47

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Vun US shpionite ot Ukrayna...RUSIYA da se zavurne .....GAZ I PETROL ZA UKRAUNA....SRESHTU TRANZIT ! EVROPA IZKUPI MILIONI M2 ZEMI.....US PRODAVASHE SVOITE BOKLUTCI....SRESHTU UDOBNI "ZAKONI:....ZA GRABENE....UKRAYNA I RUSIYA ZAVINAGI

46

Анонимен

преди 5 години

До 47Не разбраха ли, че без Русия са загубени, половината Украйна са руснаци--нищо подобно! истината е точно обратната: раССия НЕ може без украйна! без нея тя няма история и изобщо пространствен вектор! голяма част от интелектуалният капацитет на ссср беше от украинци!и не 50% са руснаците в украйна, а 25% са украинците в раССия!винаги говорите наопаки чебурашките!

45

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

Zelenski I Putin....purvata mejdunarodna vizita ! Signala e ......zavoy kum RUSIYA, smyana na karaula....GAZ E TEKLO PREZ UKRAYNA.....I PAK SHTE TECHE.....DVA NARODA.....BLIZKI PO KULTURA...RELIGIYA...EZIK......AMERIKA I EU PREDADOHA UKRAYNA.....

44

Анонимен

преди 5 години

А Потрошенко Парасенко ще се запознае лично с украинския Бай Ставришенко.д

43

Украинците за Русия,

преди 5 години

са като македонците за България! Не разбраха ли, че без Русия са загубени, половината Украйна са руснаци. Още един раферендум и Украйна ще остане наполовина.

42

Анонимен

преди 5 години

До 44Тоя е ясен - ще легне на Москва.(техен човек)--и ще го свалят --Koj

41

Анонимен

преди 5 години

До 42такова "братство", че излиза 2 пъти по-скъпо от германо-руското...такова "братство", че милиарди се заровиха в един гьол, и потънаха в една дузина джобове...такова "братство", че олигархията от 70 г не си е отивала...да ти пи.кая на "братството"!

40

Анонимен

преди 5 години

До 43Тоя е ясен - ще легне на Москва.(техен човек)--и ще го свалят

39

Анонимен

преди 5 години

Тоя е ясен - ще легне на Москва.(техен човек)

38

Анонимен

преди 5 години

"НЕ искат повече да се "братушкат" с"---Дали е така? Току-що завърши официалното посещение на президента на Естония Керсти Калюлайд в Кремъл. Тя помоли Путин за подобряване на отношенията и си навлече неодобрението на европейската й "сестра" Литва, която нарече посещението и кремълските изявления на Керсти Калюлайд предателство.Първенец по "братушкането" е Буда Тиквоний, който преди година в Москва изрече мн топли думи за изгубеното братство. Но не му мина номерът-Москва не вярва на сълзи.

37

Анонимен

преди 5 години

До 38Но не трябва да се забравя, че интересите на САЩ изискват конфликтът да продължи.--конфликта го поддържа раССия, това и е изгодно ...

36

Гледна точка

преди 5 години

До Гледна точка ***. знаеш ли колко надпрлащаза така наречени Марици 1и 3само това ли е ами тази пасмина ГЕРБ кой ги докара на власт и на кого служат?А ти знаеш ли колко ни зароби Русия с АЕЦ Белене?Мариците станаха факт по времето на един чернокож МОСКОВСКИ възпитаник!

35

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Дано Зеленски се окаже по-мъдър и не се конфронтира с Русия, както го правеше Порошенко.--порошенко не се конфронтирал с масква, масква се конфронтира с украйна, просто за да я препъне по пътя към европейският и избор и да я държи в постоянен хаос... което и успява!слаба и нестабилна украйна е добре дошла за нея...

34

Ще бъде успех за мир

преди 5 години

До Анонимен 28; Г'лупости ръсиш отначало докрай. Меркел го каза ясно: Северен поток е икономически, а не политически проект. Така се разсъждава държавнически, а не плиткоумнически.А за Украйна: Да видим какво ще направи Зеленски. Ако успее да постигне реално прекратяване на конфликта в Източна Украйна ще бъде успех за всички, в това число и за руското население в Донбас и Луганск. Всички са уморени и искат мир.Но не трябва да се забравя, че интересите на САЩ изискват конфликтът да продължи.

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Момче, Зелен с(к)и ...Бягай целувай ръка на дядя Путин, че без Русия виждате докъде докарахте Украйна.

32

Анонимен

преди 5 години

Зеленски е проект на милиардера Коломойски.От една страна той е противник на Порошенко,но от друга е в основата на кланетата в Одеса.Този вот беше по скоро протестен срещу Порошенко,който доведе страната да финансова катастрофа.На САЩ и ЕС не им пука вече за хохлите.Дори поляците не ги искат.При всички положения комикът трябва да се съобразява с Москва,Вашингтон и Брюксел.

31

Анонимен

преди 5 години

Ми то и ПороСенко няма, има Порошенко.Така че си уеднаквете аршинав Ольгино, товарищ рускиня.Ми ПоТрошенко?

30

тато

преди 5 години

До Гледна точка ***. знаеш ли колко надпрлащаза така наречени Марици 1и 3само това ли е ами тази пасмина ГЕРБ кой ги докара на власт и на кого служат?

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Дано Зеленски се окаже по-мъдър и не се конфронтира с Русия, както го правеше Порошенко.Коломойски знае защо...

28

Анонимен

преди 5 години

До 26Единствено ти извинение ,че си неграмотен, поради това че израснал в коптор---ах аха ха ... изблици не ремълски нерви виждам...