30

Анонимен

преди 5 години

Случайност е това и оная сграда в Лондон изгоря случайно и после случайно се запали хлебарницата над полицейския участък и избухна газовата исталация. Ако ходите в ЕС на екскурзия си носете каска и внимавайте някой педофил или жендар да не опраска още на гарата или просто идете до Русия и нормалните държави.

29

реалист

преди 5 години

Политици, защо за една сграда изразявате съчувствие, а когато стотици умират от ислямски терор, мълчите и се правите, че не чувате и не виждате? Защо скърбите за рисунките в църквата, а същевременно ни насилвате за *** идеологията, която е мерзост за Бог? Що за лицемерие. Кое по ценно, живота и бъдещето на човека или една сграда,която и да изгори пак може да се построи. Това е само предупреждение за вашето безгранчино лицемерие.

28

iceblast88

преди 5 години

100 различни новини в този сайт на една и съща тема с една и съща ала бала ница. Какво ни дреме на нас за Нотр Дам? Интересува ни корупцията във властта в България! Интересува ни да питате Бай Тиква защо за 11г. на власт няма нито един осъден с ефективна присъда в затвора политик от която и да е партия! Нали уж тройната коалиция били лоши, колко корупция и злини направили, а няма нито един министър в затвора! Нали уж сме по добре от Румъния, ама в Румъния има цели правителства в затвора!

27

Звонимир Йованович

преди 5 години

А бе преди година не беше ли открита кола паркирана в близост до Нотр Дам пълна с газови бутилки с цел да бъде взривена собственост на някакви араби беше.

26

Анонимен

преди 5 години

Това си е терористичен акт!!!!!!Кой е срещу Макрон и ЕС?КОЙ,КОЙ,КОЙ?

25

НЕбългарин

преди 5 години

Според информация на "Франс прес най-вероятно огънят е възникнал заради ремонтните дейности, тъй като от няколко месеца се прави капитален ремонт на катедралата.-Не не без такива новини! Вчера цял ден с пяна в устата доста разбирачи тука коментираха, че е някой акбарец! Тука аудиториата чака такива новини за да си избият комплексите и строително битови инциденти не ги задоволяват!

24

Зозо

преди 5 години

Абе ремонта да не са го правили Артекс? Нещо много кьорава работа?!? Ся ако обвинят някой аятолах и си .....мамата!

23

Анонимен

преди 5 години

Планувано и нагласено като Скрипал миналата година.

22

Анонимен

преди 5 години

Умишлено е. мисля. И не е запалено през работно време, защото са щели да пострадат работниците, а те със сигурност са от Мароко, Алжир и т.н., все братя по вяра с подпалвача.

21

Анонимен

преди 5 години

ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ И ТОЗИ,КОЙТО СЕДИ ЗАД ТЯХ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА.МЕСЕЦИ НАРЕД ПАЛЯТ И БЕЗЧИНСТВАТ В ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ

20

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Обаче не ги виждам НПО защитниците на кафетата Нова Бразилия.....Нещо се изпокриха вдън земя да не отнесат пердаха и те. НПО активистът е вид продажник.Лесно се разпознава-носи смъкнати чешири,имат хипи прически,момчетата си лакират ноктите и има мяукащ глас,жените са все членове на лгтб и си боядисват косите в зелено и лилаво,и все ходят на уъркшопи и учат безмислени магистратури в европа,и имат окачени на стените си африкански портрети на ,,местните,, от африка и в фейса все кесят

19

АНТИ

преди 5 години

Какво се случи тази нощ, в Нотр Дама ?!Непрофесионализъм ? Пълен шаш.На скелето пожарогасители ги няма !"Ремонта" е по почин наш.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако, не са САЩ света ще една комунистическа помияБог да благослови Америка,Амин?

17

Дедо Ташунко

преди 5 години

"Най-вероятно", "почти сигурно" и т.н. предизвикват сериозно съмнение в мен. Пита се в римското право, когато се извърши престъпление "Кой има полза". За мен това е чист саботаж, няма нищо случайно! Защо аджеба, този пожар става преди Великден? Прекалено много варвари нахлуха в Европа! Загубата за християнския свят е страшна!

16

Анонимен

преди 5 години

Случаен пожар? В първия ден на Страстната седмица? Точно преди Великден? Съвсем скоро горя и втората по големина катедрала във Франция. А и всички останали палежи на църкви там. Пожар в 18:50ч след края на раб.ден. Само дървенията не гори така. Имало е пластмаса и запалими материали - примерно боя, а и кой знае. Катедралата е преживяла 2 свет.войни и Хитлер. 800 години не е изгоряла, при онзи първобитен начин на живот. Точно сега. Изводите какви са?

15

Анонимен

преди 5 години

Това е божието наказание за Франция а за Англия какво я чака не ми се мисли

14

Анонимен

преди 5 години

До KromКакто е казал Достоевски уважам повече един откровен *** отколкто някой лицемер. То е ясно тъй или иначе какви сте всички евроатлантици до вчера най-върли комунсти днес сте първи сужукари и големи евроатлантически културтрегери хаха Бай *** до Нотр Дам и назад. Светът май ни рази заради такива евровасали като тебе.

13

Камънак

преди 5 години

Анн Идалго всъщност испанка кмет на Париж.Кога българите ще допуснат кмет на София румънец или сърбин.

12

Звонимир Йованович

преди 5 години

Французите могат и да я възстановят но не могат да възстановят държавата си която е пълна с ***.През 1994 едвам спасиха Айфеловата кула от разрушение след като някакви араби бяха превзели самолет с цел да го разбият в нея.

11

Сата НАТО

преди 5 години

До Krom Не дрънкай глупости, много добре знаеш, че тези, които се радват, са само поклонниците на Путин, какъвто си и самият ти. Хубаво ви е лекувал Адолф навремето, до ще време пак да взимате от същото.