48

Мда

преди 5 години

Корабът потъва,изхвърлянето на преяли с власт персони няма да помогне....

47

Анонимен

преди 5 години

Нинова, ти пък не успя да назначиш нито един министър! Изборите губите! И на работа не ходите, а само по мандрите! Взехте президентски човек за мюре в листата си, да събира гласове заради президента! Това голям успех ли е или тепегьозлък, а!

46

В тези оставки

преди 5 години

Няма нищо морално. Ще се покрият няколко дни и ще почнат да си харчат откраднато.

45

ДртПрч

преди 5 години

Тая Станишев не я ли уволни навремето? Знак за какво беше това?

44

До 35

преди 5 години

Какъв непрофесионализъм и професионализъмПри Нинова критерийте са други, хора които и се подчиняват и такива които не се подчиняват явно Пеевски е преминал към втория тип.Обаче пък за сметка на това Радев си е към първия тип.

43

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ по-зле е само БСП. Спомням си, когато БСП беше на власт - три протеста под прозорците, а оставки - йок. Да, ГЕРБ изпълняват всяка поръчка на ДС представителите Доган и Пеевски, но да не би БСП да не го правеха? При ГЕРБ е зле, но при БСП е много, много по-зле. Време е БСП да изчезнат.

42

Анонимен

преди 5 години

не е чудно, защотокомунист на комуниста - око не вади!

41

Анонимен

преди 5 години

Браво на Борисов - доказа, че няма незаменими !Самия той си подава оставката вече три пъти, за да докаже това, но "опозициатата" е доказана още по-корумпирана русофилска Мафия, която българите не желаят да ги управлява.

40

Анонимен

преди 5 години

Докато опозицията на ББ е ***, всички пак ще гласуват за него. Цък-Цък-Язък

39

БИБИ МИЛИ ДЕЦА,

преди 5 години

ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СМЕШЕН ГЕРОЙ, КАТО ИВАН ДУРАКА, АКО НЕ БЕШЕ АЛЧЕН, ЛАКОМ, НЕНАСИТЕН ЗА ПАРИ НАРЦИС, ЗЪЛ, ЗЛОПАМЕТЕН, ОТМЪСТИТЕЛЕН И ГНУСЕН, КАТО ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ....

38

Анонимен

преди 5 години

Абе само да попитам тия министри дето Борисов ги сменя като носни кърпички, кой ги е назначил преди това ?

37

БИБИ МИЛИ ДЕЦА,

преди 5 години

ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СМЕШЕН ГЕРОЙ, КАТО ИВАН ***, АКО НЕ БЕШЕ АЛЧЕН, ЛАКОМ, НЕНАСИТЕН ЗА ПАРИ НАРЦИС, ЗЪЛ, ЗЛОПАМЕТЕН, ОТМЪСТИТЕЛЕН И ГНУСЕН, КАТО ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ....

36

95008

преди 5 години

Може да си говорите какво си искате , но са готов да се обзаложа че българския избирател ще избере Елена Йончева и Делян Пеевки за евродепутати.И това не БСП а български народ ще го направи.А БСП просто ще има един дълг изплатен повече че нещо тегаво си връщат дълговете напоследък и затова не искаха да бъдат градивна опозиция първо дълговете а посли евентуално може да се мисли за народа ако не изникне нещо по належащо.

35

Анонимен

преди 5 години

А вие колко сменихте? Нула.

34

1234

преди 5 години

Надявам се сега ББ да разбере, защо 111 място по свобода на словото е проблем и не е като 26 където бяхме 2007 сиреч преди него и ес! Ако не беше засрал нещата с цензурата щеше да знае по рано кого да смени и щеше да се получи по естествено и плавно. А сега стана плавно е гниене на тиквата от вътре навън и вече се размириса на изкуфяло ако

33

До 33

преди 5 години

При толкова много морални оставки, само Борисов е без морал.

32

Анонимен

преди 5 години

Нинова тълкува слабо правителство щом Борисов сменя министри.... а защо да не се тълкува.....Сменя ги защото си върши работата и е видял непрофесионализъм в тяхната работа.... Нахална комунистка!!!!

31

Ха-ха

преди 5 години

Нормално-капитанът последен трябва да напусне потъващия кораб!Само че в случая има една особеност,която държи капитан Борисов на борда-наоколо плава акулата Сретен!А е паднал,а го е изяла!

30

Анонимен

преди 5 години

не е провал, а морал. на някои други партии никого не сменяха , само замитаха .

29

ДртПрч

преди 5 години

Корнела Злобюл пак търси под вола теле, ама намерила само на вола висулката.