32

привет от Германия

преди 5 години

Руснаците първо трябва да спрат пиенето на алкохол , одеколон и перилни препарати ! Те дори и през работно време са пияни ! Какво очакваш от такава нация ?!Второ трябва да се сбогуват с имперските си мераци защото това не остава незабелязано от богатите демократични страни ,а те налагат строги санкции ,които пречупват още повече крехката руска икономика !Ако изпълнят тези 2 условия ще станат хора !

31

Анонимен

преди 5 години

Много малко зороши бе. От 18-милионна Москва само толкова ли ?

30

Фалшива новина

преди 5 години

Не, не в Русия няма нито скъп живот нито корупция ....

29

Анонимен

преди 5 години

Българинът се прави на по-католик от Папата и на по-руснак от руснааците.Българинът е човек без лично достойнство, той ще благоугодничи без да знае защо.Самите руснаци си знаят работата, ще се оправят, ами ние да му мислим с такива сънародници.

28

Анонимен

преди 5 години

абе ще им дойде акъла на братушките, ама късно... само за наш'те "русофили" надежда няма

27

Царски

преди 5 години

Никога няма да се оправят тия ! Само като ги видя с тия червени знамена и ми става ясно, какви са ! Когато Руснакът забрави Съпра и *** и червеното, тогава може и да има някаква позитивна промяна в Русия !

26

Анонимен

преди 5 години

как може такова нещо! Какви протести срещу корупцията! В Русия корупция няма и не може да има! Това е кристално чистата държава! Сигурно този протест е срещу американския империализъм! Пишещите нещо са объркали!

25

не е истина!

преди 5 години

25 годишен критикува 20 годишното управление на Путин, а какво ще каже за управлението на Елцин? Е, бил е съвсем малък, дори невидим, но все пак. Не знам каква я мъти Зюганов, но той отлично знае, че социализмът вече е кауза пердута. Нали и той е вечният лидер на комунистичеката партия от времето на подялбата на руските отрасли, та досега?! Следователно и той има своя голям принос за ограбването на руския народ. Не е случаен изразът: лихие девеность!

24

Анонимен

преди 5 години

Тази статия не трябваше да се публикува на територията на България, защото ние сме същите миззерници, с голяма корупция, скъп живот, кражби, мародерстване и т.н. Така, че каквото и да кажем ще бъдем смешни и жалки!

23

привет от Германия

преди 5 години

На рубладжиите майтап им се струва ,но Путин няма пари дори за армията !Не случайно изпраща в Украйна подвижни крематориуми монтирани върху камиони за да изгарят телата на загиналите руснаци и да им изхвърлят праха , защото ковчезите и транспорта ще излязат доста скъпо ! Не случайно Путин монтира банкомати на камиони и ги прати в учебните полигони за да могат руските военни от собствения си джоб да си платят чорбата която ядат ! Вие рубладжиите много драпате от България ,ама не отивате в русия

22

Анонимен

преди 5 години

ей три каруци народ само толкова ли можаха да събератда им пратим от нашите антикомунистите са върли подържници на руските комунисти както се вижда от коментарите

21

Ром"с

преди 5 години

Много е лошо в Русия и нищо не се изменило за 20 години управление на Путин,дори е станало по-зле при него ,пенсионерите мизеруват сега с 200-300 евро пенсии,безплатна медицина+50 % плащат ток,вода,отопление...,а той когато постъпи 1999 получаваха по 4 долара.Народа получаваше по 20-30 $заплата и ходеха само на тяхното море,сега получават по 1000 -1200 евро и се мръждат за тези пари и навсякъде по-света срещаш екскурзианти руснаци.Пенсията при 5 г тр стаж и 55 г я получаваш жените и 60 мъжете .

20

Анонимен

преди 5 години

като изчистим управленито от бойчето - второ поколение комунистцецка партийната секретарка цецо чедо на ДССамо така родината ни ще се отърси от червения гнилоч и ще се съвземе.кога почваме

19

Анонимен

преди 5 години

чета коментарите на гербавата чета и се чудиш от къде толкова про.стотиякомунистите много краделиами кажете го на комунистите нали те саорганизирали демонстрациятавсички комунисти които са против русия са добри- гледай и нашите бойко цецка и компаниярусия била лоша защото била комунистическа сега пък е лоша защото не е и комунистите протестиратс яростната подкрепа на нашите антикомунистирусия е лашя зящото има ресурси и не иска да ги дава крадци дето се правят на демократи

18

я гледай...

преди 5 години

Срещу репресивните закони и спада на жизненото равнище....

17

Анонимен

преди 5 години

До 12Защо живееш тук, в тази мизерия?Ходи в Русия, тока 2 ст,- благоденствие!Само,че подбери иостаналите русофили-и.д.оти като теб и не се връщайт никога!Само така родината ни ще се отърси от червения гнилоч и ще се съвземе.

16

глупости

преди 5 години

Аз не мога да разбера хората, които са напуснали България и продължават акъл да дават. Дори са виждали със собствените си очи как, видиш ли, руските офицери са мизерствали. Както и при нас така и в Русия протестират тези, които са извън системата.

15

привет от Германия

преди 5 години

Комунистите в русия започнаха да се крадат един -друг !Това означава ,че в страната не е останало нищо за крадене и затова вече започнаха да се ограбват помежду си ! Иде краят на русия ! Ще се разпадне на още по-малки части и области !

14

Анонимен

преди 5 години

До 16. Трудно ще ти повярвам. По московската телевизия такива работи няма. Всичко е излъскано и подредено това виждам.

13

Анонимен

преди 5 години

За тази голяма страна това е малък протест. Направо се губят в територията.