104

Анонимен

преди 5 години

Всичкото е само за реклама и PR на тази скумрия. Като я попита съдията защо се хилеше като *** след целувката, и ще и се дръпне ***.то. Някой ще оспори ли, че изобщо не се съпротивляваше на Кобрата, а след като той се дръпна от нея тази кифла демонстрира доволна физиономия. Била се почувствала не знам си как си! Хайде бе!

103

Анонимен

преди 5 години

Кобра, Кобра що ти трябваше да се "контузваш" срещу Джошуа, вместо да захлебиш 4 милиона £ и да се пенсионираш ти избра да се правиш на интересен, ами направи се!

102

Анонимен

преди 5 години

какво си въобразява тоя, че в USA може да целува жена без съгласието й ????!!!Да ама НЕ! Това да не му е BG! неандерталец

101

Анонимен

преди 5 години

Само че "фактите" са български, тоест българските "факти" не хващат декиш извън България. Ще го разбере по доста скъп метод! Другият път ще остави чалга-авангардите в родината на клякащите и мазните!

100

Анонимен

преди 5 години

Той се закани,че съвсем скоро наяве ще излязат подробности за отношението между българският боксьор и Джени Суши, който са много интересни. Отношенията между двамата са чисто Финансови, единият ще си плати като поп на другият!

99

Ужас

преди 5 години

Айди утиди му кариерата, язък

98

Анонимен

преди 5 години

До 109 Въпрос на вкус. Тази дори не бих я изпраскал. Има нещо неприятно и гну....сно в излъчването и. Поне за мен няма грам сексапил.

97

До Л'айноед 100

преди 5 години

Ще ходи да "мляска" в "маалъта" тук ще си плати якооо!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106Пич, принципно си прав, но зависи от ситуацията, в която ти се изпречи такава "жена". Ако си тръгнал да се жениш, НЕДЕЙ - ПРОСТО БЯГАЙ ОТТАМ. Ако обаче си решил да изпраскаш, за да я накажеш, да й дадеш да разбере какво значи балкански лъв с турбокомпресор - това е съвсем друга работа. Само дето не е хубаво тези неща да стават пред камера. Нашият е щракнат, а тя (каквато и да е) не е. Познай кой печели?

95

Анонимен

преди 5 години

Стара максима:".ъгай,после целувай!!!"

94

mhm

преди 5 години

аман от *** и феминистки

93

Анонимен

преди 5 години

1. целия ум,който се вдигна и отнемано на лиценза са израз на лиценза са израз на абсурдния либералъзм, който за съжаление ще погуби западната цивилизация.2. С постъпка си Пулев, показа , е ултра-мега-хипер-гига про... сто парче. Съвременния Бай ***.3. Тази Суши ли е , Риба ли е , Мида ли е има вид и излъчване на магистрална труженичка. Трябва да си много изв... ратен за да харесваш такива "жени"

92

Калифорнилав

преди 5 години

Печели само Шуши от цялата работа на гърба на наш ***! Не знам какви снимки ще й вадят, но проблемът е във въпросното интервю, където цял свят видя една насилствена целувка. Както се каза вече много пъти какво е правила след това е без значение. Нищо чудно, че на Андрешка известна като Пулевица и на някои от тукашните потребителки не им прави впечатление, у нас е нормално разни разгонени пърчове да изникнат от някъде да те мляскат и да ти пощипват дупарата, ей тъй по приятелски, безнаказано.

91

Totenkopf

преди 5 години

Пулев трябва незабавно да уволни мениджъра си. Ако това им е стратегията работата им е спукана, трябва незабавно да стане клиент на скъпо платена адвокатска кантора и да си затваря устата.

90

до 88

преди 5 години

Къде съм гледал интервюта ли? Има едно нещо, викат му телевизия - там дават. Има и още едно нещо, викат му интернет - и там има интервюта. Влизай, гледай, пък може и ти да станеш... как беше? "Експерт по интервюта".

89

Анонимен

преди 5 години

Няма ли няма,ще бъде "интерсно" с колко ще олекне селският бег, с два или с три милиона!

88

Анонимен

преди 5 години

Тя му се сваля през цялото интервю , говори му от 5см дистанция и го гледа в устата ,от близо сигурно и лиги се виждат , изобщо не изглежда да им е първата целувка ,ама май не е и последната . Боднали са я май няколко , ама женени,обвързани мъже ,та става неловко , ама няма как - к...... номера !

87

Анонимен

преди 5 години

Бъди българин-не яж суши;

86

Анонимен

преди 5 години

И двамата печелят от тази заигравка

85

Анонимен

преди 5 години

има и един друг момент: тази даже и да не иска да го съди, е "длъжна" да го направи, защото ако не го направи, ще даде много лош "пример за подражание" - всеки да може да си целува, която си иска публично, което е неприемливо и е разрушаване на "личвото пространство"!от където и да се погледне, действията на *** са НЕприемливи, даже ако щете и за каруцарската територия бг - не може да си позволяваш такива публични волности, особено за публично лице, мяра е нужна във всичко!