122

до 138

преди 5 години

Тази държава какво произвежда, че не се сещам? За какви увеличения на заплати говориш като имаме най ниския стандарт в Европа а цените ни са по-скъпи от много къде по развити страни. А това, че цената на водата ни е в пъти по-скъпа от Израел където е пустиня...Не е пазарна икономика а е лобизъм и обслъжване на корпоративни интереси

121

До няма

преди 5 години

А при бай Тошо токът струваше 2 стотинка за киловатчас. Пазарна икономика ли....една по-голяма сопа за всички бандити и връщане на СОЦИАЛИЗМА и откраднатото от народа. Кое налага увеличението на тока? Това, че да си направят заплатите по 15-20 бона на месец ли? Докато народа живее с 500 лв. За никой от бандитите няма да гласувам. Ще гласувам за този, който обещае да върне времето на бай Тошо.

120

няма

преди 5 години

няма герберисти нито комунисти,има пазарна икономикане е възможно да се повишават заплатите а цените да останат същите, стачки ,бунтове ,черни знамена,всички искат пари.жалко че политолози и пишещи тези статии не обяснят на хората че по вече пари за производителя на ток ,а и на всичко произведено в държавата а дори и на вноса е невъзможно без поскъпване стоки и услуги.

119

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Цената на тока ще тръгне нагоре, като собствения асансьор на Цветанов към спалнята му и като пушека от барбекюто на терасата на Пламен Георгиев. Да му мисли оградения от герберите народ.

118

Предприемач

преди 5 години

Това е нелепа пиар акция. Сега от управляващата шайка ще кажат, че няма основания и ще порежат НЕК. Нали е държавен Нек. Наще и те имат много имоти и големи, няма да им се плаща и на тях повече за ток

117

Лека Нощницова

преди 5 години

Аз пък искам увеличение на дължината на въжето за управляващите. политиците и монополистите с 20%.Така, като ги обесим ще стоят на пръстчета, като балерини, да не се задушат.

116

Ограбени роби

преди 5 години

То да е само тока. Герберастите са полудяли за кражби от народа и за крадени луксозни имоти. Искат още и още и още. Нямат напълване герберските крадливи и алчни търбуси. Отврат.

115

Снимка 139

преди 5 години

Герберските нали ги храни Боцето. Не им дреме

114

хлевоуст

преди 5 години

Е нали министърката, Иванов, Борисов и сие се напъваха да ни убедят, че токът на свободния пазар няма да повлече увеличение на този на регулирания и шефовете на малките фирми, които пропищяха от своеволията на борсата, лъжат, че ще има. Сега всички трябва да се разстрелят и да се увесят да съхнат по лампите за назидание. Лъжливите новини май идват от властта и от КЕВР, а не от хората. Ама нали законът ще защитава властта , а не нас, които имаме доста повече акъл от онези там горе?

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен117Абе маляга просста.В България токът е 11 евроцента, в Гърция е 23.Що не скачате?изстудявай узото, че другия месец идваме.

112

Анонимен

преди 5 години

Номерът е ясен.Всяка година е така.искат 20% увеличение, за да има накрая увеличение с 5% без протести.

111

Още и още

преди 5 години

Няма как. Трябва да скочат цените. Има нов девиз: "Всеки гербераст с луксозен краден имот". Герберските хищници са освирепяли за кражби и крадени имоти. Искат още, и още, и още. Нямат напълване герберастките крадливи тумбаци. Обезкостиха собствения си народ.

110

Скептик

преди 5 години

Как ще ви увеличат заплатите като сами си ги заработвате? Увеличават само на чиновниците. По скъп ток означава по малко пари за бизнес и по малки заплати. Това е заради цената на микса, който се издържа от АЕЦ, ТЕЦ2 и Павец Чаира.

109

Анонимен

преди 5 години

Дай му на робина да протестира че някакви ци... набили пиян военен,веднага се събужда звяра.

108

Анонимен

преди 5 години

само така! българите се радват на мизерията. доказано е че в европа по голям мазохист от българина няма.

107

Pepi

преди 5 години

Тия хора нормални ли са или искат да докарат до просешка тояга народа , да работи само за сметките за ток , ако не се вдигне заспалия народ скоро и една средна заплата няма да му стига за ток!!!

106

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

105

Анонимен

преди 5 години

До Мария ГаргамелТака е, но въпреки това ще се вдигне, само че след местните избори.

104

Мария Гаргамел

преди 5 години

Споко, няма да се вдига. Това е трик. За да излезе един човек и да каже, че не разрешава

103

до анонимен

преди 5 години

Аз ще ида да си купя жълта сигнална жилетка. А вие?-----------Тези нагли Меринджеи не можеш да ги уплашиш с "жълти жилетки", само - с кирки и лопати, и бесилки по стълбовете!!!!