19

Фашо ди комбатименто

преди 5 години

предполагам, никой не говори за самоорганизиране на цивилното население в групи за контрол на рискови популации, нали?

18

Народна Просвета

преди 5 години

тая концепция е преразказан вариант на една позната италианска политическа доктрина от началото на 20 век. точно както изказванията за "всички българе заедно в името на общата цел" на зеления чорап ал бънди. дали е слочаеноз?

17

Дочоуло

преди 5 години

До Анонименробен, кажи на режисьора да ти дава готови текстове, че се излагаш.

16

ПРЕДЛАГАМ

преди 5 години

Всеки, който клевети България, да бъде лишаван от българско гражданство. Наложително е да се приеме такъв закон.Например онези двама роми, които са правили изявления пред германска медия, в резултат на което се е появил материалът, представен тук в качената вчера статия "Мръсните деца на Европа".Също така, да бъдат лишавани от гражданство онези, които с действията си умишлено ощетяват България - например роми от Войводиново, знаейки, че копторите им са незаконни, съдят родината си в Страсбург

15

1

преди 5 години

До Гошо...***,ами вземи и ти си имплантирай,по-вечко силикон,като агент-иван,да заприличаш на него,той затова беше в Брюксел.

14

Православен

преди 5 години

какви патриоти са тези , те нямат един българин в листата!

13

Днес беге

преди 5 години

Защо давате думата на национални предатели и открити нацисти?

12

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха, Каракачанов се бори геройски с ромската престъпност в същото време ромите от Пловдив гласуват организирано за ВМРО. Вие продължавайте да се надявате че Каракачанов ще се справи с проблема.

11

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ КОНЦЕПЦИИ И ЛОКУМИ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДАТА ,АМИ ВЗЕМЕТЕ КОНЦЕПЦИЯТА НА ТОДОР ЖИВКОВ И СТОЮ НЕДЕЛЧЕВ -ЧОЧОУЛО,ЗАЩОТО САМО КОНЦЕПЦИИТЕ НА ТЕЗИ ДВАМАТА ВЪРШАТ РАБОТА С ХЪХРЕЩИТЕ

10

Анонимен

преди 5 години

"" Всичко това са законопроекти, които ние сме внесли в деловодството на НС ... ""..................и какво правят в деловодството ... защо не вземете да ги гласувате ?

9

Анонимен

преди 5 години

Боковия електорат става все по-нагъл с наближаването на изборите.

8

Анонимен

преди 5 години

Просто трябва де се приложи закона за избирателите на БСП, ГЕРБ, ВМРО и Атака от ромски произход, за нападение на органите на МВР пандиз от няколко гонинки. Писания закон го имаме, но няма кой да го приложи. В същото време за склоняване към подкуп даваме с лека ръка 20 годинки.Докато е така нека ви бият с камъни.

7

Анонимен

преди 5 години

Шкембето ще оправи работата с повечко чесън, оцетец и лют пиперец. Гласувайте за гaлфoните от ВМРО.

6

Свещен Гущер

преди 5 години

Навремето при бай Тошо такива цикламените след кражба излизаха от районните управления слизайки по стълбите и ходеха като колянни валове.....знаете какво ги правеха в мазетата

5

Анонимен

преди 5 години

до 4 Не е предизборно целогодишен е ромския терор, перлятелю!

4

Анонимен

преди 5 години

Как все предизборно се разпалва ромски терор

3

Свещен Гущер

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоСидер Ага не се обажда от доста време. Да не е забегнал в Русия? Няма логика да е мълчалив оня устатия манекен

2

Циник

преди 5 години

Цитат :"*** си позволяват да бъдат агресивни и арогантни към хората, които следят за спазването на обществения ред и сигурност. Припомняме само няколко случая пребитият на Йордановден военнослужещ от Войводиново; бунтът в Столипиново от преди два месеца, който беше вдигнат отново срещу полицията, забитите нож и мачете в полицейската кола при опит да бъде прекратена кражба на дърва във велинградско от миналата зима; побоят над кмет в ломско и т.н. и т.н.", пише в позицията на войводите."

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Без ВМРО на Каракачанов сме...загубени,щом и Сидеров...млъкна,а Вал.Сим.се готви да прецапа Европата със...скатаджийските си плувки.