21

птица тройка

преди 5 години

Венецуела е възможността за Москва да разполага военни сили край САЩ. Разбира се, че ще поддържа отка чалката Мадуро и оня дърт козел С. Лавров блее в ефир как нямало как да се разберат за Венецуела. Мадуро е руски агент. А руснаците са азиатци. Приличат на европейци, но не са. Понеже с течение на времето в Русия е умъртвено всичко свястно. Чичиков, Собакевич и Маников управляват.

20

Анонимен

преди 5 години

България изказа становище по въпроса, ДБ - джендърска българия, каква позиция заема

19

Аха

преди 5 години

Украйна пък е до Москва но все пак Ченгетата хитро ни подхвърлят мнение че Американците стреляли. А после си хапнаха Крим щот си бил техен от създаването на вселената даже.

18

Анонимен

преди 5 години

Сичко ватенка скоро ще е на едно прекрасно място! Ха ха ха нещастници ще си платите за всичките злини които сте вършили и вършите!Бог забавя, но не забравя!

17

Аха

преди 5 години

Какво стана с военните, нали уж бяха с Гуайдо? Ами със "милионният" поход? Сега щели да опитат да му пратят пари с които да купел военните да минат на негова страна.. Доста безочливо, изобщо не се крият.

16

Анонимен

преди 5 години

това прилича както в украйна майдана опозицията стреля и убива а да обвинят властаАлооуу шушляк, такова е вашето мислене! Защо мислиш, че всички хора са изверги като вас?

15

раша наша

преди 5 години

това прилича както в украйна майдана опозицията стреля и убива а да обвинят власта тези ***.та сащ. и ес се бъркат в хубавите държави раждат братоубииствена воина после си гледат от далече и се кефят да им вземат богатсвата

14

Гледна точка

преди 5 години

Няма нищо по-демократично от това да те гази танк и рано от зарана да ядеш оловото!

13

Аха

преди 5 години

Така е, мила му е на Путин оная работа. Пази си я за теб.

12

Анонимен

преди 5 години

Остават открити въпросите, кой и от къде изстреля куршумите, ранили двамата млади венецуелци, при протестите и сблъсъците със силите на реда. Въоръжени ли бяха силите на реда при потушаване на протестите?

11

Анонимен

преди 5 години

Пак ли Путин е виновен?"Неправителствената организация "Еъруорс", която събира данни за цивилни жертви от различни източници, твърди, че броят на загиналите в резултат от американските операции в Ирак, Сирия, Афганистан, Сомалия, Йемен, Либия и Пакистан е 1224."

10

Путин ни лук ял ни л

преди 5 години

Погледнете на картата Венецуела. Тя е на един хвърлей място от САЩ. Много ясно защо Москва крепи Мадуро, който е нейно подставено лице. Путин да се закълне в оная си работа, че край Венецуела не обикалят руски подводници. Ама няма да се закълне, понеже му е мила оная работа, за да лъже, кълнейки се в онова между краката си.

9

Аха

преди 5 години

Как така парламентарните избори излязоха "честни и демократични", а президентските "манипулирани" ? Коя е тая диктатура при която има частни и опозиционни медии, свобода на събиранията, опозиция ? В Саудитска Арабия има ли? Кога бяха последните свободни избори за крал там ?

8

Анонимен

преди 5 години

До Путин е виновенЯкооо, видял си "военен танк". Те това си е струвало да се види, как ли изглеждаше?Иначе си прави, Путин е виновен за всичко.Но пък американците убиват, за да убеждават.

7

АнонимеН

преди 5 години

4-ТИРИ СА САМО ЗА МЕСЕЦ МАЙИ ОЩЕ 40 ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА!

6

Путин е виновен

преди 5 години

Пак малко са жертвите. Гледах по телевизията как военен танк на Мадуро гази през демонстрантите. Мадуро е венецуелският Путин - убива хората заради убежденията им.

5

Аха

преди 5 години

Вярваме на всяка дума :) Скоро САЩ сами ще очистят Гуайдо поради некадърност. Направи ги за смях на цял свят.

4

Калеко Алеко

преди 5 години

Според товарищ Радев, жертвите които дава Венецуела са в полза на българските национални интереси, поне така се аргументира той като не осъди военната хунта на Мадуро, подкрепяна както винаги в такива случаи от маскава ... !!!

3

Анонимен

преди 5 години

А дали наистина са убити от "режима" на Мадуро?Да не е като в Украйна, където едни наети снайперисти разстрелваха хората от двете страни на барикадата.

2

Ева

преди 5 години

А във Франция?