13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Майчице мила....да смяташ вече, че да целуниш една жена Е ГЛУПОСТ (!!!!?????).....мили ми Божке, ДО КАКВИ ВРЕМЕНА ДОЖИВЯХМЕ!!! Хи-хи-хи.....мисля си, че ако репортера беше "мъж", тогава щяха Кобрата даже да го наградят!!! Ха-ха-ха.....кеф ми е като слушам за тия из-вра-ще-ния, това ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА, че в краварията растат НАПЪЛНО ИЗ-ВРА-ТЕНИ ХОРА, ДЕ-БИ-ЛИ И НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ ХОРА!!! Слава Богу, че сме далече от тях и все пак че имаме сили да им се противопоставиме!!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Не е китайка Сушито, филипинка е. Ама наистина Кубрат яко го закъса, ще го одрусат жестоко финансово.

11

Golddigger

преди 5 години

Добре де, защо "тормозената" журналистка е била на партито с Кубрат? Защо не се е оплакала веднага в полицията? На всичкото отгоре се е познавала с боксьора!

10

Анонимен

преди 5 години

На суши й мирише сушито! МрАзим китайки!

9

Ф.С.В

преди 5 години

(Уместен въпрос)) Какво значи задни части ?? ХМ ! на багажник ми звучи ))Зн ачи Кобрата я пипнал по багажника ??

8

M.

преди 5 години

Е това е да си *** и да го разбереш по цивилизован начин. Кобрата при Божинката...

7

aa

преди 5 години

не знам дали разбирате ама Кубрат беше до тука. Ако не го изритат от бокса ще е голям късмет. Иначе да си приготви едни пари, там няма мърдане няма ваши наши, ония смучат до кръв.

6

Мале мале

преди 5 години

Тази жена не е ок. Яла,пила и се веселила с цялата компания без проблем. Но като са я посъветвали, че може да изкара някой долар и сега ще говори какви ли не небивалици.

5

Св

преди 5 години

Хем знае какви ги е вършила, сам го каза по тоалетните, па не го е и било гнус да я целува по устата. От това повече трябва да се притеснява!

4

Нане

преди 5 години

Ей сегас герберасткото боксерче, ще разбере, що е туй нещо хамериканската демокрация...Ша му свалят 3 кожи от гърба... Продължаваме напред...

3

Анонимен

преди 5 години

Като е просТТТ и си мисли , че навсякъде е като в България .... и че всяка глупост която направи ще е безнаказана ...както се казва МАЛКО МУ Е!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Безплатна...реклама за Кобрата.Сега ще го...научи целия свят и всички ще искат да се...бият с него.Джошуа от сега да си...запази ред.

1

доволен селянин

преди 5 години

целувка за милиониа по нашенско за 5-10 лв пълна програма на примоция