75

Анонимен

преди 5 години

Пишете в търсачката transgender toilet sign и ще видите какво ни чака.

74

Водещата лъже.

преди 5 години

Водещата лъже за насилието. Не това притеснява родителите, за много други неща ще вземат децата. ПО ДОНОСИ! НПО са прокарали стратегия с която обучавани от тях социални ще пишат оценки и ще им водят децата! Гнусотия. Водещата е ГЛУПАВА. Как може целта на стратегията да е насилието. Луди ли сте бе?Какво насилие, ДРУГИ СА ЦЕЛИТЕ НА ЕДНА СТРАТЕГИЯ.Брутално невежество на ВОДЕЩАТА.

73

---

преди 5 години

Прави са хората- натискат ни да правим закони за маргиналните групи, но не може да се делят децата и това е ок и сега за всички вадят абсурдни правила. Вече училището в някой държави започва на 3-4 години за да прекарат по- дълго там щото на 12- 14 се женят и отпадат... Ама така не може да се реши този проблем- искат се целеви мерки към малцинството и парички...

72

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДИЗБОРЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ФИШЕК... СТРАТЕГИИ БЛА БЛА.. ХВАНАХА НИ, Ч Е КЪЛВЕМ НА *** И - ДАВАЙ...

71

Край

преди 5 години

И е нормално сина/дъщерята да остават сами в къщи от 7-8 г. И никой ама като казвам никой - значи и ББорисов не може да ми каже как ще си гледам децата.Щото съм отгледал доста повече от него.

70

Край

преди 5 години

Що се лютите бе. В България конституция и закони се не спазват па стратегии некой ще тръгне. Всички тия писания да си оправдаят некъде заплатите. Да пишат каквото искат, а некой ми е влезнал в дома и да ми се бърка в семейството, а са го изкарали с краката напред. И те си го знаят.В България закон дупка не прави. Творбите на Лъчо Мозъка не ме интересуват.

69

Анонимен

преди 5 години

Такава "грижа" пада в последно време за децата, че децата в България са на път да изчезнат...Затлачихме се, задръстихме се със закони, закончета и стратегии. И колкото повече правила, толкова повече хаос, насилие и липса на ред и справедливост. Сякаш човечеството се е излюпило тази сутрин и започва всичко отначало. Няма предишен опит, няма нищо - и тръгва от опита и грешката да преоткрива колелото.Има нещо извратено в представите за човека и човешкото у управляващите днешния свят.

68

Анонимен

преди 5 години

юдео-масонският сатанински "елит" се опитаха да унищожат семейството и православните ценности като основна социална клетка още през комунизма.Сега пробват пак. Анатема за всички замесени в това.

67

Анонимен

преди 5 години

Това че едни човечета искат държавата да се меша в семейството, че искат да въвежда още и още, забрани, ограничения и наказания, е груба намеса в личната свобода и право на свободен избор на всеки един човек, това е диктатура, това е създаване на един репресивен античовешки апарат! Не бива да допускаме това, всичко си има разумни граници и те вече бяха преминати, време е да отвоюваме достойнството и свободата си!

66

Анонимен

преди 5 години

Кое точно налага тези стратегии и законови промени да обяснят депутатите? Какъв е проблема в момента? Защо се приемат закони под натиска на социопатски НПО-та финансирани щедро от чуждестранни кукловоди? До кога ще позволяваме шепа сбърканяци, платен ипротестъри и алчни НПО шамани да определят как да живеем? Крайно време е да заявим, че законите ги определяме ние мнозинството здравомислещи хора!

65

До Анонимен 51

преди 5 години

Казваш: "...Народа не може да сгреши..."Може би имаш предвид някой друг народ, щото ние целокупно вече 30 години шляпаме из тъй наречения Преход-а и ... май ни харесва. Колкото и да не ни харесва и краят му да не се вижда. Да не говорим за едни 45 преди тях, дето бяхме все встрани.

64

Фалконе

преди 5 години

джендърите нямат спиране досадници нахални

63

Мила

преди 5 години

В Норвегия *** тоалетните са факт имат си и знак с цветовете на дъгата. А в Германия всички официални обръщения са *** неутрални в писма и документи. И понеже сме в ЕС скоро и у нас ще го наложат освен ако не се обявим против.

62

Зевс

преди 5 години

*** викачи, някой направи ли си труда да прочете това, против което надига глас??? Абсурден народ български...

61

Анонимен

преди 5 години

До 56Ама при него може да е в личен план, щото има какво да губи...

60

Чафутомраз

преди 5 години

ЮДЕО-МАСОНСКАТА САТАНИСТКА ЗАПАДНЯШКА *** ИСКА ДА ВИ ОТНЕМАТ ДЕЦАТА И ДА ГИ ДАВАТ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ В (СЕМЕЙСТВА) НА СОДОМИТИ.ТОВА ЦЕЛИ ТАЗИ ДЖЕНДЪРСКА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО.

59

Анонимен

преди 5 години

В Норвегия има съвременно еничарство. Искат да го въведат и тука.

58

A

преди 5 години

До Анонимен 46Особено братята роми. Тях от единия терминал ги връщат, те през другия се качват и се връщат в еврора.

57

A

преди 5 години

"че родителите могат да бъдат неспособни да дадат нужното на детето" - но богът Боко и аверите му ще им дадат много. Еми то окрадоха всичко-така, че имат какво да дадат материално. За възпитанието също могат да им дадат много - да ги научат на далавери и наглост, за да са по-пробивни в живота.

56

Анонимен

преди 5 години

До ivailoот 60 страници документ прочетох, че става въпрос за интегриране на малцинства и поддържане на някакъв стандарт докато това става. Отделно, да се възпитават децата така, че да не дискриминират. Пълни НПО глупости.