156

до 166

преди 5 години

пак да уточня за неразбрали *** - ако поискат плащане накуп,което не можем да си позволим сделка няма !!!"накуп" е едно,а 50 % сега,50 % е друго..сега стана ли ти ясно или да ти повтаря като за бавен ??!!

155

Анонимен

преди 5 години

Трябваше по-често да дават руския посланик у нас. Сигурно се е спукал от смях, като гледа въоръжението на СССР на парад.

154

Анонимен

преди 5 години

Не показаха най-силното ни оръжие - Каракачанов с каската. Действа убийствено - всеки враг ще загине от смях.

153

Анонимен

преди 5 години

До 161а, са поискали кравите парите накуп(нямаме ги)-а--бай *** "политика" и бай *** "бизнесмена" много обичат схемата: 10% сега, другите ше ти ги дам, като реализирам продукцията!да, ама хората не са ***, за да задействат производство за милиарди, без да имат финансиране за това! "плащане на вноски" означава, че дефакто янките сами си финансират производството ... че кой е тоя *** от който ще се прецака така? искаш продукция - ок, кешираш минимум 50%, останалите 50% -при предаване

152

Анонимен

преди 5 години

До 163И на немската армия от 40-те години.

151

да

преди 5 години

е, то по същата логика ако Америка реши и след час Истанбул няма да го има !!!това значи ли,че турците трябва да си разпуснат армията,защото има по-силни от тях ??!!

150

Анонимен

преди 5 години

Видяхме подвижен музей на Съветската армия.

149

Анонимен

преди 5 години

С-125 и С-200 е просто СРАМНО да се показват ... срамота! ((турците с 2 роти са за 6 часа пред "коня", а за бля довете да не говоря...

148

да

преди 5 години

никакъв Ф16 няма да има - четете какво казва Каракачанов - сега отиват на преговори..??!!а, са поискали кравите парите накуп(нямаме ги)-а, сте забравили за тоя даже още неконструиран самолет :))))

147

Анонимен

преди 5 години

Да похарчиш пари, за да покажеш сила, си струва, ама да похарчиш пари, за да покажеш колко си смешен, струва ли си?

146

СТАМАТ

преди 5 години

Язе Т72 съм карал 1985 до 1987 година. Секретен беше. И ного модерен, гледам още го карат. Не е като трабанчето от картон. Яка ламаринта, чугунена. Като сите тикви дето ни управляват от тогава насам!

145

Анонимен

преди 5 години

Какво са ви виновни НАТО и ЕС бе, червени сървули?Виновни са льотчика, онази торба с ла.на и крадците-социалисти в правителството и НС, които правят всичко възможно БГ / в частност армията/ да не се промени и да остане под окупация на ушанките.Макар и трудно и на края на опашката България е член на НАТО и все повече ще се приобщава към корените си в ЕС и ще се отдалечава от азиатските варвари!Децата ни ще живеят в достойна страна.

144

Анонимен

преди 5 години

Гвоздиката беше стара още 1991г. За БТР 60ПБ немам думи,а за с-125 Нева оле майко,що се излагаме ,те в Африка са с по ново оружие.*** нека новите братя дадат нещо като помощ за без пари ,че сме за смях.

143

Комунистантисоциалис

преди 5 години

Мразя социалистите и капиталистите и русообите и русофилите и американофилите.

142

Анонимен

преди 5 години

Каква мощ само.

141

нееее

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаНай-великия, най-големия, най-храбрия и най-мъдрия е Женерал Бориссов. Къде е нашия любим Женералл??

140

Панталей Партизанина

преди 5 години

Най-храбрия но мъдър войник и пъководец носи името Г-н Румен Радев! Но той е не само смел, но и реактивно бърз порейки небесата на своя смъртоносен Грипен! Гергьовден е празникът на Г-н Радев и БСП!

139

+++

преди 5 години

Показахме военната си НЕмощ. Да бяхте изкарали на показ и мобилните кухни и тоалетни, с които се подвизавате последните 15 години по чужди мисии. Тия днешните "военни" ако им гръмне една пиратка наблизо ще се изпозастрелят един-друг

138

раша наша

преди 5 години

сащ ни унищожи армиятаи въоръжението ни взетите калашници от бг за 5 дол.и ги даде на терористите в сирия ирак либия.и на балканите остана най силната армия на турция за да купим от сащ въоръжение на старите негодни воиници в Б.армия да им платим че ще ни пазят небето от кои след като сме в нато и съседните страни са в нато как може да сте толкова ***.мотни наще политици или го направиха от страхда не си губят власта все едно власта си отива и идват други на власт но БЪЛГАРИЯ е една бе продажн

137

!!

преди 5 години

България е вечна !!!имаше ни много преди смешния Запад, ще ни има и много след него