31

Анонимен

преди 5 години

Има и други проблеми. Защо в този участък до Пазарджик, който е много прав, равен и дълъг, скоростта е ограничена? Защо ГЕРБ строи подобие на магистрали - с две ленти, а не минимум с три ленти, което вече позволява нормално движение?

30

До 29 Симеон

преди 5 години

Бъркаш текстът с рекламата на друга новина. Чети внимателно!Второ, бъркаш за разрешената скорост на магистралата. 140 км/час е само за леките автомобили и товарните до 3,5 тона, а за почти всички останали е до 100 км/час. Почти всички останали са автобуси, товарни камиони над 3,5 тона, мотоциклети, влекачи и специални автомобили. Има и едни други изключения, затова пиша почти всички.

29

Симеон

преди 5 години

Как така хем е на автомагистрала Тракия (където ограничението е 140км/ч), хем е на село с ограничение 50 в населено място????

28

Анонимен

преди 5 години

Всички мотористи шофират с превишена скорост на магистралите, а и не само там. КАТ защо не ги глобява? Според закона максимално допустимата скорост за мотористите на магистрала е 100 км/час, на скоростен път 90 км/час, а по път извън населено място различен от предишните два е 80 км/час. Мотористът като ми профучи в населено място с 160 км/час, шофира със скорост над 3 пъти над разрешената. КАТ защо не ги глобява? Този е шофирал със корост 1,9 пъти над разрешената, а го глобяват, защо?

27

Анонимен

преди 5 години

Масово хората да супер комплексирани. Мисля и аз да си взема една черна джипка и да гледам лошо.

26

???

преди 5 години

Този ще го глобят, това добре, но ...По същото време и на същата отсечка, в рамките на два часа са извършени примерно 10 хиляди превишавания на скоростта и то само в едното платно за движение. Тях КАТ ще ги глоби ли?

25

Край

преди 5 години

Слагат се камери на входовете и изходите на магистралите. Четат номерата и ако автомобила вземе разстоянието за по-малко от законното, автоматично му се праща честитката.Елементарно няма "ми сега какво ще правим" няма "да почерпиш нещо, че сме двама".

24

Анонимен

преди 5 години

Кой е спипан бе? Заснели са го, спипан е ако е хванат, вкаран за 24 часа в ареста, вече е без книжка и със солена глоба.

23

Анонимен

преди 5 години

Лютфи Местан е карал.

22

въй

преди 5 години

За 130 през населеното място е редно да му вземат книжката.Но за магистралата съм на мнение, че трябва да се кара бързо. Като аутобана - където е възможно - да няма въобще ограничение.В Гърция на магистралата се движех със 130 и бях най-бавния в двицението.. изпреварваха ме автобуси, камионетки...

21

Анонимен

преди 5 години

До Така е ..Никакви начини не може да има, щом не се спазват законите. По села и общини си правят каквото искат, всички са шуробаджанаци и няма никакви санкции. В едно село шофьор наскоро беше хванат с почти 4 промила и какво???? Гледам го пак си кара колата и не му пука и никой не го спира.Докато не убие някого. Като варвари трепем по пътищата.

20

12

преди 5 години

За неразбралите повтарям :)Глобата е малко ... предлагам да се изчислява по формулата:(засечена скорост - макс допустима) на квадраткойто има 4ти клас - ще разбере

19

Затвор

преди 5 години

За такива в чужбина затвор по бързата процедура. Този я плати глобата, я не - утре пак ще кара с 266 !

18

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти..На запад за това провинение книжката ти заминава и се явяваш на изпит. В САЩ влизаш в затвора за 6 месеца.

17

Чудно

преди 5 години

До Анонимен 12 И кои са тези нормални държави ? Я поясни.

16

Анонимен

преди 5 години

Малко е много малко. Защо не можем да имаме закони като в нормалните страни???

15

12

преди 5 години

Глобата е много малка - предлагам глобата да е (засечената скорост - макс разрешената) на квадрат

14

бай ганю

преди 5 години

ако се изтръскат джобовете на джигитите от подобни ситуации тогава ето ти пълен бюджет от който да се използват ефективно пари за повече камери и контрол по пътищата.най честно е джигитите да платят за инвестиране в технологиите за по добър и повече контрола точки...? колко му се отнемат в този случай ? нека го заболи и за точки

13

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 8 Еее, прекаляваш. Без съд и присъда са убивали след 9-ти 44-та год.

12

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави за такова нарушение плащаш много по-солена глоба и ти взимат книжката за поне 1 година.