419

Анонимен

преди 5 години

Точно така е: На гол *** чифте пищофи!

418

Анонимен

преди 5 години

Абе бб много го заболя че не го погалиха по главата, но беше горд, че папата си сложи наметалото МУ, както сам каза - една реклама, за какво друго да говорим?

417

Анонимен

преди 5 години

Най голямата християнска църква на света е католическата! Втори път идва главата и в България,уважение голямо! А тука на гол *** чифте пищофи! А бе вие етносите срам нямате да пишете такива работи!

416

Анонимен

преди 5 години

"Пак трябваше чужди хора да ни показват пътя и да ни учат на толерантност,за която се хвалиме, а нямаме! Колко пъти от Синода отидоха в бежанския лагер да питат, а бе тези хора гладни ли са жадни ли са?"Синода застана зад народа си, който не иска ислямските нашественици на своя територия!Такива като тебе сте малцинство и ще се съобразявате с волята на мнозинството или ще изпитате гнева му!

415

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 446Че откъде накъде, бе приятелю са длъжни да ходят? Ти колко пъти отиде да ги посетиш?

414

Българка

преди 5 години

До Анонимен 436Ще прощаваш, ама не си прав за липсата на уважение. Все едно да посрещнеш гостенин в къщи, непоканен от тебе, но въпреки всичко да го напоиш, нагостиш, да се разговорите и накрая да те обвинят, че не си спал с него и видиш ли не си му оказал нужното уважение!Поздрави!

413

Анонимен

преди 5 години

Пак трябваше чужди хора да ни показват пътя и да ни учат на толерантност,за която се хвалиме, а нямаме! Колко пъти от Синода отидоха в бежанския лагер да питат, а бе тези хора гладни ли са жадни ли са?

412

Анонимен

преди 5 години

Беше отвратителна гледка да наблюдаваш как родните политически лакеи и медии лигавят папските задни (и предни) части. Искам да поздравя БПЦ, че запазиха достойнството си и се държаха авторитетно, вместо да подскачат като кученца в краката на папата. Това жалко същество на снимката нямам намерение да го коментирам.

411

ОСТАВКА

преди 5 години

Тази Жена трябва да се махне веднага от Политиката .Аз съм Православен Християнин - Подкрепям Законите на БПЦ , няма друг начин .Тази иска да станем Католици .Как не я е срам от Вярата ни . Сигурно е Мюсюлманка .

410

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧе Синодът показа уважение. Не разбирам - нали имаше официална среща, размениха си подаръци и т.н. Съвместното служение не е проява на уважение. Това вече е съвсем друга тема.

409

Анонимен

преди 5 години

Браво на Бъчварова! Абсолютно е права!

408

7777

преди 5 години

До Анонимен 436 С какво БПЦ не е показала гостоприемството си ???Посрещнаха държавен глава . Много президенти са били удостоявани с по -малко внимание, отколкото Папата

407

Анонимен

преди 5 години

Руснаци да не се изказват по темата моля,имат си телевизия и вестник!

406

Анонимен

преди 5 години

На евреите на всяка крачка им правиме евала,улици кръщаваме,паметници издигаме,хвалиме се че сме ги спасили,а за християни няма място в България?! Ами те католиците се молят при кръста,не при звездата или полумесеца!

405

Анонимен

преди 5 години

Срещу българския народ и вярата му не се върви. Тази направи най-голямата грешка в живота си.

404

Анонимен

преди 5 години

Бъчво, точно колко продажна безродница трябва да си, щом заставаш срещу българската вяра? Как не те е срам да целуваш папския *** и да нападаш българската църква с 1500 годишна история? Срам нямаш ли, марионетко!

403

Анонимен

преди 5 години

Малко уважение за тези 50 000 български католици за които два дни бяха празник! Само заради това поне , трябваше да покаже Синода гостоприемство! Да не са по лоши българи или да почнем като мюсюлманите да ги прекръстваме?

402

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно е права! Синода се държаха като надути пуяци, като че ли папата е дошъл да им изяде закуската!

401

Анонимен

преди 5 години

Абре Пачо ***,а вашите недоносчета,които плющите под формата на закончета в говорилнята,как така са над гражданята и вие все това плещите??!!Че даже и имате нахалството да тръбите,че "лош закон,но закон",за раята!Демек,всяка ваша поврътня,записана,като закон,стои наг плебса!!!Пачо-о-о!!!

400

ЧенгеПоповете

преди 5 години

Се срамуваха от Папата и затова го отбягвахаИ тяхната не е лесна Слугуват на Сатаната в Кремлин и знаят че ги чака Ада