправляеми - малко по-"умни" са от летящ по балистична крива зенитен снаряд)Е как така бе Миме???ей така СТЕЛТ "работи" в тесен диапазон от до определена радио честота (3 см до дециметрови вълни(ччастично) С-125 е работил на 5см честота ...

54

Анонимен

преди 5 години

До джовечно воюват помежду си и вечно си помагат! Никога не се напа9055790дат и окупират!

53

джо

преди 5 години

Американците индиректно се изправят срещу Русия в Корея,Виетнам , Авганистан и др.места. Всеки грамотен човек може да си направи извода как са се развивали събитията. Всеки от тях си е направил равносметка и си е извлякъл поуки и знаят до къде да развържат синджира на военните.

52

джо

преди 5 години

до анонимен 47 Въпроса не се изчерпва само с технологичност, а опира и до тактика. Когато пишеш за ВСВ е редно да се спомене колко процента са загубите и какъв е бил ресурса на страните. Германците са имали малък ресурс след 44г. и въпреки това загубите на съюзниците са доста големи, особено през деня.Когато разполагаш с добро известяване, обучени пилоти самолети от различни типове , стиковани и знаещи какво правят , се превръщаш в костелив орех и това не е за пренебрегване.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Япония има флот дръжки!))След WWII и е забранено да има армияи "флотът " и е катери за охрана на териториалните води

50

Анонимен

преди 5 години

Какво ги прЕхваща тия журналисти?

49

Анонимен

преди 5 години

Бобчоо и още нещо. Когато се изправете срещу САЩ тогава, ще говоримм за техниката ти. До сега в историята, не сте имали *** :)Германия и Япония се изправиха и се биха до последно с тях . Такаче айде бегайй с твоите филми. Япония е много по силен и опасен противник от рашаа. Япония има флот , ввс и ум за нестандартни неща.

48

Анонимен

преди 5 години

А когато американски изтребители провокират руснаците близо до техните граници,това какво е?

47

бай ганю

преди 5 години

защо руснаците не обявяват предварително както е по договорените международни правила?защо се правят на хамави?ами щото са неграмотни и не знаят правилата

46

Анонимен

преди 5 години

Буферната зона не е на САЩ.

45

Анонимен

преди 5 години

Бобчоо отдавна не си писал глупости. Всички знаем вече , колко си "компетентен" . Ти си просто влюбен в соцаа :) *** на лекар. Както ВСВ САЩ тропясаха всичко във въздуха и сега , ще го направят. Никой неможе да се бори технологично с тях. Няма как ф35 да струва 150милионаа и да е по-кофри от щайгаа струваща 20мил. Няма такъв филм на света :)Само в твоята глава има. Това е като селяндуритее дето Москвичаа им бил по-хубав от мерцедеса .