76

2

преди 5 години

Именно на твърденията на АЕЖ-България се основава медийната част в документа.Защо американската институции е решила да се довери на асоциация, съставена изцяло от бивши и настоящи кадри на двама подсъдими Иво Прокопиев и Огнян Донев, както и на също толкова скандалния им партньор Сашо Дончев,остава загадка. Резултатите обаче са налице асоциацията е използвала случая, за да изкара като пример за натиск призива на изданията от медийната ни група - Монитор и Телеграф към bTV да се

75

1

преди 5 години

Подсъдимият разградски олигарх Иво Прокопиев, записал се в историята на Прехода с една от най-криминалните приватизационни сделки Каолин, успя да вкара в манипулациите си дори Държавния департамент на САЩ.Един от основните му инструменти за дезинформация пряко свързаното с кръга Капитал НПО АЕЖ-България, е оставило дебели следи в последния доклад на Държавния департамент за опазването на гражданските права по света и у нас за 2018 г. Именно на твърденията на АЕЖ-България се основава медийната част в документа.

74

Анонимен

преди 5 години

Браво на Президента Плевнелиев!

73

Анонимен

преди 5 години

Банов, най-после, да каже нещо умно! Завряния зет е на свобода и всеки мисли, че ще му се размине. В Румъния хора за две правителства са в затвора, Словения двама премиери, а в Хърватия един. У нас???

72

оцеляващ българин

преди 5 години

Марш обратно на политическото Бунище,жалко и нещастно Посмесище!

71

Анонимен

преди 5 години

жена му го е изпуснала за малко и глей ся какви речи

70

Анонимен

преди 5 години

Роско, забрави за Русия, Путин и хибридите. Те са виновни ..

69

Странни думи

преди 5 години

от устата на слугата на Иво Прокопов, що не ни разкажеш за далаверите на господаря си като ще се бориш с корупцията .....Българските политици до едни са на хранилка при юдо-масонската мафия - жалки продажни марионетки -това са Българските политици БЕЗ изключение

68

Скептик

преди 5 години

Плевнелиев най-малко може да говори по тези теми. Нали по негово време се направи Бизнес Парка - притежание на Гръцки фирми.

67

Анонимен

преди 5 години

Както винаги - точен и убедителен!

66

Уууууу

преди 5 години

Ти докато беше преЦедент, защо не го реши бе, слепок?

65

Браво!

преди 5 години

Един задълбочен поглед върху нещата.Колкото и да е ужасно положението сега, аз съм удовлетворен че ние вече имахме достоен президент. Така президентската институция няма да загине.Просто президента Радев ще остане в историята като най-недостойния и податлив на политическа корупция човек който случайно се е докопал до властта.

64

пецата

преди 5 години

Дайте да видим какво става с апартаментите , толкова ли няма журналист с топки да направи едно разследване на висшите чиновници от властта кой какви имоти е придобил в последните 10 г и на какви цени, този журналист ще остане в историята , всички ли сте безгръбначни наведени главици

63

Плевня манипулант

преди 5 години

Най-големия проблем е : бедността,алчноста и завистта .Това е господин натегач проблема у нас.Корупцияте е само част от продуктите от горе изброените.

62

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев да запомни едно нещо веднъж завинаги- УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА И СА ТАМ ГОРЕ, ЗА ДА СЛУЖАТ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА. ТОВА НЕ Е ПОПУЛИЗЪМ. Управляващите не са назначени от бизнеса и разни меринджеи да не се месят в управлението на страната. Лобизмът на Плевелиев е вреден за Бг.

61

Анонимен

преди 5 години

От една страна казва, че корупцията е най-големият проблем у нас. От друга страна, щом Радев потърси мерки за борба с корупцията, Плев.ню е против, щото било популизъм.

60

Адам Смит

преди 5 години

Росене, къде се мъчиш да подобряваш живота на панелните ?

59

Анонимен

преди 5 години

Евалла Роска-неуморим си!Мачкай машино!Ти ще отцелееш и след ядрен взрив и ще допълзиш нахилен в някое студио за интервю!

58

Анонимен

преди 5 години

И на заместника му-тоже също така.

57

Анонимен

преди 5 години

Къф беше тоа на снимкътъ.