40

пена

преди 5 години

Мен точно тия "скандали" ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ. Медиите ни нахраниха с поредната претоплена комунистическа попара....

39

ХАХАХА

преди 5 години

Може ли водещият да е толкова зле, че да не сваща иронията и сарказма на Сидеров, нарекал Цветанов "българският Кисинджър" :DАма така е, като медиите съвсем целенасочено изкривяват контекста на казаното!

38

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Активното мероприятие на Позитано имаше обратен ефект... - като бумеранг се стовари върху чугунените им глави, а консолидацията в ГЕРБ е на много високо ниво...

37

Анонимен

преди 5 години

От миналата година насам след безбройните разкрития за корупция навсякъде, растящите цени, репресиите при протести, хората са отвратени и погнусени до краен предел. Народът ще гласува, само това право има още и ще гласува против корупцията и лъжите на властта!

36

Т.М.

преди 5 години

Много грешно послание към мен. Аз исках Цветанов да напусне ГЕРБ,а ако иска да си остане в парламента като безпартиен,има такива. В никакъв случай не приемам Цветанов като съпартиец, защото не искам в ГЕРБ подобни мафиоти с влияние. Аз не мога от два месеца да си изплащам вноските за жилището и не искам моите приятели да си мислят,че е нормално в тази партия да сме мафиоти с влияние. Затова напускам ГЕРБ и един ден открито ще го кажа на Борисов в очите

35

До 30 и 33

преди 5 години

От коментарите Ви е видно, че не следите политическия живот. На последните 4 избора се видя колко процента взимат вождовете в махалите-33%,бсп-3%, реформаторите - 17%. Колкото до евророма, когато Корни пое партията ги отсвири. Има статистика-четете!

34

Анонимен

преди 5 години

О кампанията им винаги е изключителна - изключва всички останало от властта, осебено от както американците ги светнаха, че вече не е необходимо да печатат бюлетини, а само протоколи, така са вечните победители с американска протекция.Пък народа нека плаща и по възможност да наппусне страната...Най-тежката национална катастрофа - в мирно време губим 1/3 от населението си, а жизненият ни стандарт и покупателна способност са на последно място в ЕС!Гарантирано от гербер.астите!

33

Анонимен

преди 5 години

Помните ли преди десет години, как всички скротумогалещи го кияци,му бяха накичили портрета къде ли не. Тиквата надничаше от всякъде. По бюра, кабинети, зали, огради, витрини и който отказваше да се окичи с лика му, му изпращаха де що има кияк на държавна хранилка, от всякакъв вид, служби, службички и хиени.

32

баба мара

преди 5 години

комунистите от герб и уж демократите от сдс и кои ще гласува за такавабезпринципност аз не

31

Гошо...Тъпото

преди 5 години

ГЕРБ е...политически труп,който е трудно да се...реанимира с палиативни мерки.Цв.Цв. щял да надъхва симпатизантите.Освен чиновниците на тлъста държавна хранилка,които не им трябва...надъхване,а още...лапачка,другите ще ги...отсвирят.

30

Анонимен

преди 5 години

До "ИзключителнатаНапомням, че БСП е в коалиция с Евророма още когато Първанов беше президент и помилва Цветелин Кънчев когато беше в затвора.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Крайно време е да се разбере че наказателния вот срещу ГЕРБ е шанса на България да продължи напред и да се измъкне от блатото на корупцията.Да дадем шанс на справедливостта .Гласувай.ГЕРБ дойде с наказателен вот срещу БСП.Тая която я мислиш няма да стане.Никой няма да даде наказателен вот в полза на кака ти ***, която навремето Сергей Станишев уволни заради корупция.

28

Анонимен

преди 5 години

Тези избори ще бъдат на живот и смърт за ГЕРБ. Ако отидеш да гласуваш, трябва да се съобразиш с този факт - в този момент те ще са ранен, но не убит лъв.

27

Анонимен

преди 5 години

До 28. Този етнос е любим на ДПС и БСП.

26

Анонимен

преди 5 години

До 24. И кой идва?

25

"Изключителната

преди 5 години

Кампания включва ли нови привилегии за един любим етнос и прикриване на ежедневните им золуми?

24

Анонимен

преди 5 години

Да ще направят изключителна кампания. На всеки по един апартамент с личен асансьор.

23

Анонимен

преди 5 години

Това означва, че по всички градове и села - държавен и частен сектор, се започва пак масиран натиск върху хората да гласуват. Избират се "лоялни" членове и председатели на комисии, които се инструктират отделно.

22

Анонимен

преди 5 години

До 20. Как?

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Пълен, подробен отчет за посещението в САЩ!Посещението е било с цел да се гарантира, че ще купим новите Ф16 и такива като теб да се на.ерат от яд.