209

Анонимен

преди 5 години

bravo borisov dubre im go kaza da jivej GERP

208

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

Много обещава, но все лъже. Късно е либе за китка

207

Анонимен

преди 5 години

Дългът намалява, а хората гризат корички.

206

124

преди 5 години

Цените се вдигат , народа обеднява , боледува , насилван е от престъпници , нацията се топи , младите бягат .....А този ......седнал да се хвали с чужди пари какво голямо чудо е направил ! Срам !

205

GST

преди 5 години

Какви коледни надбавки за пенсионери... До Коледа ли мислиш да се задържаш Бойко?На изборите за теб може да гласуват само мършите дето си наредил по пътищата с камери....

204

баба Гицка

преди 5 години

Предизборната обиколка на Бойко продължава с нашите пари. Бойко, спазвай закона! Излез в отпуск като министър-председател и обикаляй с пари на ГЕРБ, толкова ли обедняхте?

203

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще мине през централния затвор да знете. То апартаменти ли не бяха. И когато му каза папата да гради мостове, тоя все да се хвали колко моста бил построил. А българите бягат ли бягат от тая държава и все на минималната заплата разчитат - 510лв. Как като само разходите през зимата са поне 300лв. Голяма част от хората които страдат от хронични заболявания просто се отказват да се лекуват. А възрастните -- горките. А младите в чужбина бягат ... ГЕРБ-ГРОБ

202

Васо

преди 5 години

Бат Бойко не е бесрамен лажец той е многу честен и ***

201

Анонимен

преди 5 години

Корупцията нараства, свободата на медиите намалява, правосъдие няма, прокуратурата е овладяна на 100% от прасевски, офшорните сметки на едни хора също нарастват, докато народа обеднява с всеки изминал ден

200

Анонимен

преди 5 години

Щом е карал джипа на НСО-то, значи го е откраднал. Затова им обещава 10 %-но увеличение на заплатите. За да не го издават на главния прокурор.

199

Анонимен

преди 5 години

Премиерът е откраднал джипа на НСО. Това е най-важната новина за деня, а не строителството на магистралата "Хемус"!

198

Анонимен

преди 5 години

Водача на Герб (този от снимката) унищожи България. Образвоание, здравеопазване. Реши че българите трябва за всичко нормално да плащат от джоба си. Престъпленията спрямао образованието: След 2010 в универиситетите и химакалките се купуват чрез общественни поръчки - за да стане цената на 1 химикалката 100 лева. А заплатите клонят към минималната. В болниците се доплаща за да стане една операция на окото 1000 лева. Безмисленото сменяне на плочки по градовете за да се увоят европейските милиарди.

197

Анонимен

преди 5 години

В България има 2 милиона "червени" *** с доходи до 350 лв. ,които ще разкажат играта на мафията ГРОБ НА 26 МАЙ

196

Истина

преди 5 години

Този ни загроби с 28 милиарда, не знам който дойде след него, как ще се оправи.

195

Анонимен

преди 5 години

ЗаплатитеПри тройната коалиция преди ГЕРБ заплатите скачаха средно с 16% на година за петте години 2005-2009, а при ГЕРБ се повишават средно с 7% на година за деветте години 2010-2018, въпреки че ГЕРБ редовно обещават 10% увеличение.

194

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е , че ГЕРБ само крадат, а ако решат да променят нещо, го разрушават. ГЕРБ осъзнаваха,ч е са пълни некадърници в управлението на държавата в началото когато взеха властта през 2009-2011 години и оставиха нещата да си вървят на самотек, но с големият грабеж, който после ни спретнаха добиха самочувствие и решиха и да променят нещата и разрушиха много неща в България. За разлика от ГЕРБ, тройната коалиция на ДПС+НДСВ+БСП през 2005-2009 години поне направиха нещо.

193

Съвет

преди 5 години

Един съвет към безкрайната *** *** на БСП дето са налазили форума. Не се старайте толкова много. Ако БСП вземе властта ще останете без работа.

192

Анонимен

преди 5 години

Човека който срина образованието! ДОЛУ ДОЛУ ГЕРБ ДОЛУ!

191

Анонимен

преди 5 години

Всеизвестно е че всички управляващи крадът. И това не е само в България но малко или много във всички страни по света. Възможността да присвоиш обществени средства е единствената причина която кара хората да се натискат за управляващи. Защо иначе да се товарят с грижите на хората докато всички ги оплюват.Добрия управляващ се различава от лошия по това че докато краде за себе си успява да направи нещо и за обществото и страната. ГЕРБ крадът но поне сторят. БСП крадяха и нищо не построиха.

190

Анонимен

преди 5 години

Мухобоико жалък *** крадлив време е народа да те измете на бунището