155

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗаради пътеките скапани. Примерно влиза първо за белия дроб, пътеката изтича, а той е "излекуван", защото толкова позволява пътеката. И ако има друго заболяване - ново направление за хоспитализация, пак влиза - пътеката пак изтича. През това време първото заболяване може е рецидивирало, защото втората пътека не предполага лечението му, а това за което е там с второто влизане. ПЪЛНА ИДИОТЩИНА. Ядох им попарата скоро и майка ми така си и отиде "излекувана".

154

Анонимен

преди 5 години

Здрав, здрав колко да е бил здрав!

153

Анонимен

преди 5 години

Като погледнем обективно и изключим троленето, глупостта или незнанието за ситуацията човек лежал многократно в болница с множество заболявания не може да бъде изписан "здрав" както подвежда заглавието. Впрочем по здравна каса такава възможност и диагноза за изписване е невъзможна. Когато човек е залежал дълго време и множество болести при раздвижване може да получи белодробна емболия, инфаркт и т.н. Аутопсията ще покаже. Не оправдавам липсата на реакция.

152

Анонимен

преди 5 години

Сега цяла седмица ще се коментира защо не са реагирали веднага, но никой не пита ЗАЩО Е ИЗПИСАН??? Как установиха състоянието му, за да го изпишат? Три пъти за месец е приеман и изписван, ЗАЩО? Изобщо лекуван ли е или е служил за "леглоден"?

151

Анонимен

преди 5 години

Лекуват ни убийци! Махайте се от тази държава вече е задължително!!!

150

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ видими резултати !

149

а

преди 5 години

вселената го е съжалила, че се е родил в тая дупка пълна с некадърници и е сложила край на мъките му.

148

Анонимен

преди 5 години

Господа Борисов и Цветанов Европа чува ли ви???

147

Malian

преди 5 години

До Бонго Подкрепям те за Пиночет и не само за здравната система, а за цялата система в нашата държава. Показен разстрел на всички довели България до това положение!

146

Ф.С.В.

преди 5 години

След 10г очаквам Тотален Колабс в Здравната система-Богаташите тогава и сега се лекуват в Германия Франция-ще има липса на елементарни лекари сестри-Народът ще умира в пъти повече- Здравната с-*** ще работи в полза на Пенсионната с-*** (мор за възрастни) както е и сега-ОТ НЗОК ще се взимат тайно пари за пенсии както е и сега- Държавата няма да спази Конституцията че е длъжна да осигури здравеопазване на всички-Ще бъде пълна КАША с невероятни последици за населението-Моделът Демокрация в БГ-СЕ СРИН

145

Анонимен

преди 5 години

Заключението е: "Почина с подобрение!" Тъжно здравеопазване, тъжна държава! Амин!

144

Анонимен

преди 5 години

Само на баце други са му виновни. За това че е на власт сме си виновни ние.

143

Бонго

преди 5 години

Само Пиночет може да оправи нашата здравна система. Всички под строй на стадиона и да се почва начисто.

142

не са хора, зверове

преди 5 години

Пред така наречената "спешна" болница пирогов беше паднал човек преди време на около 20-30 метра и никой спешен медик не дръзна да излезе,или поне да прати един санитар да го вкарат с носилка вътре. Какво остава за 5та. Утре па излезнете за вдигане на заплатите . Ще става тепърва по- зле, защото няма нови, нахъсани лекари, които не са забравили защо са станали такива.

141

Читател

преди 5 години

Внучето ми са го държали сватовете на ръце час и нещо пред Спешна помощ - Търговище , защото не знаели точно ЕГН! Докато дойде дъщеря ми от работа да каже ЕГН-то, детето още малко щяло да колабира с температура 40 градуса! Сякаш после като стане ясно ЕГН-то, ще се събори здравната система...

140

Анонимен

преди 5 години

Страшно стана, все повече се доближаваме до времената преди социализма. Масово неграмотност и непукизъм, всичко е пари, привидна стабилност , а от всякъде ни заобикаля мизерия и простотия. Е да има банани и лятото, но за който може да си купи. Но недай Боже да опреш до лекар или администрация. Четете класиците . Скоро четох записки на Ботев, няколко пъти проверих да не е някой съвременник, никаква разлика. А по жицата става все по близко до актуалното положение на медицината.

139

Сик

преди 5 години

Щом на 20 метра от болницата в столицата не можеш да получиш помощ, а линейка тръгва към мястото 20 мин. след сигнала каква ли помощ могат да получат хората по селата, като най близката на тях болница е често над 50 км. отстояние.

138

Анонимен

преди 5 години

Десет години" стабилност" и "просперитет". Живеем много "добре", в пълен хаос и безхаберие. Има виновни и ние ги знам. И те се знаят.

137

Американ

преди 5 години

До Ф.С.В. 152Бе *** е тука, ама в твоя сценарий не е баш така. Това извън застраховката болницата без много зор ще намали от 100К на 10К. Но такава нагла лекарска престъпна немърливост тука е немислима.

136

Мария

преди 5 години

До АнонименДа работи до 65 е млад нали ,а на 70 престарял .Така сеправят икономии нали у.ици >