290

Анонимен

преди 5 години

Сите сърбе под една слива. Обаче, Бърнабич се е юрнала да изкоренява сливите и да ги прави дженджърки.

289

Даола

преди 5 години

Позор за НАТО ! Сградата на снимката и до днес е паметник на това престъпление !250 000 сърби бяха принудени да се изселят от Косово и да изоставят къщите и земите си. В обществото, както и в природата, има баланс - кой знае дали децата на онези сърби на един ден няма да се завърнат по родните места ?

288

Анонимен

преди 5 години

Много години преди НАТО да пусне бомбите в Белград. 1999г. Сърбите съсипаха на милиони живота. Окрадоха им парите от банките включително и на сърби. Обложиха с високи данъци частните имоти на словенци, хървати, черногорци.вкл. и на сърби. Създадоха си воена номенклатура.И това тръгна от първите дни след ТИТО 1981Г

287

охо бохо

преди 5 години

Не е трудно да намериш американско престъпление против човечеството ! ! Примерите са безброй ! Проблем е да намериш нещо достойно за уважение в световен мащаб извършено от САЩ !

286

Анонимен

преди 5 години

Платиха си за битката при Никопол. И още има да плащат. Сърбе да не остане! И тяхните г-лизци в България. 500г. робство, заради тях.

285

Анонимен

преди 5 години

До М 287 Не ни плаши с Турция,Русия е също толкова опасна,както и колонията й-Сърбия,за нас.

284

ДртПрч

преди 5 години

Малко им е на сърбите. Откакто преди 100 г като наши съюзници ни предадоха и ни удариха в гръб, докато ние се биехме срещу турците в Одрин, и откъснаха живо месо от западните покрайнини на Майка България, и разкъсаха македония на парчета с гърците, нямам ни най-малка капчица жал към тия мизерници. Румънците са същите.Огън да ги гори, не ме интересуват!

283

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен286 Ноп,знаеш,че няма да стане.Вече 15 години България е уважаван член на НАТО и ще родължи да бъда,а от 13 години е в ЕС и ще продължи да бъде.Никой не е виновен на жадните за територии и "излаз на море",сърби,са в Евразия дефакто.Дори,ултрасът Николич-б.сръбски президент и съпартиец на националиста Вучич,предложи Сърбия да се присъедини към "майка Русия".Белград моли от ЕС пари и пазари,но се държи,като хипнотизиран за Москва.

282

М

преди 5 години

AKO BALGARIA NE BESHE VLIAZLA V NATO, SADBATA NA BALGARIA SHTESHE DA BADE SASHTATA, BALGRSKITE TURCI SHTIAHA DA SI IMAT I TE DARJAVA.Р.Турция ако искаше можеше в 90те да има друга история.Но не тя ви разочорова , пръв подкрепи и без условно за НАТО и се отвори пътя за който се гордеете днес. Така че вълка и за червената шапчица се отнася за едни които са против НАТО ,

281

Анонимен

преди 5 години

НАТО ВЪН ОТ БАЛКАНИТЕ !!!!!

280

Mister Cro

преди 5 години

За промитите мозъци на сърбите и хайдушкия манталитет на тези хора, в най-лошия смисъл на тази дума, синоним на безскруполни убийци, е обстоятелството на доброволното участие във всички тези зверства на паравоенни формирования от ентусуазирани да убиват сърби! В интерес на справедливпстта е сърбите да се разделят и със Санджак, да върнат на Унгария областта Воевпдина, както и Западните покрайнини на България, така че да заемат една територия от 50 -60 хил. кв. километра!

279

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен283 Ако България не бе в НАТО,Сърбия щеше да нахлуе и с насилие и помощ от Русия,да се опита да превземе още български територии,Южна Морава,както направи през 1885,но бе позорно разбита от младата българска армия.След това "успешно",си присвои Македония и там изкла,ограби и прогони половин милион българи.Заграби без никакво основание Западните покрайнини.Българските турци са български граждани и си имат държава-България.ДПС подкрепи тази кауза много преди България да влезе в НАТО.

278

Анонимен

преди 5 години

AKO BALGARIA NE BESHE VLIAZLA V NATO, SADBATA NA BALGARIA SHTESHE DA BADE SASHTATA, BALGRSKITE TURCI SHTIAHA DA SI IMAT I TE DARJAVA.

277

Mister Cro

преди 5 години

При запичването на процеса на разпад на Югославия, сръбския политически елит реши с военна сила да задържи властта на Белград върху отделящите се републики! Така първо водиха война в Словения, после с Хърватска (включително бомбиха перлата Дубровник и Вуковар), после клаха, изнасилваха и "прочистваха" в Босна и Херцеговина, избивайки близо 200 хиляди мюсюлмани и хървати, после клаха, изнасилваха и рушаха в Косово! Не съм фен на НАТО и САЩ, но сърбите си изпросиха бомбардировките, даже им бе малк

276

Анонимен

преди 5 години

До Честен277 Русия е терорист и агресор Н1 в света.Приехме,най-официално,че Русия е заплаха за България,за мира в света.САЩ не са си увебичили територията с 1 см,докато агресивна Русия анексира Крим,Горни Карабах,Южна Осетия,Чечня...Руснаците бомбардираха и избиваха 20 години в Авганистан.

275

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен279 И сега,ако ни поискат,пак ще дадем,защото не сме убийци,като националшовинистите от Сърбия и защото сме членка на НАТО от 15 години,слава Богу.

274

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен279 Международните организации твърдят,че сръбските жертви от бомбардировките на НАТО са около 500.Те ,да тежат на съвеста на кръволока Милошевич и сръбските главорези,нападнали албанците и останалите югославски републики,за да възкревят Велрика Сърбия,маскирана като Югославия.Милошевич е знаел,че сградата на РТС ще бъде ударена и нарочно,е заповядал 17-те журналисти да останат в нея.За да загинат и после,да обвинява НАТО,въздигайки се в очите на облъчените сърби.

273

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен279 Не правителството на Иван Костов е клало,изнасилвало,прогонвало масово несърби в б.Югославия-тях десетки хиляди,над 200 000 прогонени от домовете им,бомбардирани градове,палени от сърбите села.Бомбардировките бяха единственият начин,да се спре със сръбските клането и геноцид над несърби.

272

Анонимен

преди 5 години

2500 деца жени старци невинни са убитите.България също има пръст за жертвите.Правителството на Иван Костов даде коридор на американците ,за разлика от гърците.Велики сме.

271

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияти си евтин пропагандатор, нали...