472

Анонимен

преди 5 години

АРЕСТ!

471

Работещ българин

преди 5 години

Цирк! Цирк!..... И ние сме маймуните ,в този ЦИРК ..

470

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ се очисти от гнилите ябълки. Ще гласувам за ГЕРБ. Да му мисли БСП.

469

Анонимен

преди 5 години

Цвекзит!

468

Гражданин

преди 5 години

Ако бях от ГЕРБ щях да потъна от срам. Да му мислят редовите гербери какво подкрепят. истината или фалша. Тъжно е, че някои от тях не могат да мислят.

467

Фен

преди 5 години

Всеки коментира ниската цена на придобиване, скриването на ддс (от фирмата) и данък от физ. лице (дан.оценка на придобиване вместо реалната цена), но не по-малко интересно е някой да пита господина Цветанов - как става така, че със депутатска заплата, нека да е 6000 лв чисто(!) може да изплащаш кредит от над половин милион лева?!? И това е цена по дан.оценка! Но дори и по нея, как точно господина може да си връща кредита,след като месечната вноска би била повече от заплатата му?!?!

466

Хайде

преди 5 години

Сега ЦЦ ще си краде на воля.

465

Пънчо

преди 5 години

Мнооого ***, мноооого нещо, еййй...

464

до 486

преди 5 години

Да ти припомня, че Цацаров беше назначен по времето на ББ. Съответно е негово протеже. Мандата му скоро изтича без никакви постижения освен празните приказки.

463

PILOT до Фиданката

преди 5 години

Какво да му се извинява ти добре ли си съд трябва за него , а не извинение! Това се нарича злоупотреба със служебно положение ! За какво е прави проверка на фирмата и от къде са му парите на този милиционер , а колко данък е спестил от последната здела ! Там където ходи за инструктаж знаесш ли че най-голямото престъпление е укриване на данъци а ? Аман от *** пфуууууу !

462

до 489

преди 5 години

Изнервените хора не разбират, че ГЕРБ е бита карта и следва пътя на НДСВ.

461

Бай Киро арматуриста

преди 5 години

Мене... само дека едни ЗАБИ са ме болеле, друго - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! А тоа шо не е веке ОСТРИГАН И У ПАНДЕЛАТА, МММММММММММ!!!!!????

460

изнервен

преди 5 години

До 485. Големи глу.пости си написал. Пробвай пак.

459

Bad Company

преди 5 години

Впрочем, забравих да спомена: Де е др, Ниниова/ радетелката са правда:))), др, *** и проче комунистическа милионерска ***?? Що не сезираха протежето си Цацаров да провери от къде, аджаба, Доган има 50 000 000 да купи ТЕЦ Варна?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

458

Анонимен

преди 5 години

Какви ги говори? Че в действията си бил се ръководел от законността? Този популист бързо е забравил за хилядите бюлетини за ГЕРБ отпечатани и готови за транспортиране по страната, когато той е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ. Законен ли е произхода на парите на човек притежаващ 7 апартамента? Законно ли е носенето на чували с бюлетини за ГЕРБ от техен депутат? Законни ли са герберските назначения навсякъде?

457

Анонимен

преди 5 години

Сега като се съберат в централата на ГЕРБ ЦВЕТАН и АНТОН стой та гледай как работи л*йномета!

456

Bad Company

преди 5 години

"Апартаментгейт". !!!! Хахахаха! Медиите гърмят!!! Телевизии, радиа, сайтове! Заменил чиляка два апартамента и доплатил! Мафиот номер 1 !!!! Хахаххаах! А др, Доган през последния месец си купи "съвсем законно" " ТЕЦ Варна за 50 000 000 /петдесет милиона лева/ и "Сараите" които се водеха про-форма на някаква фирмичка. Мълчание пълно в таз робска държава:))) Де е Цацаров, Джамбазки , Волен и проче "патриоти"?? А Бойко мушморока що се прави на улав??? *** в л.........на!

455

ш

преди 5 години

шефът на артекс да бяга извън БГ

454

Анонимен

преди 5 години

с пари и нструкции от америка тепърва предстои ноща на дългите ножовеясно го каза още на аерогарата - имам решениевместо да е в панделата той има решение и не се уповавайте на банкянския афиш той си е обикновен вмирисан параван

453

Анонимен

преди 5 години

къде е полицията?