8

Анонимен

преди 5 години

Българите од двете империи ама те найстина бяха такива а не мешаница от турци ромеи диви азиатци и чат пат българи като днешните оставиха велика цивилизация.Същите тези контактуваха и нямаха проблеми нито с католици нито с никой дотам че про турската инвазия първа на помощ дойде полската католическа армия.Но от днешната висша тюркска раса с български паспорти какво да очакваш.Само дивотии и филистетщина жалка картинка с божествено самочувствие това е върха на падението в кретенията.

7

Анонимен

преди 5 години

Щом един народ прави нещо то винаги има неговите черти.Което го прави германец е строго подредено, французин стилно руснак масивно италианец художествено испанец темпераментно а когато го прави българина нали и е по-висш в простотията безспорно чертата е че всичко е разкрасено със критика скандал и опошляване, с други думи дълбоко в душата си днешния българин е гнусен филистер от който Левски и Ботев биха се срамували.Жалко, че се жертваха за тоя лош човешки материал,не ги заслужаваше, и на хич.

6

анатема

преди 5 години

този така наречен Папа е Еретик, кани Исляма в Европа и защитава Педофилите и т.н. този Папа е жив Демон, слуга на Сатаната!! Това са фактите, другото е медийна пропаганда!!!

5

Момо

преди 5 години

И к'во?Знаела, че я прави за друг художник. Платено ѝ е. Сега какво се прави на интересна? А, чакай... Как иначе, ще си направи реклама? Следващия път да се бори да ѝ дадат поръчката направо на нея, а не през трета страна, ако иска да ѝ споменат името. Дефакто тя се явява сега като подизпълнител.

4

АнонимеН

преди 5 години

КАРТИНАТА Е ОТВРАТИТЕЛНА!!ДОРИ КОГАТО Я СНИМАТ ГО ПРАВЯТ ЛЕКО ОТ СТРАНИ ЗА ДА СЕ ВИЖДА УНИКАЛНАТА И ЦЯЛОСТНА АРХИТЕКТУРА!!КАКВИ СНИМКИ ИМА НА ТАЗИ ЦЪРКВА В НЕТА КРАСОТА! ЕДНА ДА БЯХА ПРЕРИСУВАЛИ ! МЕН ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА НАРИСУВАМ ТОЛКОВА ВЕЛИЧЕСТВЕНА ЦЪРКВА ТОЛКОВА БЕЗЛИЧНО!

3

Кич и безвкусица x 2

преди 5 години

Картината да си я закачи върховния Жрец и Вожд у дома!

2

Анонимен

преди 5 години

Има ли значение на лъжата краката са къси .След посещението на папата от Турция ви казаха какво предстои .А затова работят всички православни византийци ,русофили,русофоби и партии.

1

Иван

преди 5 години

пак сме се *** а, еми така е то в наша България, всичко е връзкарска история, още от комунизма ни е останало това