114

Анонимен

преди 5 години

Привет из ГерманииГраничарите защитавали границите си ?! Чии граници ?! Границите на заграбените територии ли ?! Много се радвам ,че и руската *** налага контра санкции и така руснаците си го набиват в собствения гъзз ! Путин вече няма пари да плаща заплати на военните ! В yuotube вижте най-хубавото им село , няма пътища ,вижте транспортните им средства , добре че някои поне са се сетили да си боядисат сградите ! По-лошо е и от най-лошото немско село !Youtube Самая красивая деревня России | Неизвестная Россия

113

Да допълня...

преди 5 години

Разбира се че Русия ще отговори. Току виж ощипало НАТО.

112

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Само така санкции до дупка.

111

Анонимен

преди 5 години

Вече се чудят как да върнат Крим без да станат за смях :)

110

Платените

преди 5 години

пишат бришат ,ама нищо не помага --санкциите са си санкции с тази политика ще са сами срещу целия свят с изключение на още две три диктаторски държави ....за който са опора до известна степен.

109

до гого

преди 5 години

В България си купуват имоти руснаци близки до олигархичните кръгове в Кремъл, средната ръка руснак няма пари да си купи самолетен билет, камо ли апартамент. Това се доказва и от факта, че няма много българи емигриращи към Русия, докато всякаква *** се опитва да се пресели тук. У нас тези на МРЗ или с по 1200 лв са пенсионери, малцинства и абсолютни неграмотници.

108

boyko.uzunov

преди 5 години

Европа е роб на САЩ ! НАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ , ЕС армия , ЕС президент ,ЕС -СЕЩ -съединени европейски щати !! Джендърите вън от парламента!

107

българин

преди 5 години

ЕС наистина се самозабрави!То бива слугинаж в полза на Америка.Но тяхното е извън пътя вече!!! Хубавото е.Че контрамерки винаги съществуват.Където и когато най малко ги очакваме.Си ги получаваме уви!

106

гого

преди 5 години

симпатяги, това че в Сф , Пловдив и Ст Загора има едни общо около 400х българи със заплати над и около 2500 кинта не означава че другите 5 милиона и малко отгоре са цъфнали и вързали. 40% са на МРЗ другите кретат с по 1100/ 1200 кинта. така че не ми гледайте руснаците Средна ръка руснаци си купуват имоти в Бг и почиват тук. За разлика от българина средна ръка, който няма време и да почива камо ли имоти в чужбина да купува...

105

САЩ

преди 5 години

ЩЕ ИЗБИЕМ ВСИЧКИ НАРИЧЩИ СЕ СЕБЕ СИ ДЪРЖАВИ ! щЕР ЗАПАЛИМ ВСИЧКО ЩО Е ДАЛО ЖИВОТ КАТо Либия Ирак Сомалия Афганистан Виетнам ............на майка ви оная работа ние сме боговете ! Русия е нищо ! Но можбе д ани заличи за секунди

104

Анонимен

преди 5 години

Е нали санкциите не й пречели на Русия. Икономиката се развивала. Народът забогатявал. Защо постоянно реват за тези санкции?

103

тя

преди 5 години

*** освен санкции нищо друго не могат да сторят!

102

Анонимен

преди 5 години

На снимката: Путин пред дилема - в Мавзолея или в Триекуровското кладбище !

101

VIDA

преди 5 години

Санкциите на ЕС и САЩ въобще не са цинизъм. ЦИНИЗЪМ е "МЕНКАНЕТО" на Путин и Медведев, което вече става банално и цинично! Да не говорим, че бяха убити няколко кандидат-президенти на Русия!

100

Наблюдател

преди 5 години

ЦиОнизъм , не цинизъм.

99

Анонимен

преди 5 години

Русофиль: Санкциите са полезно нещо...сега сами си произвеждаме зеле и ряпа, а скоро и боб !

98

ТЯ

преди 5 години

сащ , *** ГАЗ , ЧЕ РУСИЯ НЕ ИМ СЕ ДАВА !

97

Анонимен

преди 5 години

До 105Русия по цялото земно кълбо да инсталира ракети, пак няма да постигне напредък, а ще си стои в 19 век, защото тя без Запада не може да влезе в 20 век, камо ли в 21 !Нали *** сам каза, че и сега може да достигне със своята ракета "невидимка" всяка точка на земното кълбо...за какво ще разполага излишно допълнително такива за същата "работа" !?

96

ТЯ

преди 5 години

АЙДЕ СТИГА С ТИЯ САНКЦИИ БЕ !

95

Докога ?

преди 5 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?