205

Анонимен

преди 5 години

само напред русия нека *** от завист г.рберастките продажни предатели

204

213

преди 5 години

Защото едно е да работят за 1 или 2 лева на час друго е да е за 20 - 40 лева на час

203

!!!!

преди 5 години

ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА,БЪЛГАРИ!!Поклон пред паметта на загиналите български войни в Дравската епопея,Страемската,Нишката и Страцинската операции!Поклон пред паметта на генерал-лейтенант Владимир Стойчев - ЕДИНСТВЕНИЯТ чужд генерал поканен на първият Парад на Победата!!!Българи,не забравяйте собствената си история !!!

202

213

преди 5 години

Там търсят слуги там отидоха !

201

тя

преди 5 години

Толкова красими млади мъже и жени няма никаде ! Славянската раса превъзхожда всички и като външност и като ум и като хуманност и като смелост и като родолюбие !

200

Анонимен

преди 5 години

Рашка като е толкова великиа , защо 3 млн. българи избраха САЩ , Канада и западна Европа ? Кажете ве комсомолски мишоци ?

199

тя

преди 5 години

Беше нещо великолепно , което не може никой друг ! Айд ухапете се за задната си част !

198

Анонимен

преди 5 години

Русия и олиго..те които я ръководят са най- голямото зло на земята!

197

Анонимен

преди 5 години

Гледайте *** парада и се радвайте!Защото след година-две ни парад, ни Русия!

196

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е виновен защото е загробел 57 милиарда долара в американски банки, които сега му ги вземат и блокират. Това законно ли е? Нали за агресията в Крим искате санкции, а за агресиите срещу Косово, Либия, Ирак, и сега Венецуела искате ли о *** антибългарски санкции за САЩисаните?

195

Анонимен

преди 5 години

Спасибо что показали наш парад! Для нас это большой праздник! У меня мать и отец фронтовики, отец инвалид войны. Вся страна боролась с фашистами

194

Анонимен

преди 5 години

ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА САЩ СА КЛОШАРИ. Париж е този глад на нашия кантинент който е с най-много местни житнели клошари, като вертепп е. В Русия клошари по улиците НЯМАА. Та къде казвате е олигархия?

193

пиратка

преди 5 години

Русия си показа остарелите ракетки и на западналия запад му се дръпна говHoтo. Империята не е победена и след армагедона който оцелее ще разказва на поколенията.

192

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Аз пък гледам всяка вечер турско-пропагандния сериал Опасни улици, излъчван за такива като тебе, кланета, убийстнва, убийства от братя на сестри, отвличания, изнасилвания, престрелки атентати... Значи Турция вярно е наследник на Османската империя - ИДИЛ, ОКУПИРАЛ БЪЛГАРИЯ ЗА 480 ГОДИНИ оСВЕН ТОВА АРТИСТИТЕ СА ГРОЗНИ И ИМАТ НЕЕВРОПЕЙСКИ ЧЕРТИ ПРИЛИЧАТ НА АФРИКАНЦИ-БЕРБЕРИ

191

Анонимен

преди 5 години

Ето американски подлогари, четете:Списък на страните по БВП64 място Румъния - 9439 долара65 място Венецуела - 9230 доларахахаха 75 място Гербава България 7465 долара - гербавия *** жали ли жали за Венецуела, но е безмолостен към българския народ112 място делят колониите Азербайджан и Косово с по 3892 долара. Що не жалите тия жерлтви на западния империализъм и неоколониализъм?

190

Анонимен

преди 5 години

До рускиня до ТуристПопаднах на тв руски сериал по Българияонеър -"Превозвачът" .Някакъв пренася десетки милиони рубли на стотици километри в Русия .Парите са законни , а той е нещо като охранител. Преследват го шайки бандюги да му вземат пратките ,в това число и командвани от шефове на милицията. Ако е изсмукано от пръстите обижда милицията .Ако обаче е истина значи тези хора живеят в 17 век когато не е имало банкова система и преводи .Пабедители с пушкала а живеят като аборигени!?

189

Анонимен

преди 5 години

Венесуела е преди България по стандарт днес. Вижте официалната статистика и продължавате да хвалите Тикволандия-Апартаментланд с управляващия и нискочел и дебеловрат елит.

188

БЕЗОЧНО ЛЪЖЕТЕШОРОСИ

преди 5 години

Докога ще лъжете за положението във Венецуела - там стандарта е три пъти по-висок от Азербайджан, колонията за нефт и газ на запада, с 10 пъти по-малко население от Венецуела. Има си статистически данни, не става соросоиднатаа пропаганда, само с лъжи и измами, уж били гледали обективно.

187

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Именно - Венецуела е на тоя хал щото се е хванала с русия. Реално Венецуела е под контрола на русия. Не са им виновни никакви американци , евреи или извънземни."Сериозно? Какво направиха за 10 години Чавес и Мадуро? 2.5 милиона жилища за бедни основата на техния електорат. Само една трета от петрола на Венецуела се преработва в страната 2/3 се преработваха в САЩ(зависимост). Инвестиици в нефтодобив (Руски и Китайски) има но изпуснаха момента с електричеството голям пропуск

186

рускиня до Турист

преди 5 години

американците са кравари, руснаците - *** и това казва един *** с потури. Браво