75

Анонимен

преди 5 години

До LanАнгличаните и по света учат Роме и Жулиета а нашите от МОН карат децата да четат пропагандни романи.

74

Lan

преди 5 години

70 :), я виж ти...вярно няма го в програмата на Оксфорд...ама и ние случайно не сме англичани! Българи сме. Англичаните са големи знаеш ли защо - защото случайно НЕ им пука какво мисли останалият свят за тях - те поставят стандартите, не се подравняват по никой! Но в случая няма значение за кой роман говорим - ако учениците учат по този начин, "Утопия" на Томас Мор изобщо няма да могат да го прочетат (него го има в програмата за Оксфорд). Иначе със самочувствие, че видиш ли разсъждавали! Смешки.

73

House M.D.

преди 5 години

Колега, те не знаят и че Теодор Траянов е бил запален шахматист и взима реми на Альохин, а после основава и БФШ /успешно закрита от Сливио/, но какво от това?

72

Анонимен

преди 5 години

Интересно ако проектът е съвместен- във Франция да четат "Парижката света Богородица" на френски, ама на кирилица. Те какво мислят по случая. Що само да провокираме индианците, а малко и другите.

71

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да прави каквото си иска с романа понеже са изтекли авторските права.Ако бяха толкова добри романите на Вазов от Холивуд щяха да заснемат филм.

70

Я

преди 5 години

FAKE новина!

69

Картофчо

преди 5 години

До Анонимен (70)Романа дали е признак на интелигентност и начетеност е въпрос на анализ, но с това да се пише учебно помагало по този начин, определено е признак за тупота и малоумие, при положение че имаш собствен език и съответната азбука за него!

68

мак

преди 5 години

I kakva e celta na tova bezumie? В мон измислят глупости от скука, май. Или толкова си могат.

67

Анонимен

преди 5 години

"Българският език" - прекрасно и велико стихотворение на родолюбеца Вазов!!! Всичките му творби - в поезия и проза ги е писал с любов към България и Българите!!!Как неразумни вие посягате и осквернявате българските светини, срам и позор сте, напуснете министерството....

66

Lan

преди 5 години

Оня,а ти дочете ли...или не разбра въпреки всичките разсъждения, които рекламираш? Романът ще се учи...по извадки преподадени в ШЕСТИ клас и по шльоковицата, иначе НЯМА да се учи повече, щото видиш ли в ШЕСТИ клас извадките били достатъчни...за ПОД ИГОТО на Вазов. Разсъждения...какви разсъждения те гонят - шестокласниците НЕ могат да го разберат ако го прочетат изобщо. Това не е мислене ,Оня, това е имитация...изгражда им самочувствие, че могат да мислят, а дефакто дори не разбират какво четат!

65

Картофчо

преди 5 години

До Анонимен (59)Защото това на което е писано не е английски! Дори не всички символи са техни. Къде си видял в книжовния английски да пишат 4 вместо съответна буква. Точно си е шльокавица.

64

Анонимен

преди 5 години

До LanНе копаем дъното. Този роман не е признак за интелигентност и начетеност в света.

63

гавра

преди 5 години

"как биха реагирали Вазов и героите му, ако можеха да станат свидетели на така преиздадения том"Те сега реагират, въртейки се в гробовете...

62

Lan

преди 5 години

Започнахме да копаем дъното...

61

Анонимен

преди 5 години

До Кирил и МетодийИ защо да ги насърчавам. Те с какво са виновни че преди години е било модерно да имаш собствена азбука.

60

Картофчо

преди 5 години

"Включването на изданието е одобрено от просветното министерство" - На вниманието на Бойко Борисов! Ето още една група от държавни служители които е наложително да подадат оставки! Просто трябва да се вземе списъка на одобрилите това издание от деловодството на министерството!

59

Кирил и Методий

преди 5 години

Ние шльоковица ли ви създадохме ... как не вие срам вместо да насърчавате децата да учат българският език , вие ги насърчавате за глупостикогато глупостта стане държавна политика държавата потъва

58

Анонимен

преди 5 години

Тези от ГРОБ тотално ще закрият образователната система....

57

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че хората вярват на някакъв си измислен роман.

56

Анонимен

преди 5 години

какви са тия простотии?