161

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Либия бомбиха без резолюция на ООН, защо международния съд не ги осъди???

160

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са сбъркан чип . От малко украинци, малко полски, малко руски и са малко русини. Те не се разбират с никои . Нито със словенци, нито хървати, нито черногорци.

159

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен162Българската държава е била преди сръбската на Косово,също 300 години,както и сърбите сме били там.Строили сме църкви,манастири,които сърбите си присвояват,дострояват,заличават всичко българско. Така че,Косово не е "сръбският Ерусалим",а по-скоро българският.Византия също има право да претендира,но тя вече не съществува,като държава.

158

Анонимен

преди 5 години

Международния съд е слуга на САЩ и световната ЦИОНИСТКА мафия, САЩ бомбиха Сърбия, без резолюция на ООН, това е абсолютно незаконно!

157

Анонимен

преди 5 години

Неможе да се съди групово етност било то косовец албанец сърбин или помохамеданчен християнин. / казано п. О мак/. И *** си всеки характер. Ето Войводина си поиска правото на автономия и излезе от Сърбия. Мина към ЕС и НАТО. И Войводина има много етнос но де разбират.

156

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен171 Логично,щом българската държава е била векове наред по тези земи,много преди сърбите.Българската архиехпископия,наречена Охридска,е простирала на тази територия,имала е храмове,разбира се.Така,сърбомани задраскаха всеки надпис,където се споменават българите в свети манастирски стенописи,което е кощунство.

155

Анонимен

преди 5 години

Тук някой се опитва да краде и обижда, точно като сърбите!Нямате никакви свестни доводи и факти в защита на сърбите и започвате да крадете и обиждате!

154

Анонимен

преди 5 години

До До Бдинец169 Сред шиптърите има доста католици.Освен това,сръбските сатрапи избиха и много хървати-християни.Сърбите извършиха етническо чистене и геноцид.Сръбска Република е "геноцидна творевина",което се потвърди и с присъдата срещу Караджич.България е членка на НАТО от 15 години и ако потрябва,отново ще дадем небето си,за да спрем евентуална сръбска агресия.

153

Анонимен

преди 5 години

До 162 Абсолютно правилно!Трябва да се каже ,че сърбите в последните 100г.постройха и църкви в Косово на места където е имало основи на средновековни църкви ,и казват ,че това са средновековни сръбски църкви!Истината е ,че твърде вероятно там даже имало БГцъркви и манастири,много повече от сръбски.

152

Анонимен

преди 5 години

До varg 110 Международният съд присъди,че сръбският народ няма вина за престъпленията срещу човечеството,геноцидът извършен в Босна,но,че не е направил нищо,за да ги спре.Така пише в решението на съда,по иска срещу Сърбия,подаден от босненското правителство.Защо българите,от които сърбите винаги са отнемали територии,нападало са ги в гръб и са искали унищожаването на българската държава/1885/,да защитават сръбските кръволоци,осъдени от свободния свят?

151

Анонимен

преди 5 години

До истината е, че:128 Коя "суверена държава"?Велика Сърбия,маскирана като Югославия се разпадаше.Словения вече бе я напуснала.Апропо,въпросът за Западните покрайнини все още е открит.

150

Анонимен

преди 5 години

До истината е, че:140 Това не е вярно,Османската империя бе станала "Болният човек на Европа".В европейските столици започват масови протести в защита на българското население,масово изтребвано от турците.Русия вижда това и въпреки кризата в която се намира,започва войната срещу Османската ивперия,с цел завземане на проливите и налагане на власта си над освобождаващите се,една слуд друга балкански страни.Сърбия и Гърция 30-те години на 19 век,получиха свободата си,дна ред бяхме ние.

149

Бдинец

преди 5 години

До 164 Аз това го зная,но ми е чудно как може да има българи ,които са на страната на сърбите,когато нищо добро не сме видяли от тях!Още Раковски е казал да стоим далеч от ,,Защото сърбите с наши тухли ,строят своята къща" Имал е в предвид асимилаторската политика в източните крайща на Сърбия!Зайчар,Княжевац, и др.

148

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен144 Русия има тайна дипломация,която винаги е работила против България и в полза на Сърбия,освен явната.

147

Анонимен

преди 5 години

До Бдинец153 За да накаже сръбскиясепаратизъм и националшовинизъм.

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен158 Обясни,как може в Албания да живеят българи,българското малцинство бе признато от албанската власт наскоро,а в Косово да няма такива?Те,откъде са "прелетяли"в Албания,като между Албания и България стои Косово.

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен158 Косово е било също 300 гадини ,в пределите на българската държава,колкото е сръбско,но ние сме го владяли преди тях.Нашите църкви и манастири са достроявани и наречени"сръбски".Сърбите не за пръв път извършват етническо чистене и асимилация,да припомним,Кървавата сърбизация на Македония,населена с 90% българи след Първата световна война.Но тогава,геноцидът не е бил дефиниран в световния правен ред.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен160 Затова пък, руснаците избиха над 6000 украинци и превърнаха Източна Украйна в пепелища.

143

Анонимен

преди 5 години

До 156 Нищо не са разрешили сърбите,албанци винаги е имало там,само ,че много по-малко!Сърбите започват да се изселват от там още през 18век бягайки в Австрийската империя където получават даначни облекчения и земя!Даже има2или3 Патриарси които напускат Косово !По късно в началото на 19в.с появата на Сърбия ,отиват в Сърбия!

142

Бдинец

преди 5 години

До 155Никой ,не защитава шиптърите,обвиняваме сърбите!А между впрочем сърбетата се имат за силно Православни,къде в нашата религия пише ,че сърбите имат право да издеваталстват над не сърби!