59

Анонимен

преди 5 години

Кой и да изберете все тая.

58

Анонимен

преди 5 години

Маиче а дано те изберат и попитали такива полицаи редно лие да горят *** а тотевв апартаментите 10 година е това

57

Йордан

преди 5 години

Между Фандъкова, която е оплетена в корупцията на Герберите и червения популист Манолова, която ще се обкъжи с червените корупционни схеми май по добре е Фандъкова.

56

опетков

преди 5 години

До Анонимен Независимо кой ви е кмет подлезите ви ще са опикани, пейките изпочупени и мръсотия навсякъде, защото сте селяни, нарекли се столичани, а простотията сте издигнали в култ(май че е в сила за повечето българи). Манталитетът на простака се променя само с много бой и много глоби. А за ММ кметството е ниска топка, не я подценявайте. Че е тъ*па, куха лейка е ясно отдавна, но тя си носи "маршалския" жезъл и по-ниско от президент или министър-председател не я търсете.

55

Шотландски боец

преди 5 години

Сашо Апашо е хитрец. Яхна високия рейтинг на Мая. Лупи е за затвора но уви ако влезне той ще трябва и други силни на деня управляващи да го последват....

54

Анонимен

преди 5 години

След като Манолова се "справи" с рекетьора на софиятци "Топлофикация" сега да я направят кмет та да се прегърне с нея !

53

София е синя

преди 5 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

52

Анонимен

преди 5 години

хахахаКато прочетох Александър Томов, викам си не може да е лупито, онзи "оправи" кремиковци, ЦСКА и се пенсионира.Погледнах в сайта на заедно - ама той верно същата некадърна стара муцуна.Баси и наглостта.Мая Манолова, ако държи на името си, трябва публично да се разграничи от Сашо Апашо.

51

Анонимен

преди 5 години

Работата на кмета е да поддържа града и инфраструктурата, а не да прави политика и да оправя заплати.Може да се каже, че при Фандъкова освен метрото и няколко булеварда, всичко друго е занемарено.Мръсотия и кал навсякъде - не се чисти.Парковете - пейките изпочупени.Подлезите - опикани.Тротоарите - разкъртени с отворени шахти.И т.н.Но не мисля, че и Манолова би се справила.Трябва независим, действен човек, не политик.

50

Анонимен

преди 5 години

щом Лупи стои начело на това начинание, няма съмнение, че относно ползата за София е много съмнително!

49

Анонимен

преди 5 години

А нов омбудсман? Цачева? Кмет Цецо?

48

ах

преди 5 години

И тази кака се "вихри" с разрешение свише.Ужким имаме демокрация.Я виж какво става с опълчилите се-Иванчева,примерно...

47

65

преди 5 години

,,Не можем да позволим Румъния да е преди насТова дискриминация ли е ,те летвата ли ни е,или какво?

46

dmx

преди 5 години

Едно мога да ви гарантирам - промяна с БСП няма да има, доказали са го през годините. Реална перспектива за промяна има само, ако Десислава Иванчева се кандидатира за кмет. И в затвора е била, което е чудесно, защото ще има куража да удари някои симпатяги. Дано се разберат тези прости работи.

45

Митев

преди 5 години

До тук с Българският Робин Худ в пола Явно този кокал й е малък и се натиска за друг. Цялата пара в свирката е била заради изборите.

44

Скептик

преди 5 години

Мая да пита Йорданка за моста към Терминал 2. Колко струва, кому беше нужен, кой го предложи, кой даде парите. Защо имаме същото задръстване? Защо няма връзка на летището с околовръстното, която ще бъде десетки пъти по евтина.

43

Анонимен

преди 5 години

Може да сте спокойни герберите ...........великият фалшификатор на изборите, геният от ВИФ ще направи така, че кметът на София да е гербер!!!Знаем ги вече тия финикийски номера!

42

Анонимен

преди 5 години

Разбира се,че ще е по-добър кмет от фъндъчката,която разбира само от градинки и цветенца,всичко останало е по нареждане на баце.

41

Анонимен

преди 5 години

До Народа 44Не говори от името на народа, селянин ***!!!

40

Шопо

преди 5 години

Я мислим оти Маето има повече акъл от самоковската даскалица по РУСКИ език ...