214

Анонимен

преди 5 години

Работодателите да си внесат марсианци за 280 евро на месец.

213

Анонимен

преди 5 години

Като се има напредвид, че работиш по 90-100 часа на седмица, че заради сезонна работа можеш да си прецакаш нормалната работа,или воъобще да не можеш да си намериш такава, би трябвало заплащането да е поне 3000 лева чисти на месец + всякакви осигуровки, застраховки и така нататък..

212

Анонимен

преди 5 години

Комунчо-Капитслистите да вдигнат заплатите и да забравят за най новия модел луксозен автомобил за тая година......

211

Анонимен

преди 5 години

Аз на сезонна работа под 2500лв бруто (1900 нето) не се хващам. Пълни осигорвки и трудов договор. Инаще може да ме хванат за дедовия. РОБИЯТА СВЪРШИ!

210

българин

преди 5 години

Българския търговец е научен да лъже работниците си,да им дава малко пари срещу много работа,крадат ддс,не нсасят осигуровки,т-е. наемните рабботници в плачевно състояние,а работодателите-свръхбогати.Е няма как да стане повече.

209

Лууп

преди 5 години

По данни на НСИ заплащането в туристическия бранш е едно от най-ниските в страната, като същевременно четем, че работодателите в този бранш изискват владеене на английски, немски или руски...Ами няма да си намерят персонал. Да слезнат на земята и да се радват на всеки клетник, който си е пуснал CV за работа при тях.

208

Анонимен

преди 5 години

Каква Държава,господа хотелиери?Какви чужди работници?Запрятайте ръкави,вие и фамилията,и се захващаите за работа.Нема лабаво.

207

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ ВНЕСЕ В ГЕРМАНИЯ 1 МИЛИОН ЧУЖДЕНЦИ ЯВНО ИМ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ А НАШИТЕ ПРОФЕСОРИ - КОМСОМОЛЦИ ДА ГО ДУХ...

206

Бивш гладен

преди 5 години

Имам известна квалификация и кандидатствах за управител на магазин за хранителни стоки на морето,близо до Бургас.Условията бяха 1 почивен ден и заплата от ...600 лв,без квартира.))))Докато не започнат големите фирми да си плащат данъците и да плащат на хората достойни заплати за достоен живот то нищо добро не ни очаква.)))

205

Анонимен

преди 5 години

Когато преди години,имаше достатъчно и предостатъчно работници,така наречените "работодатели" се скъсваха да ги мамят,крадат и унижават,с думите ,"ако щете,гладни много"!Сега им се пада на тези крадци,мошеници и изнудвачи.Сега ще видят те,колко са "много" гладните.Сега ще си работят сами в хотелите,построени с накраденото и след не много време,ще започнат да фалират един след друг...за да се влеят в редиците на гладните!

204

Държавен служител

преди 5 години

Е нали всички ходиме в Гърция и Турция,че е по-евтино.Ако ходите на море по-добре да идите в др д-ва щото там сте чужденец и ще ви тачат. По морето е ясно: Мизерни заплати,лошо отношение,както и младите ходят лятото на студентски бригади в САЩ,Англия и Германия,където правят по 1 600 евро минимум за същата *** работа и за същото нискоквалифицирано унижение. Българският работодател е свикнал да се ггаври безнаказано и с всичко.Не само ти дава минималната ми те и обижда и го раздава леко шеф!

203

Daniel

преди 5 години

Те и африканците са по-добре от нас.Няма да имате персонал.

202

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

201

Паисий

преди 5 години

Едно време хората искаха да бягат, но не можеха - границите бяха затворениСега хората пак искат да бягат, и бягат - границите - отворениИзвод - за 30 години нищо не се е променило; хората пак не искат да живеят в "родината" си....

200

АВС

преди 5 години

До Анонимен.г-не черномрието ги хранят руснаците моята политика е ежедневеият хляб мен не ме интересуват политическите идеи на РБ доста бг се кланят в запада за хляба си аз се кланям на братушките поне съм си в къщи и спя на бели чаршафи и ям роз.домати с сирене и кебабчета.дано държавата ни да разберат че да се махнат визите с русия да се намалят самол.билети и да пуснат влака москва софия това желая и се моля на бога

199

Анонимен

преди 5 години

Държвата да се намеси и да затвори тъпунгерските хотели

198

Анонимен

преди 5 години

Аааа трудовият пазар също има конкуренция, за която родните "бизнесмени" не са готови. Са кво, да плаща бюджета за тва, че сте некадърници ли?

197

Кафява “акула”

преди 5 години

Мили Боже! Работодателите, моля ви се, били вече свикнали с идеята, че трябвало да дават МАЛКО повече пари. Какъв напредък! Ние пък свикнахме с идеята да ходим всяка година в Гърция, като плащаме МАЛКО повече пари, но си спестяваме ОГРОМНАТА мyтpeнско-чaлгapcка простотия, ceлската хитротия и повсеместната измeкяpщина!

196

дъфка за балончета

преди 5 години

И един беларуски мармот продава сладолед на клечка ......

195

Смирен депутат

преди 5 години

По морето бачкаторите трябва да вземат минимална заплата -560лв-чисто 436лв,иначи пакистанци и араби ще дойдат да работят за 200 евро на месец.