20

Анонимен

преди 5 години

"Петима, шестима китайци нападнаха една жена."Я пак??? Нападнали я или тя ги е нападнала, защото обирът също е вид нападение! Те просто са се защитили. Срамно е, че като си отидат, ще разказват че в страната ни има крадци, че полицията нехае, че прекрасната територия на страната ни е един разграден двор... Срамно и тъжно!

19

Анонимен

преди 5 години

Голямо въображение има тази Галина. Браво на Китайците.

18

Анонимен

преди 5 години

Милата, а тя само е искала да ги ограби...

17

1234

преди 5 години

Това само доказва, че сме в грешния съюз..... Долу соросогадите, америка срещу Българи! За това светът се м,ести към азия а европа е западаща провинция. В азия еврейски, цру и ислямски номера с малцинства не минават... А зяпащите българи що не му помогнаха? Сигурен съм че това ще е последната кражба от азиатец в Търново.

16

Анонимен

преди 5 години

"Тъжно! Срамно! Позорно!", написа Галина Александрова във фейбук......"Да-а и неграмотно!А бе кога ще се научите (журналистите, -тките) на правопис. Болят ме очите от 80%-ни и неграмотници!

15

Анонимен

преди 5 години

Ами китайците идват от държава, в която има ред и която ги е научила да изпълняват гражданския си дълг. Объркали са се нещо, като са решили да дойдат в България, тук няма такива работи. Завалиите... Тая Събка утре пак ще бъде на улицата да краде.

14

Анонимен

преди 5 години

Очевидецът Емине Велиева, с чисто българското име, се изказва в подкрепа на крадлата, която е от прочут самоводенски шведски клан на джебчийки.

13

Мда

преди 5 години

Може би трябва да се замислим евроатлантически ценности ли ни трябват или китайска ефективност....

12

Анонимен

преди 5 години

До НПОтова "СтраСТбург" от страстната седмица ли идва или така си говорите?

11

НПО

преди 5 години

Китайците да се арестуват защото закона забранява т н "граждански арест".Те нямат правомощия за това.Ние и Събка ще ги съдим в Страстбург за нарушаване на човешките права и отнемане правото на свободно движение на хора стоки....Ще ги съдим и за прилагането на непропорционална сила което е престъпление от общ характер

10

Анонимен

преди 5 години

Нито е тъжно, нито е срамно, да не говорим, че изобщо не е позорно да хванеш и задържиш крадец на местопрестъплението.Ама китайците имат полиция, която наистина бие, а не БХК, който да защитава "гласоподавателите".

9

ined

преди 5 години

Тъжното е че пак полицията никаква я нямало, сигурно са били заети да протестират за по-големи заплати и привилегии

8

Факт

преди 5 години

*** най-се кефи когато някой друг му свърши работата....

7

Анонимен

преди 5 години

Трябват ни повече китайци

6

Ха-ха

преди 5 години

Китайците явно не са запознати с българските реалности(у нас тоя етнос е с VIP-статут) и са подходили по нормалния другаде начин...Нямат си евроатлантически ценности горките и затова ще им се наложи да се примирят само с това,че са икономика N1 в Света.Направо да ги ожалиш....

5

Крумови Мерки

преди 5 години

Трябва да им се секат ръцете на крадците!

4

Шоп

преди 5 години

Джапонците не са като като блгрстанците, че да се уплашат от вреслива и вероятното и обкръжение..

3

ай сиктир

преди 5 години

Срамното, че у нас такива са над закона тъжното, че у нас не ги съдят като в Китай и на стрелбището.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на китайците. Иначе ако питаш ушев, той всичко знае, добре са му били познати и известни, и накрая както обикновено, едно голямо нищо. Все някой друг му върши работата, а за него пенсия на младини и двадесет незаслужени заплати награда за лежане.

1

Анонимен

преди 5 години

Какво му е тъжното? Така се действа, и без това вече са я пуснали от полицията. И някой шут в гз е бивало да изяде.