95

Съвет

преди 5 години

Борисов, да си пази имотите, че както е тръгнало, някой негов министър ще ги изкупи.

94

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова, ще споделите ли къде и ние можем да си купим апартаменти за 75 000 лева?В София, в елитен квартал, с голяма площ? Тези тотално счупиха нагломера!Кога ще има осъден политик за корупция в България?

93

Пфу...

преди 5 години

Абе герберасти крадливи, къде ще ги носите тези крадени имоти, бе?! Пфу...

92

Активист на БКП

преди 5 години

Май сте забравили, дайте властта на Бсп и ще си спомните що е то грабеж и то брутален.

91

Анонимен

преди 5 години

Абе знае ли някой колко е данъчната оценка на Нинова в левове, а не в рубли ?

90

бг смешки 2

преди 5 години

лошото е че у нас само се краде ! нищо друго не се прави ! само далвери и схеми ! обществени поръчки , източаване на еврофондове , на ДДС, контрабанда , наркотрафик ....нищо не става ! държавата няма и производство вече ...ужас е...но народа се оказа крайно ПРО***СТ и глу***пав и допусна всичкото това да се случва вече години наред ...

89

ПАЗАРНА и РЕАЛНА

преди 5 години

Проблемите идват от разминаването между цената на продажбата по документи, което е де-факто ПАЗАРНАТА цена, и РЕАЛНАТА цена (+под масата). В дуги държави, когато обявената цена е много различна от пазарната (тази на която е станало по документ купуването) санкционират фирмите и ги ревизират. При над 10-20% разлика - червена лампа!В БГ разминаването е в ПЪТИ и народа даже си мисли че, рекламната цена е "пазарна":) Не не е! Това за което е продадено, официално - това е пазарна цена. От средноаритметичното от продажбите за година в даден район, се прави данъчната оценка. В БГ не знам от къде я

88

ха-ха-ха

преди 5 години

Оказва се че всички от Шайката са били богати и са влезли в политиката като милионери.Ей така ,за полза роду.Някой вярва ли на тези измамници и мошеници? Едва ли. Но на тях не им пука ,защото са *** и наглеци. И се мислят за недосегаеми. Както каза Цвъки-няма кой да го проверява.И е прав.Щом шефа на Антикорупция е измамил с почти милион , а трябва да го проверява заместника му ,който пък е измамил с почти 600 000.А и двамата са назначени от Цвъки ,спечелил близо 1.2 млн от последния имот

87

клошарят

преди 5 години

При вас всичко е законно и над законно, пари при пари отиват. При нас безпаричие, глад и мизерия. Кой за какво учил !!!

86

BG СМЕШКИ

преди 5 години

парите са от обществени поръчки ! взимат пари от държавата и общините и нищо не правят ! тва е схемата последните години въпреки че тя започна още 2005та с Чере***па и шефа на Главболстрой Симеон Пешов ...от всяка държавна поръчка се крадат между 50 и 80 % от парите ...просто се наливат едни пари и нищо не се прави ! за тва държавата е на тоя хал ...прокаратурата е в играта и здраво подкрепя далаверите на упраляващите ....няма министър при ГЕРБ който да не е крал от обществени поръчки !

85

Анонимен

преди 5 години

Затвор и конфискация на имотите на крадливата кобила

84

skitnik13

преди 5 години

Osven 4e opravi koncesiite na plazovete i gi razpredeli na svoi hora taka opravi ka4estvoto na turizma v BG 4e dori mi6kite koito idvaha do sega i te izbegaha na dale4 pak kakvo da govorim za balgarite.Kakvo to4no napravi tazi ubavica za bg turizam osven da progoni i malkoto kadarni hora koito si razbiraha ot rabotata ta sega da vnasiame ot Ukraina i ot kade li ne.Precaka sumati hora s izmisleni licenzi za da moze pak samo neinite hora da lapat a dr da go duhat ma na praseto mu idva vremeto de

83

Живял-видял

преди 5 години

Комунисти направиха социализма. Той се оказа недоносче, както си призна Тодор Живков.Комунисти правят капитализма. Той също се оказа недоносче.Изводът е ясен - Докато избирате комунистите от ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака,НФСБ, Воля и всичките останали ще си имате държава и живот недоносче, ще си страдате докато не поумнеете!

82

Невена

преди 5 години

То е ясно,че го докарва на доходи, декларации, оценки, документално е обезпечена, чак толкова глупава не е да не си опарви документацията,ама въпросът е как пък все при тях отиват обществените поръчки, как точно е забогатял баща и , май от грабежа приватизация ще да е....., всички ние, дето не сме с милиони, толкова ли сме глупави, че не можем да се намърдаме на платени длъжности..е как става така?!

81

Анонимен

преди 5 години

Вече реших. ще гласувам за "Да България", защото те поне се борят с корупцията. нуждаем се от операция "чисти ръце" по подобие на италианци и румънци.

80

Анонимен

преди 5 години

2008, след години търсене намерих една гарсониерка в сухата река, строителство 1976, последен етаж на 10 етажен блок, без тераса, две малки стаи, 45 квадрата. Цена - 43 000 евро! ЗАРОБВАЩ КРЕДИТ ОТ ДСК! ТЕЧЕ ВСЯКА ПРОЛЕТ, ГУГУТКИТЕ ИЗМИРАТ В ТРЪБИТЕ НА БАНЯТА, ЗА РЕМОНТ ОТИДОХА ОЩЕ 10 000 ЛВ... Ангелкова, каква трябва да е справедливата цена за моя "апартамент"? Защо аз платих повече от теб за тази дупка и защо НЯМАШЕ КАК ДА НАМЕРЯ НИЩО БЛИЗКО КАТО ТВОЯ ИМОТ ЗА ТЕЗИ ПАРИ ТОГАВА?

79

kitaec

преди 5 години

Така стана,че комунистите правят капитализма в България

78

Активист на БКП

преди 5 години

Права е !!! Баща и притежава Олово-цинковия завод в Кърджали !!!

77

срамота

преди 5 години

Че крадат ,крадат.От кражби вече преяждат.Интересното е че и Плашилото и Мур.гавелко здраво са се ояли от една и съща трапеза.ДАНО СЕ ЗАДАВЯТ ТЕЗИ ШАЙКАДЖИИ.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен...Защо на обикновените хора не им стигат тези пари?....*************Защото много ядете затова не ви стигат.